- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #183.801
pazartesiden bugüne 1,90 gr vermişim nasıl verdiğimi bilmiyorum haftalık hedef 1 kilo diyim 2 dersem veremezsem motive düşmesinhedefler hep yüksek olsun kuzum bende her hafta 1kg diyorum ama hiç veremiyorum
evet bence 1 de cok iyi bi rakampazartesiden bugüne 1,90 gr vermişim nasıl verdiğimi bilmiyorum haftalık hedef 1 kilo diyim 2 dersem veremezsem motive düşmesin
yani sen muahsebecisin dha iyi bilirsin ama 2,50olması gerkemiiyy mi yuvarlamıyo galiba sanırsamdoğru mu yaptım listeyikaptinn
Kirbac hazirla bana ozelsusamımız büyüsün maşallah onaaaseninle doğumdan sonra görüşücez
yani sen muahsebecisin dha iyi bilirsin ama 2,50olması gerkemiiyy mi yuvarlamıyo galiba sanırsam
fıstık kadann olmuşşKirbac hazirla bana ozel
Susamimiz fistik kadayy olmusssmuss ama agirligi o kadar yokkk bakk yaziyiii
Ins susam emer de kolay kilolarim gider
olsun kzum düzeltirim ben sonrahesap makinası ile hesapldım otomatik yuvarlıyor sanırım... düzenleyemedim 2,50 yapacaktım
Cnm geçen hafta burada olmadığımiçin bu haftaya çok katkı veremedim, off inşallah ilk üçe girerizkızlar bu hafta ilk 3 e girmemiz lazım biziiimm
kuzuum kilo vermişsin cok güzell**14. TAKİM 506. ETAP***
kova01( 62.4///%)sabit
elaalemi( 59,5///%)
hedef52( 56,3/55.8/0.5/%0.88)
selcanmehmetcan(76,7///%)
htc71(65///%)
06derya(76,3///%)
ParteMoralll(678///%)
poncikbirgelincik(60,8///%)
senad(68,6/67.9/0.7/%1.02)
14. Takim ortalamasi:%
aklımdan geçmedi değil
inşallah kuzummmCnm geçen hafta burada olmadığımiçin bu haftaya çok katkı veremedim, off inşallah ilk üçe gireriz
yine sporların cok iyi bende dün yemek yiyip 40dk yürüdümmmGece yatmadan 25 dakika, kalkınca da 20 dk sporumu yaptım ve 25 dk işe yürüdüm. Güne güzel bir başlangıç oldu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?