- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #183.841
bnde kabızlıktan gitmiştim kabız olmuşsun geçer dediaynen öyle kuzum sonuçta zararlı bişey kullanmadım zeytinyağı yani nolcak ondan
annem sordu ne bu hocam diye sivilce cıkmış dedi hadi ya ciddi misin dicektim
bnde kabızlıktan gitmiştim kabız olmuşsun geçer dedi
şimdi sana kurallardan bahsetmemiştim sanırım :)İnşallah canım benimm
bazı doktorlar cidden ya cidden anlamıyolar yada işlerini ciddiye almıyolarahahahahahahsh
BENİM ARKADAŞTA DA ÇIKMIŞTI ZONA DEMİŞTİ DR HEMENCECİK GEÇTİ TEKRARDA ETMEDİKuzum gittiğm doktor cok az konusuyo hıc bısey demedı ben yüzümde bi bölgede sivilce yara giibi bişey cıktı 3 aydır gıtmıyo sureklı tekrar edıyo ona kantaron yağı sürmüştüm onu söyledim oda zaten yakında üniversiteler kapatılcak herkes internetten araştırıp tedavisini bulup yapacak diye dalga geçti
2 kutu antibiyotikle 1 krem verdi kullanıcam bakalım inşallah geçer
Sende git ihmal etme düğüne kadar iyileşsin. İnşallah benimkide iyileşir
bazı doktorlar cidden ya cidden anlamıyolar yada işlerini ciddiye almıyolar
BENİM ARKADAŞTA DA ÇIKMIŞTI ZONA DEMİŞTİ DR HEMENCECİK GEÇTİ TEKRARDA ETMEDİ
Kızlar size teşekkür ederim sizin desteğiniz motive edişiniz olmasaydı bu hafta -1,90 gitmezdi
bundan sonra hep böyleKızlar size teşekkür ederim sizin desteğiniz motive edişiniz olmasaydı bu hafta -1,90 gitmezdi
bundan sonra hep böyle
birlikte kilo vericez ben sahsen cok hırslandım bu gazla istediğim kiloya inerim. takımdan ayrılanlara cok üzüldm gerci sekerpancarı gitmeseydi ne iyiydi
Burdayimmmmm hemen kilo verme hesabimi yapip geliyorun
Ayyy uzuldum canim benim bu ara herkeste aile sorunu var duzelir negatif enerji var zati uzulme gecer bitanem iyi oldugunda lutfen cvp yaz canim benimm helal olsun ...Hayirli cumalar kizlar ben uzun bi sure gelemicem ailevi sorunlarim var artik telefon ve net kullanmicam hakkinizi helal edin sizleri seviyorummbi daha da yazamam sanirim kendinize iyi bakin
@ParteMoralllkaptinn
kuzum kova01 de ayrılmak istiyobaşka kim ayrıldı
bebiş mi ay hadi inşallah olsun olsun olsunnnnCanim burdayim karnim acayip sis kasik ağrısı cekiyorul ozellikle sol bacagim agriy regl olmadum ya kiz yosaa bebis olurmuki acep ama cok agrim var dunden veri
Evet bekledim bekledim sabit ciktim yaa ama karnimis sisligine göre iyimi acep
kuzum kova01 de ayrılmak istiyobakalım bu hafta o da cıkıcak sanıırm
Yaaaaaaaaaaaa nolduuuuuuHayirli cumalar kizlar ben uzun bi sure gelemicem ailevi sorunlarim var artik telefon ve net kullanmicam hakkinizi helal edin sizleri seviyorummbi daha da yazamam sanirim kendinize iyi bakin
@ParteMoralllkaptinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?