- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #184.101
Anam mercimek yapmış sende yapAplayim ben gel de yapiverr
Ne corbasi yapcemm usendimm
Banane ne zaman isterseler ozaman alsinlar iyilik yapıp soylicek havada değilimkaptinn poncikbirgelincik kizlar evlenecekler icin altin almanin tam zamaniymis ceyrek altin 232 tl dusmus baya dikkat dikkat suyleyeyim didimmm
Evet 1 tane 1 prmak büyüklüğü1 tane mi yedinnn
Çok değilmiş kuzum eritirsin onu hafta sonu az yiyerek1 tane 1 parmak büyüklüğü
mercimek gaz yapiyyAnam mercimek yapmış sende yapay ben useniyimm bende menu yazdım da daha akşamı yemedim babami bekliyoruz
Sizinkiler alcaksaaa sulee guzel dusmus ocak ayinda 250 idiBanane ne zaman isterseler ozaman alsinlar iyilik yapıp soylicek havada değilimhaketmiyylerrr
O birsey degil cnm sen eritirsin onuu aksami hafif gecir tamamdirEvet 1 tane 1 prmak büyüklüğü
Çorba iyi olur ceviz az gelebilirAklina baska bir sey geliyor mu kuzu gelirse yaziverrrr yirimmmm
alsam icin baske ne yiyebilirim cnm aklima bisey gelmiyoryorum icin tesekkur ederimm
var kiz balik corbasi neyle yaparsan olurr
Sag ol cnm aksam birsey daha ekleyebilsem iyi olur olmazsa ceviz yerimm
Cekerim bir ara 100 çekiyordum ama hica başımda durup sayıyor50 mekik cekebiliyor musunn
Beni bugunnn bitirdinizzzz sende yeme sakin kirbaci yersijnnnAyy ben napim ancak beraber aci ceke cekek kiz doymadim oraya gidimde yogurda biseyler katip yicegimm puff
He anacimm coh yavasim sanışma yavvvv kız telim dondu kaldı msj yazamm tamam dediğinize geldim :)) çok yavasim çok yavasimm..
Sabah:küçük bi tost 2 domates
Ara:kahve 1 küçük çikolata
Ogle: yarım alabalik çorba 3 kaşık makarna
Ara:kahve
Aksam:1 karniyarik 1 dilim ekmek corba
Makarna cok degl ama olmasada olurmusBeni kimse susturamazahahah konuscak kimse olursa konusurum ben
Hamile olunca tabi boylr oluyoMenum
Sabah
2 gun kurusu 1 su bardagi ilik su ile
1 adet yagda yumurta
1 dilim ekmek tb
3 dilimcik beyaz pwynir
6 ad. Siyah zeytin
ara
3 badem 1 ceviz 9 leblebi
Ogle
sebzeli kiymali pide 1 ayran
Ara salatalik
5 adet minik boylu
Aksam
Portakal ve yogurt yiyecegim
Kizlar pide xok geldi aksam ondan boyle sis ve yaniyor hossediyorum midemi
2 lt su
20 dk yuruyus
menume yorum yapmayanin menusune yorum yapmicimmm
ayyyy delirecemmmmmmmmKizlar mükellef tulumba getirmişti dayanamadım yedim bana ozel hep getirir sagolsun ödülüm olsun ama dimi o kadarcık.... 50 mekik cekerim yerimde koşarım squat yaparim dengelerim
hurmada yidimmmÇorba iyi olur ceviz az gelebilir
100 muuCekerim bir ara 100 çekiyordum ama hica başımda durup sayıyor
Begendin miii tatliskoooomBeni bugunnn bitirdinizzzz sende yeme sakin kirbaci yersijnnn
Makarna cok degl ama olmasada olurmus
Hamile olunca tabi boylr oluyo
ayyyy delirecemmmmmmmm
hurmada yidimmmÇorba iyi olur ceviz az gelebilir
100 muuCekerim bir ara 100 çekiyordum ama hica başımda durup sayıyor
Begendin miii tatliskoooomBeni bugunnn bitirdinizzzz sende yeme sakin kirbaci yersijnnn
ayyyy delirecemmmmmmmm
Spor salonuna gidiyordum trambolindon sonra birde kaçamak yaptirmiyordu yapa yapa oluyorhurmada yidimmm
100 muuhica kim kus mu
Begendin miii tatliskoooom
Evett basladin mi ısınma turlarinaYarindan itibaren kacamak yapani ayaklardan tavana asilacaktir bilgiinizeee bu haftaaa listeyi ucuruyoruzz
Tmm kiz canimizi cekecek yimeyecegimiz seyleri yazmiyak tam bi motiveyle gidelim bu kg gidene kadar ve kacamak yapana ayaktanmi asacann ki sen yapanmi yapan himm kirbactan kötüBeni bugunnn bitirdinizzzz sende yeme sakin kirbaci yersijnnn
ayyyy delirecemmmmmmmm
Ay evet yazmayalim artık yaa içim gidyo benmdeeeTmm kiz canimizi cekecek yimeyecegimiz seyleri yazmiyak tam bi motiveyle gidelim bu kg gidene kadar ve kacamak yapana ayaktanmi asacann ki sen yapanmi yapan himm kirbactan kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?