- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #184.121
Begendm benim yerimede ye tatlisimmmmmhurmada yidimmm
100 muuhica kim kus mu
Begendin miii tatliskoooom
Isinma turu degilde eski halim diyebiliriz hahaahahahahEvett basladin mi ısınma turlarina
hahaha asarim bilirsinTmm kiz canimizi cekecek yimeyecegimiz seyleri yazmiyak tam bi motiveyle gidelim bu kg gidene kadar ve kacamak yapana ayaktanmi asacann ki sen yapanmi yapan himm kirbactan kötü
Kızlarponcikbirgelincik ve @ParteMoralll kaptan yardimcisi oldu partis takım içi disiplinden sorumlu poncik spor listesnden onlarinda kurallarına uymanizi rica ediyorum beraber alınan kurallar olcak hiç bi şekilde kavga tartışma istemiyorum
Evettt ödül çok iyi olmuss menunde çok güzelll24 subat 2017 menum
Sabah
2kasik kavurmali menemen
Cok az tel peynir
6 zeytin yesil siyah karisik
1 dilim patatesli corek
Yesilcay
Ara grewyfurt
Oglen
3 yk yulaf ezmesi 2 kepce sut yarim muz tarcin karisimi
Ara sekersiz kahve
Aksam
4 kofte
Salata
Biber tursusu
Sekersiz cay icicem birazdan 2 kare bitter cikolata ile kendime odul verdim
Valla arada iyi oluyoda bugun zor birgun gecirdim uykusuzluk kacamaksizlik bas agrisi yapti.Ay evet yazmayalim artık yaa içim gidyo benmdeee
Sagol canimEvettt ödül çok iyi olmuss menunde çok güzelll
Bu hafta 5. Olmusuz haftaya 3. Olmaliyiz hadi kızlar yaz geliyo yazzzBegendm benim yerimede ye tatlisimmmmm
Isinma turu degilde eski halim diyebiliriz hahaahahahah
hahaha asarim bilirsin
Aman sen yemedeeee yazz borek var yemedm de gururla :) selcanimmmm tatli hatunn
Olur olurBu hafta 5. Olmusuz haftaya 3. Olmaliyiz hadi kızlar yaz geliyo yazzz
Ne kadar uzun uyanık kalirsak okadar kaçamak riski artiyo senin bebiste malum düzeni bozulmus bi süre rahat edemicen galibaValla arada iyi oluyoda bugun zor birgun gecirdim uykusuzluk kacamaksizlik bas agrisi yapti.
Vallaa oylr canm ama ben zaten zor yatiyorm uyku yok 2 ye kadarNe kadar uzun uyanık kalirsak okadar kaçamak riski artiyo senin bebiste malum düzeni bozulmus bi süre rahat edemicen galiba
Oo bizde alanyadayiz ama bizim ekimdeTemmuzda fethiye dediydimm yakaptinn vazgectimmmmmmm alanyaya gidiyorumm tuttuk oteli bugun ohhh yazzzzzin bitmis olmali bu is.
bide oncesinde baska yerlerede gitmek istiyorum zayif olmamamamamam lazimmmmmmmmmm.
Gecen yaz guzeldi bu yaz dahada super olmali kilo acisindan
Cocuklarin enerjisi bitmiyorVallaa oylr canm ama ben zaten zor yatiyorm uyku yok 2 ye kadar
Ama kziim gece kalkarsa sabahinda korunde namaz vakti kaliyo ozaman haliyle sersemliyorum. Yoksa erken kalksin ben severim erkenden kalkmayi.
Basim suan agriyoo dus aldim uzandim babada artik bide cay icerim simdiii ohhhhhh
He bittiniz siz ben diyorumAnaa kaptinn @ParteMoralll basgan yardimcisimi oldunuz abovvv yaktin ciramizi
Bashanimlar @ParteMoralllponcikbirgelincik tebrik ederimm
Korktunmu kizzzAnaa kaptinn @ParteMoralll basgan yardimcisimi oldunuz abovvv yaktin ciramizi
Bashanimlar @ParteMoralllponcikbirgelincik tebrik ederimm
Temmuzda sanmistim seninkini karsilasirdikOo bizde alanyadayiz ama bizim ekimdebu yaz zayıf olcaksin ben varım artıkkk
yok kiz ben uyuyamiyorumCocuklarin enerjisi bitmiyoryat dinlen hazır fırsat bulmusken
Veririm kizz ne hassa regl olmadim ilkkez gunum gectii bugun ikinci gun ama acayip dunden beri sancim var bide sisim acayip yaaa eger o odem gitsin tartida fark olur ins insBitmeyenUmidim bu hafta 1 kg patlatirsin diye umuyorum arkdasmmmm
Insallah tatliskommmVeririm kizz ne hassa regl olmadim ilkkez gunum gectii bugun ikinci gun ama acayip dunden beri sancim var bide sisim acayip yaaa eger o odem gitsin tartida fark olur ins ins
Beğendim listeni çok güzel çikolata da bitter güzel seçim24 subat 2017 menum
Sabah
2kasik kavurmali menemen
Cok az tel peynir
6 zeytin yesil siyah karisik
1 dilim patatesli corek
Yesilcay
Ara grewyfurt
Oglen
3 yk yulaf ezmesi 2 kepce sut yarim muz tarcin karisimi
Ara sekersiz kahve
Aksam
4 kofte
Salata
Biber tursusu
Sekersiz cay icicem birazdan 2 kare bitter cikolata ile kendime odul verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?