- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #184.141
Beni bugunnn bitirdinizzzz sende yeme sakin
Makarna cok degl ama olmasada olurmus
Hamile olunca tabi boylr oluyo
ayyyy delirecemmmmmmmm
Bizim düğün ekimde tee sonbaharda yagmurlar yagarkene biz denizlere gircezKorktunmu kizzzhahahahaha hedefcigimm dedi gel disiplini saglaaaa tamam didim artikkkk
Temmuzda sanmistim seninkini karsilasirdik
yok kiz ben uyuyamiyorumoylede huyum kotu
Bu nası menuMenüm
Sabah : iki kırık bitter çikolata
Ara: sütlü kahve
Öğle:bir tabak mercimek çorba çok az etli patlıcan
Ara: 5-6 badem
Akşam:4 köfte
Kuzuum sinavinda başarılar çok stres yapma ama rahat ol. Ne sinaviydi buYarin ankaraya uçuyorum sınavım var stresten yolculuktan hiçbirşey kalmaz son kaçamağım bu
Mali müşavirlik tatlım... valla hic sinava gidecek ben değilim gibi yani gitmeyi bile unutucam o kadarKuzuum sinavinda başarılar çok stres yapma ama rahat ol. Ne sinaviydi bu
Gayet güzel çok orantılı olmuş tatlı da nazar boncugu olmuşSabah
Ispanakli yumurta/ 1 dilim ekmek/ 1 ceviz kadar
Ara öğün
Küçük elma/ turk kahvesi
Öğlen
1 tabak Barbunya / 4 5 yaprak marul / 2 çatal makarna
Ara öğün
Turk kahvesi
Akşam
Yoğurt çorba / 2 kasik barbunya /
Kaçamağı biliyorsunuz spor da yapamadım cok yorgunluk çöktü kolumu kaldıramıyorum
Sende benm gibi :) bende açık öğretim sinavlarina gitmedim öyle boşvere boşvereMali müşavirlik tatlım... valla hic sinava gidecek ben değilim gibi yani gitmeyi bile unutucam o kadar
Olsunnnnn bencede cnm saha hizli gider.Yarin ankaraya uçuyorum sınavım var stresten yolculuktan hiçbirşey kalmaz son kaçamağım bu
bisey olmaz oralar sicak olur eylulde kesin de ekimden supheliyim olmadi kapali havuzu kullanirsin otelde hersey var zaten skinti yok.Bizim düğün ekimde tee sonbaharda yagmurlar yagarkene biz denizlere gircez
Canm kahvalti nerdeMenüm
Sabah : iki kırık bitter çikolata
Ara: sütlü kahve
Öğle:bir tabak mercimek çorba çok az etli patlıcan
Ara: 5-6 badem
Akşam:4 köfte
Sagol canimBeğendim listeni çok güzel çikolata da bitter güzel seçim
Biliyorum valla da hiç içim bir şey almıyor bu ara sanırım bana bir şeyler oluyorBu nası menuçok azz
Sabah
Ispanakli yumurta/ 1 dilim ekmek/ 1 ceviz kadar
Ara öğün
Küçük elma/ turk kahvesi
Öğlen
1 tabak Barbunya / 4 5 yaprak marul / 2 çatal makarna
Ara öğün
Turk kahvesi
Akşam
Yoğurt çorba / 2 kasik barbunya /
Kaçamağı biliyorsunuz spor da yapamadım cok yorgunluk çöktü kolumu kaldıramıyorum
Ahahah kullanım alanlarim belli orda cnm havuz çokta şart değilOlsunnnnn bencede cnm saha hizli gider.
bisey olmaz oralar sicak olur eylulde kesin de ekimden supheliyim olmadi kapali havuzu kullanirsin otelde hersey var zaten skinti yok.
Ama olmaz ki böyleBiliyorum valla da hiç içim bir şey almıyor bu ara sanırım bana bir şeyler oluyor
Bu aralar hiç iştahım yok ben eski ben değilim normalde yürüyünce falan acıkırdım bugün 5 km yürümüşüm yine de canım pek bir şey yemek istemedi akşamCanm kahvalti nerde
Aksam cok az olmus yanina slaata ve ayran ekleyenilirdin
Paylasiyoruz canım ama ballandirarak değilKizlar kaçamakları paylaşıyor muyuz?
Yarın sağlam bir kahvaltı yapacağım en kötü biraz zorlarım yemek için yoksa metabolizmam da durur biliyorum ki sağlıklı değil ama galiba birinden hoşlanmaya başladım ve yan etkisi olarak iştah kaçması geldi haftasonu görmeyeceğim Nasıl olsa görmeyince kendime gelirim herhaldeAma olmaz ki böyleYemen lazım ama sen azından sağlam 2 öğün yap
5 km mi yürüdünBu aralar hiç iştahım yok ben eski ben değilim normalde yürüyünce falan acıkırdım bugün 5 km yürümüşüm yine de canım pek bir şey yemek istemedi akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?