- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #184.161
5 km çok iyii ama bişeyde Yemen lazım yağ yakimina yardimciBu aralar hiç iştahım yok ben eski ben değilim normalde yürüyünce falan acıkırdım bugün 5 km yürümüşüm yine de canım pek bir şey yemek istemedi akşam
Ne güzel evlenince bi deri bi kemik kalirsinYarın sağlam bir kahvaltı yapacağım en kötü biraz zorlarım yemek için yoksa metabolizmam da durur biliyorum ki sağlıklı değil ama galiba birinden hoşlanmaya başladım ve yan etkisi olarak iştah kaçması geldi haftasonu görmeyeceğim Nasıl olsa görmeyince kendime gelirim herhalde
Vay vay vay .... aşk kokusu .... seni tanımıyorum anlatsana ah ergenliğim ahYarın sağlam bir kahvaltı yapacağım en kötü biraz zorlarım yemek için yoksa metabolizmam da durur biliyorum ki sağlıklı değil ama galiba birinden hoşlanmaya başladım ve yan etkisi olarak iştah kaçması geldi haftasonu görmeyeceğim Nasıl olsa görmeyince kendime gelirim herhalde
Ok sadece menü dePaylasiyoruz canım ama ballandirarak değilyenilen şeylerin hepsi soylenicek
Ay valla öyle olur mu ki ama 3 yıla alışıyorsun diyorlarNe güzel evlenince bi deri bi kemik kalirsin
Ya okuldan bir çocuk hiç tanımıyorum doğru düzgün aynı sınıftayız daha önce hiç ilgimi çekmemişti ama son bir haftadır aklımdan çıkmıyor bilmiyorum çok ilginç bir duyguVay vay vay .... aşk kokusu .... seni tanımıyorum anlatsana ah ergenliğim ah
Az olmus sanki canim sabaah da bi degisik cok begenemedim afiyet olsunMenüm
Sabah : iki kırık bitter çikolata
Ara: sütlü kahve
Öğle:bir tabak mercimek çorba çok az etli patlıcan
Ara: 5-6 badem
Akşam:4 köfte
Ben kocaman olcam bnm vücudum aşka seninkinden farkli tepki veriyo yiyorumAy valla öyle olur mu ki ama 3 yıla alışıyorsun diyorlar
Mutlu ol da gerisi önemli değil kilo aldıkça dikkat edip hemen verirsinBen kocaman olcam bnm vücudum aşka seninkinden farkli tepki veriyo yiyorum
Ona yakin oturmaya çalış gozune görünmeye bak ay ne hoşYa okuldan bir çocuk hiç tanımıyorum doğru düzgün aynı sınıftayız daha önce hiç ilgimi çekmemişti ama son bir haftadır aklımdan çıkmıyor bilmiyorum çok ilginç bir duygu
Bizim esimle 5 senemiz alışkanlık yok herşey ayni halen kıpır kıpırAy valla öyle olur mu ki ama 3 yıla alışıyorsun diyorlar
Zaten nişanlımin kilo takintisi var izin vermez almamaMutlu ol da gerisi önemli değil kilo aldıkça dikkat edip hemen verirsin
Ne güzel kuzum inşallah hep böyle olursunuzBizim esimle 5 senemiz alışkanlık yok herşey ayni halen kıpır kıpır
Ay aynen çok heyecanlı ve hoş ama önce bir araştırayım çocuğu da sevgilisi falan var mı onu bile bilmiyorum ama en kötü kilo vermeme yardımcı olmuş olacakOna yakin oturmaya çalış gozune görünmeye bak ay ne hoş
Hahaha yaniiiiAhahah kullanım alanlarim belli orda cnm havuz çokta şart değil
Tabi ki cnmmmKizlar kaçamakları paylaşıyor muyuz?
yemen lazim ki yaksin. Cok sagliksiz zaten sende bilincindesinBu aralar hiç iştahım yok ben eski ben değilim normalde yürüyünce falan acıkırdım bugün 5 km yürümüşüm yine de canım pek bir şey yemek istemedi akşam
Ayhhh yerimmmYarın sağlam bir kahvaltı yapacağım en kötü biraz zorlarım yemek için yoksa metabolizmam da durur biliyorum ki sağlıklı değil ama galiba birinden hoşlanmaya başladım ve yan etkisi olarak iştah kaçması geldi haftasonu görmeyeceğim Nasıl olsa görmeyince kendime gelirim herhalde
Bizim esimle 5 senemiz alışkanlık yok herşey ayni halen kıpır kıpır
İnsallah tez zamanda bebeğin olur canim.beklemek gercekten zor ve cok stresli .bir senedir bende aynı durumdayım.demekki vakti zmani var rabbim hayirlisini nasip etsin.birbirimize dua edelimm..Evet biliyorum canim zayiflayimda yaptiracam bazi üzücü günler gecirmistim erken menopoza girmissin dedi o yuzden iki tup bebeği acil yapti olmayincada kg ver gel dedi hem maddi yonden coktuk hem manevi yonden vucudum bi dinlensin dedim sindi istiyorum artik hemde çok rabbim buyuk inş bizlrrede nasip eder..
Ins canim benim benim 6 ayda 12yilim bitiy 13cu yila girim rabbimbtez zamanda versin ..İnsallah tez zamanda bebeğin olur canim.beklemek gercekten zor ve cok stresli .bir senedir bende aynı durumdayım.demekki vakti zmani var rabbim hayirlisini nasip etsin.birbirimize dua edelimm..
Evet araştır valla cok heyecanlı arada anlat kuzumAy aynen çok heyecanlı ve hoş ama önce bir araştırayım çocuğu da sevgilisi falan var mı onu bile bilmiyorum ama en kötü kilo vermeme yardımcı olmuş olacakher türlü artı
Sabah:küçük bi tost 2 domates
Ara:kahve 1 küçük çikolata
Ogle: yarım alabalik çorba 3 kaşık makarna
Ara:kahve
Aksam:1 karniyarik 1 dilim ekmek corba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?