- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #184.281
aaaa olurmu canimmm ac tarifleri bak ne var onda cook basittttttt ben sana msjda yZiyim bi kac tarif yap ye.Ayy yirim onlarin o minnak ayaciklarinii heyecanla ogunlerin gelmesini bekliyom vallaaa
Kiz ben senin ve @SekerPancari71 gibi becerikli degilim izmir kofte yi birak ben koftenin hicbi cesitini guzel yapamimmm en son hasanpasa yapmistim kassarlar firlamisti
Yok yok sarraf dogru dedi ben unuttum hepimizde oldu o gaz cok normal canmmm sana oyle gelmistr.Bende yapiyy yaaa gecen haftadan biliyimmm
Onunda etkisi var sanirim. Mesela aksam cok sukur hic sorun yasamadim yediklerimde gazli bisey yoktu ondan birazda yediklerime dikkat etmeye calisiyom. Sebze alacakti esim bulamamiz bruksel kereviz alamadi
Kiz guldurdun beni
Kiz oyle tariften bakip yapiyom ama o tarifteki gibi olmuyor bir kere karnibahar koftesi denediydim kasarli hic guzel olmadi kac defa kuru kofte denedim koftw tadi olmadi gorunus kofte tat yokkaaaa olurmu canimmm ac tarifleri bak ne var onda cook basittttttt ben sana msjda yZiyim bi kac tarif yap ye.
Yok yok sarraf dogru dedi ben unuttum hepimizde oldu o gaz cok normal canmmm sana oyle gelmistr.
Bilmiyorum doğru mu 8,67 kmHayır bennn
Uçakta sandviç veriyorlar kahve ile ara öğün yaptım ikisini saat 13 gibi portakal suyu içtim girdim yetti deHee ben sabah sandiydimoglen yemegini guzel ye zihnin acilsin hatta bir parca bitter ye
Hm yapayım hurma alinca hurmada cok sağlıklı diye biliyorumHurma toplari yapıyorum ben kuzum cevizli hindistan cevizli çok güzel oluyo kahve yanina
Deneyin kuzum ben hurma sevmem normalde ama bu hoşuma gidiyo bi lokmasıYaa guzelmis bu tarifin bende yapayim hep cayin yanina birsey arayisindâyim bende kuru meyvelerdende sıkıldım artik deniycem bunu
1 saat yürüdüm sonra terziye gittim ordan ablama geçtim yegenlerimle tepindim eve geldim temizlik yaptım kV gelcek hazirlik yapiyom şimdi ama ayaklarım imdat diye bagiriyohee onun adi tunus hurmasii cahel keptinnkiz o hurma cok pahali ben sayiylan yiyomm
Yaoiy bende ya bende de bagirsak problemi varya gazli seyler etkiliii gecen hafta yediydim baya kotu etti
Eve gelince halin kalcak mi giii yanlis kart oynamissinn
Kuzum bu hafta zayiflayin ilk 3 e girelim ben hazirlicam hepinizin yerine size bi sansta ben veriyorumHazırlayalım bakalım, ne listesi yalnız nere için hazırlayacağız bunların ayrıntısını çözebilirsek hazırlaruk
Araba mı aliyosun kuzu hayırlı olsunSelamlar :)) bol sulu sağlıklı bir cumartesi geçiriyordur umarım herkes. Ben araba işleriyle uğraştığımdan sabah sporunu es geçmek zorunda kaldım. Ama akşam sporumu yapacağım:)
Bilmiyorum doğru mu 8,67 km
Fırında hamsi çok severim beee üstüne de sogann ohhhSabah
Iki haslanmis yumurta, fume, salatalik, yesillik, zeytin
Sutlu kahve
Aksam ( daha yemedim 6 gibi yerim baligi bekliyorum)
Domates corbasi
Hamsi firinda
Ve bol salata
Uzun suredir icmedm canm cekti zero kola
2 lt su
Aynen kuzum diyette hurma iyiymis abartmadikcaHm yapayım hurma alinca hurmada cok sağlıklı diye biliyorum
Sabah ki arayla öğle yer degistirseymisBen geldim hemen menümü paylaşayım
Sabah
1 küçük muz / yarım açma / 1 bardak su
Ara öğün
1 kahve 1 sandviç
Öğlen
Portakal suyu saat 1 gibi
Akşam
Saat 17 gibi iskender ekmeklerini 2 3 lokma yedim / salata
Su cok icemedim malum dışarda olunca 1 lt icmisimdir yine / yürürmüşüm cok oldu bugün 2 saattrn fazla yürüdüm bolca merdiven çıktım yediklerimin yarısı gitti eve geçince bir bardak cay içip günü kapatacam
Canim disarda oldugun icin boyle olmus sanirim fena degil yinede afiyet olsunBen geldim hemen menümü paylaşayım
Sabah
1 küçük muz / yarım açma / 1 bardak su
Ara öğün
1 kahve 1 sandviç
Öğlen
Portakal suyu saat 1 gibi
Akşam
Saat 17 gibi iskender ekmeklerini 2 3 lokma yedim / salata
Su cok icemedim malum dışarda olunca 1 lt icmisimdir yine / yürürmüşüm cok oldu bugün 2 saattrn fazla yürüdüm bolca merdiven çıktım yediklerimin yarısı gitti eve geçince bir bardak cay içip günü kapatacam
Bu hafta ilk 3 e girersek sizin hazırlamahazırlaması gereken listeleri ben hsxirlicam kızlar söz ama giremezsek o 4 kişi kendiniz hazirlicaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?