- 6 Şubat 2017
- 343
- 372
- 18
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #184.301
Al benden de o kadar bu aksam bende yaptim ama tadini tutturamiyorumKiz oyle tariften bakip yapiyom ama o tarifteki gibi olmuyor bir kere karnibahar koftesi denediydim kasarli hic guzel olmadi kac defa kuru kofte denedim koftw tadi olmadi gorunus kofte tat yokk
Kola haric harika menu canım afiyet olsunSabah
Iki haslanmis yumurta, fume, salatalik, yesillik, zeytin
Sutlu kahve
Aksam ( daha yemedim 6 gibi yerim baligi bekliyorum)
Domates corbasi
Hamsi firinda
Ve bol salata
Uzun suredir icmedm canm cekti zero kola
2 lt su
Ohh afiyet olsun tatlimmm cok guzel. Iki ogunde de ekmek yok mikemmelSabah
Iki haslanmis yumurta, fume, salatalik, yesillik, zeytin
Sutlu kahve
Aksam ( daha yemedim 6 gibi yerim baligi bekliyorum)
Domates corbasi
Hamsi firinda
Ve bol salata
Uzun suredir icmedm canm cekti zero kola
2 lt su
1 saat yürüdüm sonra terziye gittim ordan ablama geçtim yegenlerimle tepindim eve geldim temizlik yaptım kV gelcek hazirlik yapiyom şimdi ama ayaklarım imdat diye bagiriyo
Ben en cok aksami begendim. Diger ogunleri az buldum kuzuuBen geldim hemen menümü paylaşayım
Sabah
1 küçük muz / yarım açma / 1 bardak su
Ara öğün
1 kahve 1 sandviç
Öğlen
Portakal suyu saat 1 gibi
Akşam
Saat 17 gibi iskender ekmeklerini 2 3 lokma yedim / salata
Su cok icemedim malum dışarda olunca 1 lt icmisimdir yine / yürürmüşüm cok oldu bugün 2 saattrn fazla yürüdüm bolca merdiven çıktım yediklerimin yarısı gitti eve geçince bir bardak cay içip günü kapatacam
Yaa cok kotu oluyo insan isiriton nefis tat alcan yok kofte tadindan baska herseye benziiAl benden de o kadar bu aksam bende yaptim ama tadini tutturamiyorum
Ben begendim cnm afiyet olsunBugun dısardaydim alişveriş falan yaptim ne kadar yurudum su ne kadar ictim bilemiyorum
Sabah
İki haslama yumurta,zeytin,peynir
Iki catal ton balığı
Bir dilim ç.ekmeģi
Ara;1yesil elma
Aksam
Bir kucuk tabak kofte
Birkactane salatalık tursusu
Yarim kase yogurt
Bol salata
Yarım dilim ekmek
Sagol tatlimmBen begendim cnm afiyet olsun
Harbiden yaaaYaa cok kotu oluyo insan isiriton nefis tat alcan yok kofte tadindan baska herseye benziiben guzel kofte yapanlari cok becerikli bulurum
afiyet olsun canım guzel ama akşam pattis yemeseymisin daha iyi olurmuş kalori açısından değil de hem sabah hem akşam kabızlık falan yapar belkiMenum sabah
1 gun kurusu ile 1 sb ilik su
Saat 10-11 arasi
Kk beyaz peybir
1 patates uzerine 1 yumurta
1 dilim tb ekmegi
6 siyah zeytin 1 salatalik 1 tk suzme yogurt
Ara
1 portakal 1 kase yayla corbasi 1 hurma
1 salatalik yarim avuc karisik kuruyemisimden (bunlari hep aralikli yedim)
Aksam
1 kase yayla corbasi
1 porsiyon patatesli taze fasulye yemegi
(taze fasulyesinden az yedim pattisinden cok)
1 sb ayran
2 isirik tavuk durum esim aldi ben yemek istemedim koktugu icin o kadar tadina baktim
2 lt su
Spor yok evdeydim
Haklis tatlis sabah patti yedigimi unutmusum valla yazarken hatorladimafiyet olsun canım guzel ama akşam pattis yemeseymisin daha iyi olurmuş kalori açısından değil de hem sabah hem akşam kabızlık falan yapar belki
Guzel cnm sporda harika . Ev yapimi sucuga bayilirim olsada yisemmmmenüm
sabah
ev yapimi sucukla yumurta
1 dilim ekmek
kk peynir
çay kasiginin ucuyla bal
öğlen
sabah geç yediğim için acikmadim gecistirdim öyle
1 portakal küçük
bi parça ekmek peynir
ara
1 kare çikolata
akşam
6 7 yk tavuklu mantar sote
salata
yarım dilim ekmek
su 2 litre
spor 60 dakika yürüyüş
daha dur son zamanlara insan ne unutkan oluyorHaklis tatlis sabah patti yedigimi unutmusum valla yazarken hatorladim
Buhun 2 patttis yemisimdir pattis gibi sismezsem iyidir
ben bilmiyorum tatlım biz kendimiz yapıyoruz aslında zor değil kiyma hazır sucuk baharati satiliyor onla sarimsakla falan yogurulup yapılıyor birazcık zahmetli esin yapar yogurma işini falan yapmak istersenizEv yapimi sucuk alabilecegim guvenilir kaliteli sitw var ki bildiginiz kuzulaar
kız öyle dedin kendimi kötü hissettimGuzel cnm sporda harika . Ev yapimi sucuga bayilirim olsada yisemmm
gercek mi kizdaha dur son zamanlara insan ne unutkan oluyorben gittiğim her yerde bişeyi mi unutturdum
Hic yapmadik cevremizde yapanda yok sen musait oldugunda bana tarif yazarmisin deneriz biz degisik seyler yemeyide denemeyide severikben bilmiyorum tatlım biz kendimiz yapıyoruz aslında zor değil kiyma hazır sucuk baharati satiliyor onla sarimsakla falan yogurulup yapılıyor birazcık zahmetli esin yapar yogurma işini falan
Oyy canim benimmm kotu hissetme kendini lutfennnkız öyle dedin kendimi kötü hissettimcanin cekti keşke yakın olsada versem sanada nerdesin sen söylemedin hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?