- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #184.561
hele yaz benidesen zaten en başta
Haftaya cumya kadar 69 u görmüş olmak istiyorum tatlım fark atacambu cuma listeye alamıyorum ama haftaya cuma listesesiniz beybi ona göre kilo vermeyi durdurmak yokSchonerDuft
sen zaten en başta
ben bu seferhele yaz benideyoksa spor yapacağım yok yarış var diye yapiyim
bu hafta spora başla kuzum fazla fazla yap haftaya azaltırsın bi anda iner kilonHaftaya cumya kadar 69 u görmüş olmak istiyorum tatlım fark atacam
o zaman sizi kuraya yazmiyiim biriniz pembe biriniz morsunuz
yapmayanahele yaz benideyoksa spor yapacağım yok yarış var diye yapiyim
bacaklar incelmeye başladı sankim göbişte düz olsun kilolar da gitsinbu hafta spora başla kuzum fazla fazla yap haftaya azaltırsın bi anda iner kilon
timam baskan yaparımyapmayana
bacaklar incelmeye başladı sankim göbişte düz olsun kilolar da gitsin
timam baskan yaparımhele bide sen başımızda yardımcı olarak yapma oyle spora gitmek istemiyim yok
evet aynen öyle yap bizi baştan yaz gerisini kurayla cekersino zaman sizi kuraya yazmiyiim biriniz pembe biriniz morsunuz
o ben değilim işten eve yürüyen ben değilim ben servisle geliyim sokagın başına kadarkız sen benden çok yapiyin ama hiç bişey etmeden bile isten yurusen spor oliyiii bende o da yok
bnm bacaklarım incelmiyobacaklar incelmeye başladı sankim göbişte düz olsun kilolar da gitsin
konuş kız valla söyleyin o da yapsıntimam baskan yaparımhele bide sen başımızda yardımcı olarak yapma oyle spora gitmek istemiyim yok
DÜZENLİ SPOR İLE İNCELİYOR BENİ AMA 60 LARDA NASIL OLURUM BİLMİYORUMbnm bacaklarım incelmiyo
bnm bacaklarım incelmiyo
bi an munter le garistirdimevet aynen öyle yap bizi baştan yaz gerisini kurayla cekersin
o ben değilim işten eve yürüyen ben değilim ben servisle geliyim sokagın başına kadaryürüdüğüm 2 dk faaln sende cok yaaprsın işte yetişebilcn mi bana
yokkk öylekonuş kız valla söyleyin o da yapsınyok öle cnm istemiyo ruhum cekildi halim yok falan filannn
Bugun spor yapamamda ev tzlik var bide annnem aksam arabasi daveri vermis yardima gedecem.bude temuzlik yaparim orda bugun boyle spor yapmis olurum yeni kayfaltu bitti cay içim.ooo spordan yırtmışıızzgünaydın kuzum bu hafta kaçamaksız gitte eksi cık cumaya zayıflamaya başla artıkınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?