- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #184.581
gelsin 1 saat sporrGünaydın bende 74.20 çıktım dün regli olmam gerekiyordu takvime göre sanırım günlerim oynadı 200 gr fazlaligim var
bizımlasin keptinngünaydın kızllaaarrrcookk güzel bi hafta geçirmeniz dileğiyle
cuma:55.8
pazartesi:60.1
+300
5 kilo mu aldın
Spor olmayaydı iyidigelsin 1 saat sporr
bizımlasin keptinn
kaptinn @ParteMoralll@ munter sarraf @SekerPancari71 @06Derya daha sayamadigim butun arkidislarim hepinizu
nolduuu askami geldinnnnnn tatlisskaptinn @ParteMoralll@ munter sarraf @SekerPancari71 @06Derya daha sayamadigim butun arkidislarim hepinizu
Buna katılmak isterim inşallah yine geç kalmamışımdırKızlar yeni spor listesi hazırlıyoruz
Katılmak isteyenler bildirsin
@munter @jaspeado @Binnur08 @EndlessHappinessSchonerDuft @kova01 @elaalemi BitmeyenUmidim htc71 @06Derya @ParteMoralll senad
her yer gidiyo en son bacaklar kalıyo canlarım benm gemiyi en son onlar terkediyoDÜZENLİ SPOR İLE İNCELİYOR BENİ AMA 60 LARDA NASIL OLURUM BİLMİYORUM
he var bbende yapmıyodum başlıyayım bari ya squat yapalım yanında bidebacak icin uygulamalar varya ben onu ındırıcem bugun kuzu sende indir
yetişirsin yetişirsiiinnn günlk 30 dk yada 40 yada yapıyom ben kız sen daha fazla bile yaparsınbi an munter le garistirdimniysem yetisirim artık napak mecbur
sen ne zaman evinde oturcanBugun spor yapamamda ev tzlik var bide annnem aksam arabasi daveri vermis yardima gedecem.bude temuzlik yaparim orda bugun boyle spor yapmis olurum yeni kayfaltu bitti cay içim.
Ay bende seni
aynen 1 saatcik spor dediğin nedir 30dk yürürüm 30dk da evde spor yaparım bitti gittigelsin 1 saat sporr
bizımlasin keptinn
yok tatlım geç kalmadınBuna katılmak isterim inşallah yine geç kalmamışımdır
ne zamn düzelticeksin uykunu beslenmeniBen de maalesef artı 200 çıktım ama az bile çıkmışım dünkü eziyete göre resmen iki saat uyuyabildim ve çok kötü beslendim
Salı akşam bitmiş olacak bu saçmalık inşallah yemeği bugün yoluna koydum gibi de uykular haram oldu bana bu ara resmenne zamn düzelticeksin uykunu beslenmeniböyle olmaz ki
BENDE DE GÖBEK EN SON GİDİYOR...şimdi 1 saat sporu bugün mü yapcazher yer gidiyo en son bacaklar kalıyo canlarım benm gemiyi en son onlar terkediyo
he var bbende yapmıyodum başlıyayım bari ya squat yapalım yanında bide
yetişirsin yetişirsiiinnn günlk 30 dk yada 40 yada yapıyom ben kız sen daha fazla bile yaparsın
Kızlar yeni spor listesi hazırlıyoruz
Katılmak isteyenler bildirsin
@munter @jaspeado @Binnur08 @EndlessHappinessSchonerDuft @kova01 @elaalemi BitmeyenUmidim htc71 @06Derya @ParteMoralll senad
Dimek oyleeeaynen 1 saatcik spor dediğin nedir 30dk yürürüm 30dk da evde spor yaparım bitti gitti
ben uykusuzluga hiç dayanamamSalı akşam bitmiş olacak bu saçmalık inşallah yemeği bugün yoluna koydum gibi de uykular haram oldu bana bu ara resmen
yok kuzum bugün yap bitir ki carsamba eksiye döndürelim kiloları hem spor listesine faydan olur poncik hazırlar akşama dogru listeleriBENDE DE GÖBEK EN SON GİDİYOR...şimdi 1 saat sporu bugün mü yapcazben ikiye böleriz bugün yarın yaparız demiştim
sen katılma kendini spor yapmak zorunda hissetmeben katilmim cnm zaten keptinimizde oyle demiss ben menumden sonra yazarim sizi etkilemim
Dimek oyleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?