Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evettt gunaydin turkiye,Günaydın herkese ,Günaydın kk kulübü,gunaydin Gizlaaa :))) vuuuu huuuuu keptincim soyle bi enerjiyle basliyalim gune dimi bi uyumusum aci cekmekten yorulmusum yorgunlugun gitti sindi evett keptinnn sabittt ciktimn regl oldugum halde şükür bugun arti cikmadim bugun sifir kacamak yapmamaya calisacam ins.hadi görüşürüz kayfaltu hazır liyamda yiyekk...

ooo spordan yırtmışıızz günaydın kuzum bu hafta kaçamaksız gitte eksi cık cumaya zayıflamaya başla artıkınnn

ben varım göbişim pis görünmeye başladı gözüme ... belli kuralları varsa onlarıda öğreneyim

benimkide çok pis
Pazartesiden pazartesiye haftalık oluyo canım yaptığın sporu dakika olarak söylüyosun şimdi katılacaklar bildirsin 2 takım yapıyoruz pembe ve mor takım
kaybeden takıma

Evet canım cumartesi tartida daha azdim dün biraz bosladim yoksa daha da verebilirdim bu cuma cok buyuk fark olcak kilomda cunku diyetimi daha sıkı tutcam canimm
bu cuma listeye alamıyorum ama haftaya cuma listesesiniz beybi ona göre kilo vermeyi durdurmak yok SchonerDuft

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…