- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #184.541
hafta sonu çok cok yaptımo zaman bugün 1 saat spor timebende yapcam
adaylar da katılabılıyormu?olur kuzum sen herkesi etiketle katılmak isteyenler söylesin öğleden sonra hazırlarız
KUZUUM KİLO VERMŞİSİN NE GÜZELLGunaydınnnbol eksili bir hafta gecirelim insallah.
Cuma: 73.9
Guncel :73.7
- 200
Benide opp noluggyy :))KUZUUM KİLO VERMŞİSİN NE GÜZELL
Evet canımKUZUUM KİLO VERMŞİSİN NE GÜZELL
hafta sonu ayrı artı cıkma cezası ayrıhafta sonu çok cok yaptım
katılmak isteyen herkesi al kuzum munter hariç o yapmasın artıkadaylar da katılabılıyormu?
hafta sonu ayrı artı cıkma cezası ayrı
katılmak isteyen herkesi al kuzum munter hariç o yapmasın artık
ooo spordan yırtmışıızzEvettt gunaydin turkiye,Günaydın herkese ,Günaydın kk kulübü,gunaydin Gizlaaa :))) vuuuu huuuuu keptincim soyle bi enerjiyle basliyalim gune dimi bi uyumusum aci cekmekten yorulmusum yorgunlugun gitti sindi evett keptinnn sabittt ciktimn regl oldugum halde şükür bugun arti cikmadim bugun sifir kacamak yapmamaya calisacam ins.hadi görüşürüz kayfaltu hazır liyamda yiyekk...
ben varım göbişim pis görünmeye başladı gözüme ... belli kuralları varsa onlarıda öğreneyimKızlar yeni spor listesi hazırlıyoruz
Katılmak isteyenler bildirsin
@munter J jaspeadoBinnur08 EndlessHappiness SchonerDuft K kova01 E elaalemi BitmeyenUmidim htc71 @06Derya @ParteMoralll senad
ben varım göbişim pis görünmeye başladı gözüme ... belli kuralları varsa onlarıda öğreneyim
benide benide
seni de öpereeeemm
bu cuma listeye alamıyorum ama haftaya cuma listesesiniz beybi ona göre kilo vermeyi durdurmak yokEvet canımcumartesi tartida daha azdim dün biraz bosladim yoksa daha da verebilirdim bu cuma cok buyuk fark olcak kilomda cunku diyetimi daha sıkı tutcam canimm
yaz beni en başaKızlar yeni spor listesi hazırlıyoruz
Katılmak isteyenler bildirsin
@munter J jaspeadoBinnur08 EndlessHappiness SchonerDuft K kova01 E elaalemi BitmeyenUmidim htc71 @06Derya @ParteMoralll senad
yok ona sporbende onu etiketlerken bi tereddütte kaldım
öpücük mü istiyosunbenide benide
öpücük mü istiyosunöpim mi
hepinizi öpiiimm bu hafta sevgi pıtırcıgı olarak gezcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?