- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #184.641
ÇAY İÇİYORUM ŞİMCİK KHVEYİ EVE BIRAKIYORUM ARTIKbndece su iç kahveyide dene o da benm açlığımı bastırıyo bayaa
üşenirsin senyp yap bende bulcm kendime bieyler belki yogurtla keten tohumu yerim
MAYDONOIZ U SUDAA MI KAYNATACAKSIN NSIL OLUYO O BEN KÜRSÜZ İYİ VERDİM DURAKLAMA DÖNEMİM OLURSA KÜR YAPACAM
Bunu sbahın köründe kim hazırlıcak ... tadını da düşünemiyorum afiyet olsun kuzum sanaMaydanoz Suyu Kürü Yapılışı için Gerekli Malzemeler;
Maydanoz Suyu Limon Kürü Nasıl Yapılır?
- 15-16 adet maydanoz
- 1 adet limon
- 1 bardak su
Maydanoz Kürü Yapılışı: Bu kürün yapılışı çok basittir. Sabah uyandığınızda blender’a belirtilen miktar ölçüsünde maydanozu atın üstüne 1 tane limonun suyunu iyice sıkın, son olarak da üzerine 1 bardak su ekleyin. Malzemelerimizi blender’a ekledikten sonra blender’ı çalıştırarak yemyeşil bir su elde edeceksiniz. Kürünüz hazır.
Ben cok acikirsam yemek vaktide degilse sekersiz yarim sutlu kahve iciyorrum tikiyo baya tok hissettiriyoişth kesmek için zel birey bileniniz var mı stres krnımı çok acıktıryor..
hahahaonu nası yapıyo kızbende güree göndercm cocugumu şaka şaka kızın olursa savunma sporlarından birine kesin yazdırcam bu sevirde şart bence geriisi ona kalmış severse devam eder zaten
Ben bunu yaptim 15 15 2 kere bence etkiliMaydanoz Suyu Kürü Yapılışı için Gerekli Malzemeler;
Maydanoz Suyu Limon Kürü Nasıl Yapılır?
- 15-16 adet maydanoz
- 1 adet limon
- 1 bardak su
Maydanoz Kürü Yapılışı: Bu kürün yapılışı çok basittir. Sabah uyandığınızda blender’a belirtilen miktar ölçüsünde maydanozu atın üstüne 1 tane limonun suyunu iyice sıkın, son olarak da üzerine 1 bardak su ekleyin. Malzemelerimizi blender’a ekledikten sonra blender’ı çalıştırarak yemyeşil bir su elde edeceksiniz. Kürünüz hazır.
denemeye değer bende bi kaç kez içtim ama düzenli değilBen bunu yaptim 15 15 2 kere bence etkili
su ile geçtirdim dayanamzsan inip süt alayım içeyimBen cok acikirsam yemek vaktide degilse sekersiz yarim sutlu kahve iciyorrum tikiyo baya tok hissettiriyo
Evet ya daha cok katkim olurdu takimabende cok sevindim kuuuzuuumm keske cuma gideydi bu siskinliğin
Benim 3 fincan kahve ictigim oluyo bazen ama sekersizÇAY İÇİYORUM ŞİMCİK KHVEYİ EVE BIRAKIYORUM ARTIK
ben 2 içiyorum tarsusi türk kahvesi 3 fincana denk geliyorBenim 3 fincan kahve ictigim oluyo bazen ama sekersiz
afiyet olsun kaçamaklara yer yok diyorsunMenumu yaziyim smdiden unutmiyim aksam disarda olcam
Sabah
Iki haslanmis yumurta, fume, zeytin, peyniir, kasar cay
Ara suan iciyorum sutlu kahve
Aksam
Iki bucuk dilim antrkot, biraz salata, bir kase yogurt, ve yulafcijlarimi yerim
Aksamda sekersiz cay artk kuru kuru :)
onlarda dikkat etsin gelin annesi olmak kolay mıannemi ikna ederim o kalkar yapar zaten kahvaltı hazırlıyo bize
benim annemde kiloluuu hemidee çok çok çok kiloluydu şuan yine kilolu ama baya verdihem kendine hem bana yapar
haftasonu baya çemkirdim zaten
Tisikkurafiyet olsun kaçamaklara yer yok diyorsun
ben hergün 2 fincan içiyorum bazen aralarda nescafe de içiyorum cay bi sabah gelince bide öğle yemegınden sonraÇAY İÇİYORUM ŞİMCİK KHVEYİ EVE BIRAKIYORUM ARTIK
fume ne kiMenumu yaziyim smdiden unutmiyim aksam disarda olcam
Sabah
Iki haslanmis yumurta, fume, zeytin, peyniir, kasar cay
Ara suan iciyorum sutlu kahve
Aksam
Iki bucuk dilim antrkot, biraz salata, bir kase yogurt, ve yulafcijlarimi yerim
Aksamda sekersiz cay artk kuru kuru :)
onlarda dikkat etsin gelin annesi olmak kolay mı
EVET İNCELSİN VÜCUDLAR AZ AZ VERMEKTE GÜZEL YETERKİ GİTSİNLERTisikkurnoo kacamakkkk :) listemiz guzel olsummm kilolar gtsnn benim kilo oranim.dustu eskisi kadar cok veremem ama olsunnn incelsin vucudlarrr
NESCAFE İÇMİYORUM BEN UZUN ZAMANIR YARIN BİR FARK YAPIP ONDAN İÇEYİMben hergün 2 fincan içiyorum bazen aralarda nescafe de içiyorum cay bi sabah gelince bide öğle yemegınden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?