- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #184.621
ne kadar zor spor o kadar iyi o üstündeyken cekiceksin o zaman
wooo sert ve kesin mesaj ... mesaj alındı cumaya kadar 72 yi görecem bu haftaki hefeim buKizlar bugun pazartesi.hafta sonu kacamaklari birazda olsa affedilebilir ama rica ediyorumm cumaya kadar listelerde borek corek tatli vs gormek istemiyorum!
Sonuc olarak diyet sayfasindayiz bugun ne pisirdin degil.
Arada olanlar oluyor ama hergun olmasin.
menulere DIKKAT LUTFENN!!!
sarj aletini almis guya ip atliyo hahahahahaahah
Insallah gorursunn cnm ben inaniyorumwooo sert ve kesin mesaj ... mesaj alındı cumaya kadar 72 yi görecem bu haftaki hefeim bu
Ben cok esnektim cocukken gerci hala varsenden aktif yalnız heehem bi sportif olma cabaları
onu nası yapıyo kızBen cok esnektim cocukken gerci hala varonuda buyudugunde yonlendiricem bacagini kafanin arasina aliyoz sirt ustu yatrken korkuyo herkes ama o guluyo istermmm valla spora egilimli olsunnnnn cocukken
Kizlar 75.3 dum cuma gunu 74.4 ciktim bugun eksi 900 gram hatta tarti fotosu eklicektim dosya buyuk diyo yaa
Ya yedim yemez olurmuyum yazdim yediklerimide hep borek bile yedim siskinligim vardi demekki cuma gunu bilemedim yani ama cok mutlu oldum
o nası oluyo kız hiç mi yemedin 2 gün
çok iyi vermişşsin tebrik ederimKizlar 75.3 dum cuma gunu 74.4 ciktim bugun eksi 900 gram hatta tarti fotosu eklicektim dosya buyuk diyo yaa
Tesekkur ederim subat hedefim 75 di tutturdum cok sukur mart sonu 69 lu biseyler gormek istiyorumçok iyi vermişşsin tebrik ederim
Tesekkur ederim subat hedefim 75 di tutturdum cok sukur mart sonu 69 lu biseyler gormek istiyorum
bende cok sevindim kuuuzuuumm keske cuma gideydi bu siskinliğinYa yedim yemez olurmuyum yazdim yediklerimide hep borek bile yedim siskinligim vardi demekki cuma gunu bilemedim yani ama cok mutlu oldum
ah kuzum bn ne yaptımsa kapatamadımm iştahımı öyle şeylerle doymadna kalkıyorum sofradan başka türlü durduramıyorum kendimiişth kesmek için zel birey bileniniz var mı stres krnımı çok acıktıryor..
NORMALDE BAŞ EDERİM STRES VE REGLİ DÖNEMİ AÇILIYOR ŞU AN İKİSİ MEVCUT SU İÇEYİM BOL BOLah kuzum bn ne yaptımsa kapatamadımm iştahımı öyle şeylerle doymadna kalkıyorum sofradan başka türlü durduramıyorum kendimi
işth kesmek için zel birey bileniniz var mı stres krnımı çok acıktıryor..
bndece su iç kahveyide dene o da benm açlığımı bastırıyo bayaaNORMALDE BAŞ EDERİM STRES VE REGLİ DÖNEMİ AÇILIYOR ŞU AN İKİSİ MEVCUT SU İÇEYİM BOL BOL
üşenirsin senBen yarından itibaren maydanoz limon kürü yapıcam kuzuum sabahları üşenmezsem
Acıktırmıyor metabolizmayı calıstırıyor dıye bılıyorum
bndece su iç kahveyide dene o da benm açlığımı bastırıyo bayaa
üşenirsin senyp yap bende bulcm kendime bieyler belki yogurtla keten tohumu yerim
MAYDONOIZ U SUDAA MI KAYNATACAKSIN NSIL OLUYO O BEN KÜRSÜZ İYİ VERDİM DURAKLAMA DÖNEMİM OLURSA KÜR YAPACAMBen yarından itibaren maydanoz limon kürü yapıcam kuzuum sabahları üşenmezsem
Acıktırmıyor metabolizmayı calıstırıyor dıye bılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?