Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

wooo sert ve kesin mesaj ... mesaj alındı cumaya kadar 72 yi görecem bu haftaki hefeim bu

Ben cok esnektim cocukken gerci hala var onuda buyudugunde yonlendiricem bacagini kafanin arasina aliyoz sirt ustu yatrken korkuyo herkes ama o guluyo istermmm valla spora egilimli olsunnnnn cocukken
onu nası yapıyo kız bende güree göndercm cocugumu şaka şaka kızın olursa savunma sporlarından birine kesin yazdırcam bu sevirde şart bence geriisi ona kalmış severse devam eder zaten

NORMALDE BAŞ EDERİM STRES VE REGLİ DÖNEMİ AÇILIYOR ŞU AN İKİSİ MEVCUT SU İÇEYİM BOL BOL
bndece su iç kahveyide dene o da benm açlığımı bastırıyo bayaa
Ben yarından itibaren maydanoz limon kürü yapıcam kuzuum sabahları üşenmezsem
Acıktırmıyor metabolizmayı calıstırıyor dıye bılıyorum
üşenirsin sen yp yap bende bulcm kendime bieyler belki yogurtla keten tohumu yerim

bndece su iç kahveyide dene o da benm açlığımı bastırıyo bayaa

üşenirsin sen yp yap bende bulcm kendime bieyler belki yogurtla keten tohumu yerim

annemi ikna ederim o kalkar yapar zaten kahvaltı hazırlıyo bize
benim annemde kiloluuu hemidee çok çok çok kiloluydu şuan yine kilolu ama baya verdi hem kendine hem bana yapar
haftasonu baya çemkirdim zaten

Ben yarından itibaren maydanoz limon kürü yapıcam kuzuum sabahları üşenmezsem
Acıktırmıyor metabolizmayı calıstırıyor dıye bılıyorum
MAYDONOIZ U SUDAA MI KAYNATACAKSIN NSIL OLUYO O BEN KÜRSÜZ İYİ VERDİM DURAKLAMA DÖNEMİM OLURSA KÜR YAPACAM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…