- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #184.981
spordan gelince acıkıcaksın ama
yemekhaneden yemek listesi alma imkanın yok mu sevmediğin yemekler oldugunda evden getirirsin
ne var o fotoda gözükmüyoooooo
Defolu cikti bu
yerken mutlu yedikten sonra mutsuz oluyorsun yerken 2 dakikalık mutluluk için mutsuz olmayı seçermisin ben seçmem sende seçme nişan ın varmışyemek yerine yedim
hem spora gitcem şimdi
hemde 3 kaşıktı sütlü tatlı
yerken mutlu yedikten sonra mutsuz oluyorsun yerken 2 dakikalık mutluluk için mutsuz olmayı seçermisin ben seçmem sende seçme nişan ın varmışyemek yerine yedim
hem spora gitcem şimdi
hemde 3 kaşıktı sütlü tatlı
o zaman seçme huyunu bırakmaya başlıyosunnnnyemekhane değil kuzum lokanta var ordan bakıyorum bazen geç kalıyorum bişey kalmamış oluyo normalde çeşit çeşit yemek var bide ben çok seçtiğim için böyle normalde 20ye yakın çeşit var
onun çorbasını hiç duymadım ama uç nokta birazcık herkesin seveceği birşey değilgenelde bende basarılı olurum ama bi kere karnabahar corbası denemiştim
☆mart Sonu Hedefleri
( nisan ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)
@ParteMoralll[/USER] 67=>64
@hedef52 55.8=>53
poncikbirgelincik 60.1=>58
@selcanmehmetcan 75.3=>
@06Derya 75.3=>69 insallah amin
htc71 64.8=>62
munter 73.3=>74.5
senad 67.9=>
sarraf 82=> 79
SchonerDuft 74=>69
Binnur08 73.9=>
Yazarken bende guldum :) gulelim zayiflayaylim diye yaptimmmahahahah ay güldürdün kuzum yaaa
kesinlikle değiilllonun çorbasını hiç duymadım ama uç nokta birazcık herkesin seveceği birşey değil
evet geçen hafta tartıdan önce de öyle ypıp vermişti o kadar kiloyu birazda yolumu uzatıyordumkalori mi sayıyosun kuzum
senin için büyüük mutluluk olmalı kilo almakkkYazarken bende guldum :) gulelim zayiflayaylim diye yaptimmm
şekerpancarı da kalor, sayıyodu faydası var kendini frenliyosun baya ama ben yapamıyorum malesefevet geçen hafta tartıdan önce de öyle ypıp vermişti o kadar kiloyu birazda yolumu uzatıyordum
bilmim ne fotosu kino nnerdengeldiii orayane var o fotoda gözükmüyoooooo
Zayiflayip hamis olsaydim oyle olurdu simdi bu kilo ile izerine en az 10 kg dusunce degisik oluyorum cok hantalim bebegime ins zarar vermem bu tikinikliklaaa yoksa onun mutlulugu sagligi icin herseyi yirimmmsenin için büyüük mutluluk olmalı kilo almakkkben vitamin fazlalıgından giderim herhalde hamileyken bebişime yarasın diye herseyi yerim
Oglen cok az olmus begenmedim helva zaten rezillikkk aksam tabuk ve yogurt kesin ye kesinnn beslenmeden kilo veremezsinnnKızlar bugünkü menümüde yazayım da giremem akşama
Sabah; Krem peynir ve 1 dilimden biraz az kepekli ekmek
Öğlen; Tavuk kavurma, 3 kaşık süt helvası
Akşam; Tavuk ve yoğurt yada ayran yemeyi düşümüyorum
Az önce bi türk kahvesi içtim 1 litre su içtim şimdiye kadar şekersiz çay ve sabah aç karnına kayısı çayı içtim
Akşam bide kahve içer suyuda 2'ye tamamlarım
Ben gidiyooorumm spora öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?