- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #185.001
bilmim ne fotosu kino nnerdengeldiii oraya
Zayiflayip hamis olsaydim oyle olurdu simdi bu kilo ile izerine en az 10 kg dusunce degisik oluyorum cok hantalim bebegime ins zarar vermem bu tikinikliklaaa yoksa onun mutlulugu sagligi icin herseyi yirimmm
Hamis olunca saaaa ignee yapciklerrrrnihahahahhahahahaha
akşam kaçamak yok bak ona göre su da 2 litre olsun sporunuda güzel yapKızlar bugünkü menümüde yazayım da giremem akşama
Sabah; Krem peynir ve 1 dilimden biraz az kepekli ekmek
Öğlen; Tavuk kavurma, 3 kaşık süt helvası
Akşam; Tavuk ve yoğurt yada ayran yemeyi düşümüyorum
Az önce bi türk kahvesi içtim 1 litre su içtim şimdiye kadar şekersiz çay ve sabah aç karnına kayısı çayı içtim
Akşam bide kahve içer suyuda 2'ye tamamlarım
Ben gidiyooorumm spora öpüyorum hepinizi
ypıyorum yememek için artı sebeblerim oluyor kendimlede yarış halinde oluyorumşekerpancarı da kalor, sayıyodu faydası var kendini frenliyosun baya ama ben yapamıyorum malesef
Su an bnm için dogum kotrol gibi bişey oldu buiğne dedin gözümde hersey değişti acıtıyo mu iğneler
bilmiyorum inşallahh@edan18 ne yapi acaba ders calisabiliyor muu az kaldi sinava
cok sevindim basarabildigineypıyorum yememek için artı sebeblerim oluyor kendimlede yarış halinde oluyorum
seni koykutmak icin dedimmmm yok oiz bildigin kan alma ignesi acitmiii koykmaaa koykmaaaa saka yaptim saka da sakkaaa
Ohooooo burdan kimleeeer geldiiii kimlerrrrr gectiiiiiikalan sağlar bizimdir bak isteyen nası kalıp zayıflıyo
Iyi cnmmmm sennnnn@ParteMoralll zuzuu nasilsinnn gorusemiossss
Ohooooo burdan kimleeeer geldiiii kimlerrrrr gectiiiiii
Iyi cnmmmm sennnnn
Kizom dogum acisinin yaninda minnacik ignenin lafi olmaz
acıyo mu apla acıyosa ben olmam iiğne
yok görmedim telden girdiğim için sorun oluyor akşamları ..... aldım onu meryem ana otu arıyordum adam hayıt tohu dedi aldım ama içmedim nasıl kullancam bilmiyorum araştırmadımda öylece çekmece kaldı o 2 haftadır
2 kaşık bulgurdan da bişey olmaz ki dimiSabah
2 kavurmali yumurta, zeytin, cecilpeynir, peynir, salatalik,domates, cay.
Ara
Sutlu kahve
Aksam
Yarim gogus firinda kizarmis az but dan aldim.
Iki kasik bulgur
1 kase cacik
2lt su tamamlicam
Ohooooo burdan kimleeeer geldiiii kimlerrrrr gectiiiiii
Iyi cnmmmm sennnnn
bence dogum sancısı acısı daha cekilir gibi geliyo su anKizom dogum acisinin yaninda minnacik ignenin lafi olmaz
Olmaz tabi normal yemek yedigimiz kasikla.:) sismistim zaten.2 kaşık bulgurdan da bişey olmaz ki dimi
ben begendim
giriyorum o zaman şarkıya
bende şimdi arkadasıma gitcem hiç bişey yapmma cay yeter demiştim amaOlmaz tabi normal yemek yedigimiz kasikla.:) sismistim zaten.
AKŞAMI ERKEN YİYENLERDENSİN SNIRIM BEĞENDİM MENÜYÜ ZATEN HİÇ AÇIK VERMİYORSUNSabah
2 kavurmali yumurta, zeytin, cecilpeynir, peynir, salatalik,domates, cay.
Ara
Sutlu kahve
Aksam
Yarim gogus firinda kizarmis az but dan aldim.
Iki kasik bulgur
1 kase cacik
2lt su tamamlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?