- 6 Şubat 2017
- 343
- 372
- 18
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #185.041
aksamın hafif olması guzel ,dengelemişsin canım28/02/2017
Sabah
1 peynirli omlet / 62,50 gr süzme beyaz peynir
Ara
sade nescafe / 1 adet hurma
Öğlen
tavuk döner / yarım dilim ekmek
Ara
1 elma / 1 t. kahve / 1 hurma
Akşam
1 kse mercimek çorba / 1 kase yoğurt
bugün vergi dairesinde çokça merdiven inip çıktım iki kere gidip geldim iyi oldu evde spor yapacam 2lt suyu tamamlarım yatmadan önce ılık süt içerim öpüldünüz
Vayyy harika cnm. Kiz kahvaltin ne guzel yumurtaya bakkkkMenumEki Görüntüle 1960276 az yemediğimi görün diye foto paylaşıyorumekmegin bir dilimini yedim sadece
Ara
İki elma
Saat 18:00
Eki Görüntüle 1960279
İçinde biraz lor peynir biraz ton balığı 1 yumurta ,marul,mor lahana var birkac damla zeytin yagı var
Sade kahve yaninda iki kare bitter
Su iki lt
Yarim saat egzersiz
Ağzımın tadını bilirimVayyy harika cnm. Kiz kahvaltin ne guzel yumurtaya bakkkk
Böreği yemeseydin eyiydi :) kuruyemis ve patates de var cünku menun de .yinede afiyet olsunMenum sabah
1 gun kurusu 1 sb ilik su
Yagda 1 yumurta 1 dilim tb ekmegi 7 zeytin
Ara 1 kutu sut yarim pogaca
1 havuc 2 salatalik
Ogle
1 porsiyon patates kavurmasi
yarim kase yogurt
ara
1 havuc yarik avuc kuruyemis 1 salatalik
aksam
1 porsiyon coban kavurma
1 kase yayla corbasi
1 ad. Gul boregi patatesli
Yarim bardak ayran
20 dk yuruyus 2 lt yakin su
Belim agiriýor ve cok yorgunun
Ama hergün patates olmaz ki kuzu öğlen ok mecbur oluyorsun aksam yeme tatlım değişik brslen bebişe vitamin olsunMenum sabah
1 gun kurusu 1 sb ilik su
Yagda 1 yumurta 1 dilim tb ekmegi 7 zeytin
Ara 1 kutu sut yarim pogaca
1 havuc 2 salatalik
Ogle
1 porsiyon patates kavurmasi
yarim kase yogurt
ara
1 havuc yarik avuc kuruyemis 1 salatalik
aksam
1 porsiyon coban kavurma
1 kase yayla corbasi
1 ad. Gul boregi patatesli
Yarim bardak ayran
20 dk yuruyus 2 lt yakin su
Belim agiriýor ve cok yorgunun
Menü yu görünce doyurucu olduğunu anladım afiyey olsunMenumEki Görüntüle 1960276 az yemediğimi görün diye foto paylaşıyorumekmegin bir dilimini yedim sadece
Ara
İki elma
Eki Görüntüle 1960279
İçinde biraz lor peynir biraz ton balığı 1 yumurta ,marul,mor lahana var birkac damla zeytin yagı var
Su iki lt
Yarim saat egzersiz
Sagol canimMenü yu görünce doyurucu olduğunu anladım afiyey olsun
Zeytin yemeyenlerdenim benim tatlım yunurta ile de domates yiyemiyorumcanim sabah zeytin biber domates salatalik eklemeye calis bence daha enrrjik olursun . Digerleri gayet hafif olmusss eminim eksi cikacannn sabaha
Canim pazılı bulgur da yapabilirsin bulguru az olacak amaKizlar acil yardim yemek yapmam lazim bana etki veya kiymaki yemek soyleyin lutfennnnn evde hic sebzem yok ama
Afiyet olsun guzelMenumEki Görüntüle 1960276 az yemediğimi görün diye foto paylaşıyorumekmegin bir dilimini yedim sadece
Ara
İki elma
Eki Görüntüle 1960279
Su iki lt
Yarim saat egzersiz
ayy kendim yapmisim diye sulemimmm cok nefis olmustuuu dayanamadim buram buram koktu mutfak bir guzeldiki yiyiverdim cobandan daha hevesli yedimBöreği yemeseydin eyiydi :) kuruyemis ve patates de var cünku menun de .yinede afiyet olsun
Coban yedim yaaa kuzuuuAma hergün patates olmaz ki kuzu öğlen ok mecbur oluyorsun aksam yeme tatlım değişik brslen bebişe vitamin olsun
yaa kahvaltilik cemen falan al cnm boyle sevdigin seylerden saglikli saglikli daha bol cesit karninida gozunude doyurur bence hemde hepssinden vitamin olurZeytin yemeyenlerdenim benim tatlım yunurta ile de domates yiyemiyorum
Ben pazi sevmiyorum cnmCanim pazılı bulgur da yapabilirsin bulguru az olacak ama
oo yaptinmi yarinaaa bezelyeee patates yaptnmi icineayy kendim yapmisim diye sulemimmm cok nefis olmustuuu dayanamadim buram buram koktu mutfak bir guzeldiki yiyiverdim cobandan daha hevesli yedim
Coban yedim yaaa kuzuuu
Yarinada etli bezelye yaptim. Pattosli borek nefisti dayanamadim yidimmmm valla
guzel cnm begendm ya :) ama degisikler sart@ParteMoralll kuzuuu haji benim menume yorummmm
Him sana degisik yemek bulursam tarif atayım yem2k bulamıyorsun sanırım yapacak hattta nefis yemek tarifleri var videolu anlatımı var ordan al tarif ben cok öğrendim ordanyaa kahvaltilik cemen falan al cnm boyle sevdigin seylerden saglikli saglikli daha bol cesit karninida gozunude doyurur bence hemde hepssinden vitamin olur
Ben pazi sevmiyorum cnmbir boreginden hiraz yerim o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?