- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #185.601
günaydın kuzuuummmGunaydin kizlarbu arada ben zayifladim 52.5 kiloyum gerci dün fazla yedim insallah almamisimdır
Ayy spora ara verdimdi ya ondan da indi pek istahim yoktu ama duzensiz beslendim hep bugun duzene koyucam gerigünaydın kuzuuummmbizde ayrı kalmak yaramamış sana bak süzülmüşün hemen
Düzensiz beslenmeee hasta olursuuunnnAyy spora ara verdimdi ya ondan da indi pek istahim yoktu ama duzensiz beslendim hep bugun duzene koyucam geri
Hee aha bir gün yemeye gelmis hepsi kötü beslenerek vermek bana olmuyoDüzensiz beslenmeee hasta olursuuunnn
bende 55,8 oldum biliyo musun
Gunaydin canimmmGunaydin kizlar. .
Efferin kepten banada dua et noluyyy oluymu yarinn bana guzel süpriz olsunn bugun biraz proteinli beslenecemm bakalım yarin ne olcakk
Tahmin ettiydimSekerPancarii kg verir gelir diee en azindan buna sevinmeliyik dimi canim benim sagligin iyi olsunda gelmene sevindikk
Anlasilsin diyeeBirde kocaman yazmışsın
Bisde seniii cok osledikkkkk cokkkkkkkkkk cokkkkkCanimmm hepinizi cok ozledim daha 1 hafta bile olmadi ama sanki bi sene gitmisim gibiiihepiniz benim dostum arkadaşımsınız
Gunaydin kizlarbu arada ben zayifladim 52.5 kiloyum gerci dün fazla yedim insallah almamisimdır
2 kilo muHee aha bir gün yemeye gelmis hepsi kötü beslenerek vermek bana olmuyoayy 2 kilo fazla çıktım yaa bu kadar olamasssssss ayy artik kiloyu takmiyorum ben 51 52 arasi gidip geliyim yeter bugun ve haftasonu az yerim gider geri gelen oooo 55 mii supersin beybiiiiii
hoş geldin tatlımKızlaaaaaaaaar günaydııııııın ben geldiiiiiiiiiim
okuyodum midemi bulandırdı kustum bende banlamıslar banlanma sebebimde o smilemişSimdi soru boyle bir konida bu kizin ne isi vardi ve yorumsuz direk kusmugami banlanmiss ben anlamadimm kiz ban kurallari ne ben bilmim bilee
Kızlar saat 9 menu paylaşmayanlar var hanii nerdesiniiizzz
Canimmmmm
Gunaydin kizlar. .
Efferin kepten banada dua et noluyyy oluymu yarinn bana guzel süpriz olsunn bugun biraz proteinli beslenecemm bakalım yarin ne olcakk
Tahmin ettiydimSekerPancarii kg verir gelir diee en azindan buna sevinmeliyik dimi canim benim sagligin iyi olsunda gelmene sevindikk
Bu degil ki listeSPOR LİSTESİ(27/06)
PEMBE TAKİM
(60)Hedef52:60+30
(100)ParteMoralll:100dk+25
(35)Senad:35+55+30
(120)selcanmehmetcan
MOR TAKİM
(305)Poncikbirgelincik:100+50+80+25+50
(45)Htc71: 45
(90)Nuffiun:50+40
(125) elaalemi: 75+50
PEMBE TAKİM:345
MOR TAKIM:565
Bu degil ki liste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?