- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #185.581
Süpersin valaMenum
Kahvalti
Yeşil çay
2 kucuk karnabar kizarmasi
1 çatal salam
2 çatal peynir
1 çatal lor peynir
2 yesil zeytin
Yarim dilim kepekli ekmek
(119 kalori civarinda )
Ara ogun
Yarim avuc kuruyemis,Iki yesil elma (178 kalori civarında )
Aksam
1 haşlama patates
2 küçük karnabahar kızartmasi
2 kepce mercimek corbasi
(199 kalori civarinda)
Yanlis degilse Toplamda 496 kaloriye denk geliyo
Yarım saat plates
Su ne kadar ictim bilmiyorum malesef :/
Gittim geldimm kiz bu ayrani sutu ictigim zamann bayiliyorum uyumusumm sevmiyim bu durumuAha gidiyo kız valla ağır geldi yiyemedikleri
Lavaş cok olmamış mıGelelim kendi menüme
Kahvaltı 5 zeytin, 1 kepekli ekmek
Ara
Yrşil çay, 1 hurma
Öğlen
Yarım dilim lavaş
80 gr ton balığı
Kıvırcık
Ara
1 dilim çikolata
Ara
Sütlü nescafe
1 muz
Akşam
Pancar çorbası
1 lavaş
Spor
25 dk işe yürüme, işten eve araçla geldim, 25 dk akşam sporu
2 lt su
CanimmmmmGulummmgitmeerr msjlar okuyumm hemen sinci
Canimmm hepinizi cok ozledim daha 1 hafta bile olmadi ama sanki bi sene gitmisim gibiiiAyy inanamiyorum bu kafar mi temiz kalpli olunurr (ben)
SekerPancarii seni sordum @ParteMoralll a bir baktim donmussun
Hosgeldin cnm bidaha gitme yoksa kirbaclayacas seniii
Ya firsat buldukca atliyorum ip ama bazen buraya yazmayi unutuyorumOglenki kısır nerden çıktı kuzu iyi ama hafif olmuş menu ip atlamayada baslamissn spor başladı yanii
Öğlen? Sarma olmamış ...Menüm..
Sabah: bir yumurta, peynir, findık, üç günkurusu, domates..
Ara: şekersiz kahve..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, dört ince lahana sarma, salata, üç kaşık yoğurt..
Afiet olsun canim fena degil sabah birde aksam yiyorsun herhalde acikmiyormusunMenüm..
Sabah: bir yumurta, peynir, findık, üç günkurusu, domates..
Ara: şekersiz kahve..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, dört ince lahana sarma, salata, üç kaşık yoğurt..
ı gecler kızlar ne konusmussunuz bugünöğleden sonra annemlere gittim geldim 300 den fazla mesaj birikmiş menüme gelecek olursak iyiydi taki akşama kadar anam sarma yapmış akşamda onu yidik anam yapmis calissiyii her zaman yapamiyii kızmayın bana
Cok yemeseydin bari ama gitti diyet cuma tartı günüı gecler kızlar ne konusmussunuz bugünöğleden sonra annemlere gittim geldim 300 den fazla mesaj birikmiş menüme gelecek olursak iyiydi taki akşama kadar anam sarma yapmış akşamda onu yidik anam yapmis calissiyii her zaman yapamiyii kızmayın bana
Öğlen? Sarma olmamış ...
Ben iki öğün yiyorum kızlar..karatay yapmaya çalışiyorum o da iki öğünün faydalı olduğunu söylüyor..evet sarma olmadı malesef çok yoğundum bugün kendime ayrı yemek yapamadım..Afiet olsun canim fena degil sabah birde aksam yiyyorsun herhalde acikmiyormusun
SekerPancarii canim hoşgeldin ozletme kendini..
Hosbuldum canimmm
Saol canimmmSekerPancarii hosgeldin canim sevindim donmene spor olarak senden ogrenicegimiz cok sey vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?