- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #185.621
Hoş geldin canım , verdiğin kilolar içinde tebrik ederimmGunaydin kizlarbu arada ben zayifladim 52.5 kiloyum gerci dün fazla yedim insallah almamisimdır
Kiza bak yarim kadar
Kızlaaaaaaaaar günaydııııııın ben geldiiiiiiiiiim
herkese günaydın bugün nasılsınız kızlar @SekerPancari71 sende hoşgeldin
SPOR LİSTESİ(27/06)
PEMBE TAKİM
(90)Hedef52:60+30
(128)ParteMoralll:100dk+25+53
(120)Senad:35+55+30
(120)selcanmehmetcan
MOR TAKİM
(255)Poncikbirgelincik:100+50+80+25
(45)Htc71: 45
(90)Nuffiun:50+40
(125) elaalemi: 75+50
PEMBE TAKİM:508
MOR TAKIM:515
Günaydın canııımmmherkese günaydın bugün nasılsınız kızlar @SekerPancari71 sende hoşgeldin
okuyodum midemi bulandırdı kustum bende banlamıslar banlanma sebebimde o smilemiş
Ben paylasamadım malum sebep biliyorsun
Dünkü menüm;
Sabah: 2 dilim yumurtalı ekmek ve biraz peynir
Öğlen: Bi kase çorrba, bi tabak sebze yemeği
Akşam: pırasa
Sabah bitane top kek yedim çayla, 2 litre su içtim , maydanoz kürü içtim, yeşil çaylı kür içtim
Daha ne içeyim napayım nerelere gideyim
61.1 +1 kilo
Dün sporada gitmedim 50 dk yürüdüm
+1 ne yaaakız sen bizden habersiz bişeyler mi yiyosun
Ayyyy canımm hoşgeldinnnÇok sevindim sadece 1 hafta mı olmuş sanki 1 ay gibi geldi yokluğun çok hissedildi Çok sevindim bidahada bırakıp gitme
Günaydın canııımmmherkese günaydın bugün nasılsınız kızlar @SekerPancari71 sende hoşgeldin
+1 ne yaaaokuyodum midemi bulandırdı kustum bende banlamıslar banlanma sebebimde o smilemiş
Ben paylasamadım malum sebep biliyorsun
Dünkü menüm;
Sabah: 2 dilim yumurtalı ekmek ve biraz peynir
Öğlen: Bi kase çorrba, bi tabak sebze yemeği
Akşam: pırasa
Sabah bitane top kek yedim çayla, 2 litre su içtim , maydanoz kürü içtim, yeşil çaylı kür içtim
Daha ne içeyim napayım nerelere gideyim
61.1 +1 kilo
Dün sporada gitmedim 50 dk yürüdüm
Ayyyy canımm hoşgeldinnnÇok sevindim sadece 1 hafta mı olmuş sanki 1 ay gibi geldi yokluğun çok hissedildi Çok sevindim bidahada bırakıp gitme
Günaydın canııımmm
+1 miGünaydın canııımmm
RicaaaTamam canım sağol
valla yemiyorumyiyince söylüyorum size ne kadar kızarsanız kızın
o zaman neden bu artılaarrbişeyleri yanlış yapıyosun demek ki su içiyo musun yeterince
WC kiloyu etkiliyor ... wc sorununu çözünce göreceksin ben çözdüm brden 900 gr fark etti yeşillik ye yemeklerin yanına marul maydonoz domates salatalık biber den öğün yap kendine tabi iyi gelir diyorsan banaen az 2 litre hatta kürde yapıyorum yürüyüş + spor
tuvalete çıkamıyorum ama o niye bu kadar etki ediyo
ben geçen haftada böyleydim 3 4 gün çıkamadım cıktıkttan sonra 700 gram farketti ama şuan geçen cumaki kilomdan 1 kilo fazlayım geçen haftadan beri doğru düzgün cıkamıyorumWC kiloyu etkiliyor ... wc sorununu çözünce göreceksin ben çözdüm brden 900 gr fark etti yeşillik ye yemeklerin yanına marul maydonoz domates salatalık biber den öğün yap kendine tabi iyi gelir diyorsan bana
Ayyy inş yaa @ParteMoralll nediyorsun cikarmiyum eksi bi kg olsunn kizz kalktım tavugumu dogradim parcaladim yagsiz bol baharatla dimm dinleniyy pisirecem yeşil mercimek yemegide pisiyy sindi kayfaltu edicem en son 6 dan sonrada bisey yimicem reglimin 5ci gunu ise yarar ins yaaa nogluyyy artikk..
YARIN EKSİ CIKICEKSİİNN
bende de öyle oluyor .. az yediğimiz içinde oluyor kendine göre çöümler bulacaksın ben akşam ılık süt içtimmi rahatlatıyor mesela biraz yürüdüm mü ve tereyağı yedim mi ... wc de klozet kullanıyorsan bir süre alaturka kullanben geçen haftada böyleydim 3 4 gün çıkamadım cıktıkttan sonra 700 gram farketti ama şuan geçen cumaki kilomdan 1 kilo fazlayım geçen haftadan beri doğru düzgün cıkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?