- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #186.141
Ayyy ben boyleyimm hele o kiz ellerini indirsin katlari ortaya cikar :)))
bunun az biraz daha zayıfı
Aynen ya kesinlikle feci şekilde tepki ver bana yersem aslinda yemegi az yiyorum canim istemiyo .sadece aburcubur olarak eticin hoşbeş N**** (Siyahi) seviyorum ama onlarida yemiyecem temiz bol eksili gecirmem lazim bu önumzdeki haftayi.inşallah canımm umutluyum sendenama kaçamak istemiyorum kesinlikle yemiceksin
onu da indiriyorum bakayım önceden kullandığım çok güzeldi sildim adını unuttum çörek yağını aç karnına mı içiyorsun yoksa hapı mı vardıMy fitness pal . benim uygulamamin adi .
saydıklarını okuyunca şok oldum yemiyon değil mi ben bunlardan birer tane yesem 90 olurumAynen ya kesinlikle feci şekilde tepki ver bana yersem aslinda yemegi az yiyorum canim istemiyo .sadece aburcubur olarak eticin hoşbeş N**** (Siyahi) seviyorum ama onlarida yemiyecem temiz bol eksili gecirmem lazim bu önumzdeki haftayi.
Bende yagi da var kapsulu de simdi kapsulunü iciyorum sabahlari ac karnina.onu da indiriyorum bakayım önceden kullandığım çok güzeldi sildim adını unuttum çörek yağını aç karnına mı içiyorsun yoksa hapı mı vardı
Bir sefer kacamak yaptim onuda sabah erkenden yedim spor yaptim aksamda ac kaldim salata yediydim sanirim .dengeliyorum yani.ama onun haricinde yemedim yemiyorum yani sadece bazen gözumun onünde beliriyolarsaydıklarını okuyunca şok oldum yemiyon değil mi ben bunlardan birer tane yesem 90 olurum
herkesin vucud yapisi degisik canim etin yumusaksa olabilir.Ayyy ben boyleyimm hele o kiz ellerini indirsin katlari ortaya cikar :)))(
ben kullanıyordum eşim üsteliyordu iç diye hazırlıyor getiryordu herşey bebek içindi tabi belki geçen haftalarda ondan iyiydim belkide tekrar başlayımBende yagi da var kapsulu de simdi kapsulunü iciyorum sabahlari ac karnina.
ben yanlış yazmışım sanırım ilaç yazdırmaya gitmiştim at derken başka birşey kast etmişim sanırımsanada atayim canımm
Canım bende bebek icin aldim hem saģlikli diye bu ay hamile kalmazsam corekotu yagi tarcin bal kurünü denerim belki de :/ben kullanıyordum eşim üsteliyordu iç diye hazırlıyor getiryordu herşey bebek içindi tabi belki geçen haftalarda ondan iyiydim belkide tekrar başlayım
ben yapmıyorum ağzıma sakız atıyorum sigaraya da tekrar başladım gibi yemeyi unutuyorumBir sefer kacamak yaptim onuda sabah erkenden yedim spor yaptim aksamda ac kaldim salata yediydim sanirim .dengeliyorum yani.ama onun haricinde yemedim yemiyorum yani sadece bazen gözumun onünde beliriyolar
Canım bende bebek icin aldim hem saģlikli diye bu ay hamile kalmazsam corekotu yagi tarcin bal kurünü denerim belki de :/
pko lu arkadaşım denedi femar kullanıyordu 1 oluşuyordu yumurta kürü kullandı 3 oldu sonuç bekliyoruz hatta birzdan belli olurCanım bende bebek icin aldim hem saģlikli diye bu ay hamile kalmazsam corekotu yagi tarcin bal kurünü denerim belki de :/
Sigarami iciyosun canim icmesen keşkeben yapmıyorum ağzıma sakız atıyorum sigaraya da tekrar başladım gibi yemeyi unutuyorum
2 aydir klomende kullandim bakalim bende merak ediyorum bu ay nolur .pko lu arkadaşım denedi femar kullanıyordu 1 oluşuyordu yumurta kürü kullandı 3 oldu sonuç bekliyoruz hatta birzdan belli olur
inan o kadar yoruldum ki içkide sigaraya da başladım tekrar sigarayı 4 5 senedir içmiyordum 1,5 senedir belki daha fazla içki yoktu ama olan birşeyde yoktu şimdi başladım paket biterse belki almam kafamın içi anca susuyorSigarami iciyosun canim icmesen keşke
düzgün resim olydı atardım bende kesinlikle yapmalısın ben her 4 ayda bir renk değiştiren biriyim ama sarı olunca uzun süre kullanıyorum tek sorunum birz moralim bozuktu yabancı bir kuaföre gittiğimde kısacık kesti saçlarımı ve düzdewn daha gü<el duruyor kıvırcıkta sarı
Insallah tam anlamiyla birakirsin caniminan o kadar yoruldum ki içkide sigaraya da başladım tekrar sigarayı 4 5 senedir içmiyordum 1,5 senedir belki daha fazla içki yoktu ama olan birşeyde yoktu şimdi başladım paket biterse belki almam kafamın içi anca susuyor
at bana da atttsanada atayim canımm
ağırlıkla çalış kuzum daha etkili olur öyle korkma kas yapmazsınbende öyle yapıyorum ama yokk kollarda bı degısme olmuyo bacaklarda var ama farkediyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?