Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

inşallah canımm umutluyum senden ama kaçamak istemiyorum kesinlikle yemiceksin
Aynen ya kesinlikle feci şekilde tepki ver bana yersem aslinda yemegi az yiyorum canim istemiyo .sadece aburcubur olarak eticin hoşbeş N**** (Siyahi) seviyorum ama onlarida yemiyecem temiz bol eksili gecirmem lazim bu önumzdeki haftayi.

saydıklarını okuyunca şok oldum yemiyon değil mi ben bunlardan birer tane yesem 90 olurum

saydıklarını okuyunca şok oldum yemiyon değil mi ben bunlardan birer tane yesem 90 olurum
Bir sefer kacamak yaptim onuda sabah erkenden yedim spor yaptim aksamda ac kaldim salata yediydim sanirim .dengeliyorum yani.ama onun haricinde yemedim yemiyorum yani sadece bazen gözumun onünde beliriyolar

Ayyy ben boyleyimm hele o kiz ellerini indirsin katlari ortaya cikar :)))(
herkesin vucud yapisi degisik canim etin yumusaksa olabilir.
Bide saglik beslenmenin cok faydasi var yaaa ben oyle yaptigimi dusunuyorm bak bugun itibariyle 22 kg vermis oldum ama hic biyerimde cok sukur sarkma vs yok yani yagdan gittgini dusunuyorm.
Biraz daha guzel beslen emin ol.kat mat kalmaz

ben kullanıyordum eşim üsteliyordu iç diye hazırlıyor getiryordu herşey bebek içindi tabi belki geçen haftalarda ondan iyiydim belkide tekrar başlayım
Canım bende bebek icin aldim hem saģlikli diye bu ay hamile kalmazsam corekotu yagi tarcin bal kurünü denerim belki de :/

Bir sefer kacamak yaptim onuda sabah erkenden yedim spor yaptim aksamda ac kaldim salata yediydim sanirim .dengeliyorum yani.ama onun haricinde yemedim yemiyorum yani sadece bazen gözumun onünde beliriyolar
ben yapmıyorum ağzıma sakız atıyorum sigaraya da tekrar başladım gibi yemeyi unutuyorum

Canım bende bebek icin aldim hem saģlikli diye bu ay hamile kalmazsam corekotu yagi tarcin bal kurünü denerim belki de :/
pko lu arkadaşım denedi femar kullanıyordu 1 oluşuyordu yumurta kürü kullandı 3 oldu sonuç bekliyoruz hatta birzdan belli olur

Sigarami iciyosun canim icmesen keşke
inan o kadar yoruldum ki içkide sigaraya da başladım tekrar sigarayı 4 5 senedir içmiyordum 1,5 senedir belki daha fazla içki yoktu ama olan birşeyde yoktu şimdi başladım paket biterse belki almam kafamın içi anca susuyor

ben kıvırcık sacı kısa daha cok seviyorm ama bnm uzun malum düğün var
düğünden sonra belki boyatabilirim

Insallah tam anlamiyla birakirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…