- 6 Şubat 2017
- 343
- 372
- 18
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #186.181
Gmail adresim ve sifremle actım ben direkt acildisenin kullndığına bakmıştım oturum açamamıştım yarım saatir uğraştım olmuor sen nasıl açtın
yemekk yok ki burda 3te kapanıyo lokantatamam kızmaa yemıyorum gıderken elma alırım bıtane sımdıde bı kahve ıcıyım
kaçamak yok
hafta sonu bileZaten biz taşınıyoz zaman bulupta yiyemem
Gmail adresim ve sifremle actım ben direkt acildisenin kullndığına bakmıştım oturum açamamıştım yarım saatir uğraştım olmuor sen nasıl açtın
tamam kuzu ben kkaptan yardımcıısı olarak örnek olacammmmmmmmm
ben listeyi paylaşmayı unuttum
ben listeyi paylaşmayı unuttumhemen onu halledeyim sonra işlerim var cıkmadn onları yetiştireyimm
sen o çayı içmeyi bırakıyosun hemenkolay gelsin sakin ol kuzuuuben bizi haftaya birinci yapcam sen hiç meraklanma
benim saçlarım çok kıvırıcık atayım saçlarımı gönderebilirsem öyleyse seninkilerde sakın kesme çok kbarıyorlarevet düğünde de bu renk kalıcak düğünden sonra kestirmeyi düşünüyodum aslında ben
sen o çayı içmeyi bırakıyosun hemencok istiyosan kabızlık sorunu oldugunda içersin ama günlük kullanmak yok kesinlikleee
açılmıyor sinir oldum bıraktım önceden de açamamıştım bırakmıştımGmail adresim ve sifremle actım ben direkt acildi
çok ilgimi çekti bir nasıl bir çaymış okız bu cayı icip biri ayda 18 kg vermıstabıkı ben o kadar ıcmıcem
açlık otu canımm bende ıse yaradıçok ilgimi çekti bir nasıl bir çaymış o
ay evet seninkiler cok kıvıırcıkmışşş ne güzellllbenim saçlarım çok kıvırıcık atayım saçlarımı gönderebilirsem öyleyse seninkilerde sakın kesme çok kbarıyorlar
sindirim sistemine yazık içilmez öyle çaylar hergün durduk yerekız bu cayı icip biri ayda 18 kg vermıstabıkı ben o kadar ıcmıcem
ay evet seninkiler cok kıvıırcıkmışşş ne güzellllb
sindirim sistemine yazık içilmez öyle çaylar hergün durduk yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?