- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #186.101
bayaa bayaaaaeğer kendini öyle hissediyosan hiç bi şekilde kaçamak vs yapmaman gerek gözüm üstünde artıkkk
ooo kıvırcıkııızzzz
buda benim saçımmm ama o zaman karamele boyamıştım sımdı ahti gitti
Bencede değilsin bu fotoda zayıf duruyosun çünkükız yok sonra baktım da o kadar değilim ben google 'a balık etli yazdm en zayıf o geldi heral gözüme
ooo kıvırcıkııızzzzne güzeeell maşallahhh
evet herkes cok yakıştırıyo bu saça bu rengi fotolarda net cıkmıyo cıksa atardım size
rengi çok hoşuma gittiİşte saçımm artık ne kadar belli oluyosa
şuan o fotodakinden 2 3 kg daha zayıfımBencede değilsin bu fotoda zayıf duruyosun çünkü
sende kivircik ... sen 60 kilo musun yakın çekim sanırım daha çok geldin gözüme
sende kivircik ... sen 60 kilo musun yakın çekim sanırım daha çok geldin gözüme
senin kadaaağ olmasada
rengi çok hoşuma gitti
fotoğraf 3 yıl öncesine ait canım orda tahmini 63 - 65 civari bişeyim şimdi 60 yeni boydan bulabilirsem atayimkafamı kesip
bunun az biraz daha zayıfı
vallaa ban yicekseem baska seyden yerim buda paralamak olabilir foto icin harcanmiyim simdi sakliyorum :adban mı istiyon senhayır öyleyse kavga ette ye bari stres atmış olursun
bu senmisnnn burda kac kilosunnnn
yaaa bu neee
vallaa ban yicekseem baska seyden yerim buda paralamak olabilir foto icin harcanmiyim simdi sakliyorum :ad
Seni gaza getiremmm mi benim ustm burdan baya ince sankikaptinn bastirrrrrr
Ne güzel tutumlu kız senisağol canııımm2 rengi karıştırıp kendim evde boyuyorum
sporda yapıyosun daha ince olman gerek
senin nasıl sarıNe güzel tutumlu kız seni
benim gibi kimse olamaz en birinci benim en güzel benimahaahh
şaka kuzum yaa valla güzelmiş senin saçlarında ama seninkilerde dipten sönük galiba bnmkiler gibi
sağol canııımm2 rengi karıştırıp kendim evde boyuyorum
sporda yapıyosun daha ince olman gerek
yaaa bu neee
vallaa ban yicekseem baska seyden yerim buda paralamak olabilir foto icin harcanmiyim simdi sakliyorum :ad
Seni gaza getiremmm mi benim ustm burdan baya ince sankikaptinn bastirrrrrr
bende öyle tahmin etmiştim fotodan ban yemek istemezsin
kesinlikleee 67 kilo bu fotodan daha ince duruyosundemek poncik in eti sıkı değil ama şimdi spora gidiyo nasıldır bilmem
kiz poncikkkk kustunmuuuu yoksaaabende öyle tahmin etmiştim fotodan ban yemek istemezsin
kesinlikleee 67 kilo bu fotodan daha ince duruyosundemek poncik in eti sıkı değil ama şimdi spora gidiyo nasıldır bilmem
72.9Sen kac kg ciktin beybi
O buyusun yeterki hic onemli degil ben burada ebediyete kadar kalirimm artikinmaşallahhhh kocamanOlsunnn susam büyücek sen büyüme o büyüsün sen büyürsen sonrası
Gece ne giyip yatiyorsam sabah uuyandigimda vucudum onun desenini aliyor sislerden o anlamda dedimdiiiDESENSİZ DERKEN
Kilo vermişsin canıım tebriklerr***aday listesi***
@munter (73.3/72.9/0.4/0.546%)HAMİŞ+susamımız
@nuffiun(74/74,40/+0,40/-%0,54)başlangıç 20şubat kilo 75,9 hedef 65
@binnur08(73.9/72,7/1.2/%1,62) başlangıç 21şubat kilo 74.4 hedef 59
At bakim seni cok narin incecik hayal etmiştimfotoğraf 3 yıl öncesine ait canım orda tahmini 63 - 65 civari bişeyim şimdi 60 yeni boydan bulabilirsem atayimkafamı kesip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?