Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

demke ki artık kol ve karın calışman gerekiyo hadi onlara agırlık ver birazda
saçların kuruysa argan yagı kullan kuzum bide arada banyodan önce zeytin yagı kullan

72.9 (gecen hafta 73.3)

O buyusun yeterki hic onemli degil ben burada ebediyete kadar kalirimm artikin

Gece ne giyip yatiyorsam sabah uuyandigimda vucudum onun desenini aliyor sislerden o anlamda dedimdiii
ahahah takip ettii şeye bak hele

senin nasıl sarı sar bnmde hayalim ama kendim boyayamam kuaförlede ugrasmam erteliyorum sürekli kıvırcıkta sarı cok güzel duruyo
düzgün resim olydı atardım bende kesinlikle yapmalısın ben her 4 ayda bir renk değiştiren biriyim ama sarı olunca uzun süre kullanıyorum tek sorunum birz moralim bozuktu yabancı bir kuaföre gittiğimde kısacık kesti saçlarımı ve düzdewn daha gü<el duruyor kıvırcıkta sarı

senin nasıl sarı sar bnmde hayalim ama kendim boyayamam kuaförlede ugrasmam erteliyorum sürekli kıvırcıkta sarı cok güzel duruyo
düzgün resim olydı atardım bende kesinlikle yapmalısın ben her 4 ayda bir renk değiştiren biriyim ama sarı olunca uzun süre kullanıyorum tek sorunum birz moralim bozuktu yabancı bir kuaföre gittiğimde kısacık kesti saçlarımı ve düzdewn daha gü<el duruyor kıvırcıkta sarı

***aday listesi***

@munter (73.3/72.9/0.4/0.546%)HAMİŞ+susamımız
@nuffiun(74/74,40/+0,40/-%0,54)başlangıç 20şubat kilo 75,9 hedef 65
@binnur08(73.9/72,7/1.2/%1,62)
başlangıç 21şubat kilo 74.4 hedef 59
kuzum sen hangi programı kullnıyorsun kalori için onu da denemek istiyorum bunda egzersiz ekledim mi sorun oluyor

Evet kalori hesaplamam işe yariyo birde belkide çörekotu yaģinında faydasi da olmuş olabilir hafta ya daha iyi bir sonuc alcam emin olabilirsin kaptan
inşallah canımm umutluyum senden ama kaçamak istemiyorum kesinlikle yemiceksin

***14. TAKİM 507. ETAP***

elaalemi( 59,5///%)
hedef52( 55.8/55.6/0.2/%0,36)
selcanmehmetcan(76,7///%)
htc71(64.8///%)
06derya(75.3///%)
ParteMoralll(67///%)
poncikbirgelincik(60,1///%)
senad(67.9/67.5/0.4/%0.59)

14. Takim ortalamasi:
İlki de 67.5 Muş aslında doğru yazmışım ama bir karışıklık oldu herhalde ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…