Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizz bacagm grmez dedim yaninda 40 da almistm anaamm soklara grdm yemnle gozlerm acildi kocaman aha boyle icine girerim diye ugrascaktm hahaha neyse simdi daha guxel olsun diye ugrasirim tisikkurler darisi basina
Ayy ne guzel valla sana supriz olmuss bende izne ayrildigimda dondugumde tartilmistimya 74 du gormustum sokj olmustum aynin onun gibi sevindirik olayy ayy bende istiyorum sevidirik olayy bilinmisinn bugun tip fakultedeydik tup bebege gittik fiyat almaya ozaman dedimki derhal 70 olmaliyimm durmuyor bizimki illa bi gidelim yaptirak die ama hem maddi yonden hem kg yonden cokuguzz amaa iki ay sonra gideriz gibi tup bebege hayırlısı icimi hem korku hem heyacan sardii..ama senin adina cok sevindimm valla

Oo iki aya varya hic bozmaaa 69 da olursn ama bizmaa baaak padta yediler yemedm cok kotu oldm dogm gunuydu babamn

Suan herkes pasta yiyor desem
Israr ediyolar yeyeyeyeye
Kendimi kotu hissediyorum ama yapicak bisey yok
Babanin dogum gunu degilmi canim bir catal bari alsaydin kirilmasin die uzerine bol su icerdin ki sadece sana torpil bugun valka sen yapmazsinki kacamakk bu son olurdu hedefine dusene kadar hem nefsin korlenirdi

Oo iki aya varya hic bozmaaa 69 da olursn ama bizmaa baaak padta yediler yemedm cok kotu oldm dogm gunuydu babamn
Canim benim moralim okadar bozulduyduki annem bile uzelme sikk disini boyle kakmaz elbet iner kg dedidi dedim insa hicmi dusmez bi kg ne dedim geral demekki regl doneminde odemim cok olmus ancak onu.kizz seni ye diye amacim gazlamak degilde babanin dogum gunun olunca kiyamadim inann

Parte menun her zamanki gibi harika yulafi sen neyle yiyorsun yogurtlami yulaf diye ayri yazinca merah ettim

Babanin dogum gunu degilmi canim bir catal bari alsaydin kirilmasin die uzerine bol su icerdin ki sadece sana torpil bugun valka sen yapmazsinki kacamakk bu son olurdu hedefine dusene kadar hem nefsin korlenirdi
yok cnm ya bisver benm ortam yok en iyisi buydu.

Parte menun her zamanki gibi harika yulafi sen neyle yiyorsun yogurtlami yulaf diye ayri yazinca merah ettim
bazen gozleme gibi yapiorm peynrli bazen yogrtla takiliok bazen yemiom

Vaooovvv muthis bir hisss gozun aydinnn tatlisim darisi basima ossunnnnn cok sevindim senin adina bu seniiin azmine azim katacakkkkk kim tutar artikin seniii

munter tebrik ederim seni hamisken kg verdin ayyy bebisiniz buyudu dimi sesini duydunuz digilmi allah tamamına erdirsin..

@ParteMoralll valla seni ayakta alkisliyimm ne yapip edip sabrettin sindi urununu aliyon darisi bana ins.
Sag ol kuzum bende seni tebrik ediyorum bak 200 gr verdin boyle boyle gidecek kilolar bizdenpartis gibi vericesss ben simdilik almayayim yeter bana. Bende baya sis oluyor cnm sis cekilince boyle cikiyorum ben sizlerle 72.7 yi gormustumm ondan sonra hep sis oldu veremedim spora yuklendim falan simdi ijiyor sanirim

Cacikk mmm nefis bende yapcem cok kiskandim hasetlendim
Cok guzel cnm afiyet olsun.

Akşamı eklemedim ama benimde ortalama 800 900 oldu 2 saattir yürüyorum 100 kaloriden fazla yaktım ama 100 desem net 800 olsun sence iyi mi günlük 800
Iyi ama bu şekilde tahminimce hafta da 1 kilo civarinda ancak verirsin .gunluk 600 de kalmak istiyorum ben cunku bu hafta bir kilodan fazla vermek niyetim.senle birlikte istersen kalori miktarlarimizi paylasabilriz boylelikle daha iyi motive oluruz.

Sabah: 2 dilim ekmek kahvaltiliklardan
ara:kahve
Ogle: 1 kase çorba 1 büyük köfte
Ara:kahve
Aksam: çorba 2 kaşık makarna
Begenmedim cok sade bu nedir kiz kendinizi acliktan oldurecek misijiz yogurt yeseydin kavrulmamis kuruyemis ceviz neyin yeseydin az beslenip beslenip sonra kabiz oldum diye ortalikta dolaniyonnn

afiyet olsun canım güzel

herzamanki gibi mikemmel

Sabah: 2 dilim ekmek kahvaltiliklardan
ara:kahve
Ogle: 1 kase çorba 1 büyük köfte
Ara:kahve
Aksam: çorba 2 kaşık makarna
afiyet olsun kuzum sabah iyi öğlen az olmuş akşamda fazla değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…