- 6 Şubat 2017
- 343
- 372
- 18
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #186.241
Cok sevmem aslinda ama esim habire aliyo yapmişken yiyorum :)Karnabahar çok seviyoruz anlaşılan :) sabah çok olmuş akşam az dengelenmiş gibi olmuş
Ayy ne guzel valla sana supriz olmuss bende izne ayrildigimda dondugumde tartilmistimya 74 du gormustum sokj olmustum aynin onun gibi sevindirik olayy ayy bende istiyorum sevidirik olayy bilinmisinn bugun tip fakultedeydik tup bebege gittik fiyat almaya ozaman dedimki derhal 70 olmaliyimm durmuyor bizimki illa bi gidelim yaptirak die ama hem maddi yonden hem kg yonden cokuguzz amaa iki ay sonra gideriz gibi tup bebege hayırlısı icimi hem korku hem heyacan sardii..ama senin adina cok sevindimm vallaKizz bacagm grmez dedim yaninda 40 da almistm anaamm soklara grdm yemnle gozlerm acildi kocaman aha boyleicine girerim diye ugrascaktm hahaha neyse simdi daha guxel olsun diye ugrasirim tisikkurler darisi basina
630 du sanirimYerim ben o nohutu allah korusun onu
Bacım yıllardır içmiyorum paket bitsin artık öyle bırakırım
Kaç kalori oldu bugün
Süper süper süper
Oo iki aya varya hic bozmaaa 69 da olursn ama bizmaa baaak padta yediler yemedm cok kotu oldm dogm gunuydu babamnAyy ne guzel valla sana supriz olmuss bende izne ayrildigimda dondugumde tartilmistimya 74 du gormustum sokj olmustum aynin onun gibi sevindirik olayy ayy bende istiyorum sevidirik olayy bilinmisinn bugun tip fakultedeydik tup bebege gittik fiyat almaya ozaman dedimki derhal 70 olmaliyimm durmuyor bizimki illa bi gidelim yaptirak die ama hem maddi yonden hem kg yonden cokuguzz amaa iki ay sonra gideriz gibi tup bebege hayırlısı icimi hem korku hem heyacan sardii..ama senin adina cok sevindimm valla
Babanin dogum gunu degilmi canim bir catal bari alsaydin kirilmasin die uzerine bol su icerdin ki sadece sana torpil bugun valka sen yapmazsinki kacamakk bu son olurdu hedefine dusene kadar hem nefsin korlenirdiSuan herkes pasta yiyor desem
Israr ediyolar yeyeyeyeye
Kendimi kotu hissediyorum ama yapicak bisey yok
Canim benim moralim okadar bozulduyduki annem bile uzelme sikk disini boyle kakmaz elbet iner kg dedidi dedim insa hicmi dusmez bi kg ne dedim geral demekki regl doneminde odemim cok olmus ancak onu.kizz seni ye diye amacim gazlamak degilde babanin dogum gunun olunca kiyamadim inannOo iki aya varya hic bozmaaa 69 da olursn ama bizmaa baaak padta yediler yemedm cok kotu oldm dogm gunuydu babamn
Sabah
Yarim salatalik
Sonra dr den dondum
Iki haslanmis yumurta, domates, zeytn, salatalik,zeytinnnn, biraz kavurma
Ara
Kahveee sutlu
Aksam
Bir tabak etli bezelye
Bir kase cacik
Ve yulaf yedim biraz
Suyu sayamiorm bardak bardak icicem eve donuncede :)
yok cnm ya bisver benm ortam yok en iyisi buydu.Babanin dogum gunu degilmi canim bir catal bari alsaydin kirilmasin die uzerine bol su icerdin ki sadece sana torpil bugun valka sen yapmazsinki kacamakk bu son olurdu hedefine dusene kadar hem nefsin korlenirdi
bazen gozleme gibi yapiorm peynrli bazen yogrtla takiliok bazen yemiomParte menun her zamanki gibi harika yulafi sen neyle yiyorsun yogurtlami yulaf diye ayri yazinca merah ettim
Akşamı eklemedim ama benimde ortalama 800 900 oldu 2 saattir yürüyorum 100 kaloriden fazla yaktım ama 100 desem net 800 olsun sence iyi mi günlük 800630 du sanirim
Vaooovvv muthis bir hisss gozun aydinnn tatlisim darisi basima ossunnnnn cok sevindim senin adina bu seniiin azmine azim katacakkkkk kim tutar artikin seniiiKizlarrrrrrrrrrr cooooooook mutluyummmmmmmmmmmmmm
zara kaliplari dar bilirsinzzzzz eskiden 42 bile olmazdiii en son 30 almistm simdiiiiiiiiiii dedim olmaz ama deniyimmm
28 baki dedim yani 38 beden ohaaaaaa olduuuuuuuuuu az ama cook asiri rahat degl 2 3 verdimmi super olurrrrr nasil mutluymmmm bilemezsnzzzzszzzz yaaaaaaa
Istedim mi herboisii olurummmVaaayy demek hamaratta olabiliyosuunn
Wuuuuu 38 e düştün müüü
Bis de ins sisin nohutlari yirisss ins hep dua ediyommm hepppYerim ben o nohutu allah korusun onu
Bacım yıllardır içmiyorum paket bitsin artık öyle bırakırım
Kaç kalori oldu bugün
Süper süper süper
Circir olup sevinenide ilk goruyom kizBende avm ye geldim eşimle yürüyüşümü burda yapıyorum bugün 18.30 da başladık hedef 2 saat çokta acıktım cırcır gibi birşey oldum sanırım yupi
Vaooovvv muthis bir hisss gozun aydinnn tatlisim darisi basima ossunnnnn cok sevindim senin adina bu seniiin azmine azim katacakkkkk kim tutar artikin seniii
Sag ol kuzum bende seni tebrik ediyorum bak 200 gr verdin boyle boyle gidecek kilolar bizdenpartis gibi vericesss ben simdilik almayayim yeter bana. Bende baya sis oluyor cnm sis cekilince boyle cikiyorum ben sizlerle 72.7 yi gormustumm ondan sonra hep sis oldu veremedim spora yuklendim falan simdi ijiyor sanirimmunter tebrik ederim seni hamisken kg verdin ayyy bebisiniz buyudu dimi sesini duydunuz digilmi allah tamamına erdirsin..
@ParteMoralll valla seni ayakta alkisliyimm ne yapip edip sabrettin sindi urununu aliyon darisi bana ins.
Cacikk mmm nefis bende yapcem cok kiskandim hasetlendimSabah
Yarim salatalik
Sonra dr den dondum
Ara
Kahveee sutlu
Aksam
Bir tabak etli bezelye
Bir kase cacik
Ve yulaf yedim biraz
Iyi ama bu şekilde tahminimce hafta da 1 kilo civarinda ancak verirsin .gunluk 600 de kalmak istiyorum ben cunku bu hafta bir kilodan fazla vermek niyetim.senle birlikte istersen kalori miktarlarimizi paylasabilriz boylelikle daha iyi motive oluruz.Akşamı eklemedim ama benimde ortalama 800 900 oldu 2 saattir yürüyorum 100 kaloriden fazla yaktım ama 100 desem net 800 olsun sence iyi mi günlük 800
Begenmedim cok sade bu nedir kiz kendinizi acliktan oldurecek misijiz yogurt yeseydin kavrulmamis kuruyemis ceviz neyin yeseydin az beslenip beslenip sonra kabiz oldum diye ortalikta dolaniyonnnSabah: 2 dilim ekmek kahvaltiliklardan
ara:kahve
Ogle: 1 kase çorba 1 büyük köfte
Ara:kahve
Aksam: çorba 2 kaşık makarna
afiyet olsun canım güzelMenum
1 yumurta
Bir dilim kepek ekmegi
zeytin,peynir,1 ince dilim salam
İki karnabar (kızartma degil)
Bir kucuk kase menemen
Akşam Saat 18:00
Bir kepce mercimek corbasi
Bol salata
Bir catal ton balıgı,1 karnabar
Yarim saat plates 2 lt su
herzamanki gibi mikemmelSabah
Yarim salatalik
Sonra dr den dondum
Ara
Kahveee sutlu
Aksam
Bir tabak etli bezelye
Bir kase cacik
Ve yulaf yedim biraz
afiyet olsun kuzum sabah iyi öğlen az olmuş akşamda fazla değilSabah: 2 dilim ekmek kahvaltiliklardan
ara:kahve
Ogle: 1 kase çorba 1 büyük köfte
Ara:kahve
Aksam: çorba 2 kaşık makarna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?