- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #186.281
Marulun üstüne limon sıkcan missYiyom yiyomm sizin yerinizede yiyommm sizsiz bogazimdan gecmiii inanin
ekmekde guzel yeniiiyyy yaaaa
Aksam marul yedimm unuttum yazmayi atummm marul yedim 3 yaprak xok guzeldiii
Evet olmadi etini yedim mecburen yarısı oda ... 120 dk yürüş 445 kalori yakıyormuş doğru mudur senceAksam biraz olmamış sankiyarın toparla kuzum
Ay bence dee yaa çok uykum geldiiiiSabah olsunnnnnnnnnn
Yakiyomus mu o kadarrEvet olmadi etini yedim mecburen yarısı oda ... 120 dk yürüş 445 kalori yakıyormuş doğru mudur sence
tamam keptin daha dikkat edicem yogurdum falan yoktu pazar da pazartesi oluyor ordan alıyorum yeşillik sebze filan pazartesi alirim birsürü sebzeEvet o da doğru valla basladin mi devamı geliyo
Bi azimle basladik öyle gidicek diyosun
Yine iyi kuzum begendimama önceden daha iyiydi tabi hafif besleniyodun
kiloya ve yürüyüşün temposuna göre değişir canım yavas sa 250 olmuştur tempoluysa 350 ve üstü olabilirEvet olmadi etini yedim mecburen yarısı oda ... 120 dk yürüş 445 kalori yakıyormuş doğru mudur sence
Belki de ama ben zaten 1 kilo olsun yeter diyorum hic kacamak yapmayincada olmuyo ki canim nefis yani zaten cok kacamak yapmiyorum bendünkü kaçamaklar olmasaydı eminim 1,5 kilo falan vermiş olurdun
bu hafta minnak minnak vermişiz kiloları haftaya özellikle senden -1 kilo bekliyorum kuzum
Benmdee kizzAy bence dee yaa çok uykum geldiiii
nerdeeeeee bu spor yaaa sen paylas bari kac kere soyledimmmmmmmmm bidahkine takip ediyim bari delurttunz beniYakiyomus mu o kadarrsporun güzel kuzum onu beğendim
Binnur un dediği programi indirdim 120 dakikaya baktim öyle dedi bana cok geldi acaba kilo da etkili mi... mesela akşamı beğenmedim bugün 1 saatlik yürüyüş yapacaktım 3 saat kadar dolandık dengeledim yediklerimi gün içinde de cok hareket ediyorum çünkü yanlizim artik bürodaYakiyomus mu o kadarrsporun güzel kuzum onu beğendim
Orta tempo 250 de cok iyi yürüyüş yapmak cok mantıklıtamam keptin daha dikkat edicem yogurdum falan yoktu pazar da pazartesi oluyor ordan alıyorum yeşillik sebze filan pazartesi alirim birsürü sebze
kiloya ve yürüyüşün temposuna göre değişir canım yavas sa 250 olmuştur tempoluysa 350 ve üstü olabilir
Kaptancim spor su yazmamissin makarna kacamak sayiliyormu birde ben gecmise baktim ama kurallari goremedim deSabah: 2 dilim ekmek kahvaltiliklardan
ara:kahve
Ogle: 1 kase çorba 1 büyük köfte
Ara:kahve
Aksam: çorba 2 kaşık makarna
Yavas yvas ver sana yetisiyim beraber mezun olalim kepleri beraber atalimcanım bende hep az az veriyorumpek bi kilom kalmadı son kilolar ama bu hafta artık çok dikkat edicem regl de oldum önümüzdeki hafta eksi 500 700 kesin vermem lazım
oluruz tatlımYavas yvas ver sana yetisiyim beraber mezun olalim kepleri beraber atalim
Insallah yaaa 60 lari gorsem hedefimi 65 e cekicem hemenoluruz tatlımsen de bi 60 li kilolara gel ne kaldı 4kilolcuk az kaldı beni yakalarsin sen bu hızla
Ayy biz circir olak die neler yapiyorizz büyük emek :))Circir olup sevinenide ilk goruyom kiz
Ayy cnmmmm tesekkur ederim aminnnnnn hepimizinnn insallah@ParteMoralll canım babacığının doğum günü kutlu olsun Allah onları başımızdan eksik etmesin..
Ne güzel kilo vermişsin sevindim direncin kırılıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?