- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.461
işinide garantiye almışsın cok güzelEvvet bakıcazz ama suan beni gören zayıflamıssın dıyo ınceldım sanırım spordan hemde ben seye guvenıyorum alcağım yerde kalcak elbıse nısan öncesi prova yapıp ustume gore ayarlıcaklar
Sağol canısııııı
Ev icin oglan sunnet icin herşeyi n hayirlisi icin bereket icin okutturdum bi de cuma gunude olur biter onda ikram hazirlsmicimm işte sevap icin okutturuyom eve rahmet bereket huzur icin canim benim kem gözden korunmak icin allahım kabul etsin ben seviyorum icim huzurlu olur hatim indirdik sali gunude cumda oyle olacak haftalik 4-5-6 cuzum olur okurum kim evine alirsa rahmet bereket içinnn peygamber efendimizin hayatini okuruz ve ilahiler soyleriz dualar ederiz yer gok dualarla işte böyleekız mı olcak kiiiiii
kuzu ailelere sölediniz mi siz ne dediler ne tepki verdilleeerrr
işte bende o mesafeyi korumaya çalışcm cok gitmicem ama kendimide özletmicem
bitmiy misafirler bitmiyAllah kabul etsin bebeğim kuran ne için okutturdun
Ben uzun kollu alicaammolmaz aynısından alırsın sonra
işinide garantiye almışsın cok güzelincelme vardır tabi o kadar spora göree
cok güzelmiiişşşEv icin oglan sunnet icin herşeyi n hayirlisi icin bereket icin okutturdum bi de cuma gunude olur biter onda ikram hazirlsmicimm işte sevap icin okutturuyom eve rahmet bereket huzur icin canim benim kem gözden korunmak icin allahım kabul etsin ben seviyorum icim huzurlu olur hatim indirdik sali gunude cumda oyle olacak haftalik 4-5-6 cuzum olur okurum kim evine alirsa rahmet bereket içinnn peygamber efendimizin hayatini okuruz ve ilahiler soyleriz dualar ederiz yer gok dualarla işte böylee
ben straplez istiyimmm kimseye demeBen uzun kollu alicaamm
ben straplez istiyimmm kimseye demekv kapalı olsun diyomş
bende zor begeniyorum cok kararsızım o yüzden hazır hosuma giden bulmuşken kapayım dedm
ahahahaonaneymısss been sevmediğim kv tiplemesi önceden benimde hayalim oydu ama bu koca memelerle o hayali gerçekleştiremem hem sözlüm
Amannn dedikodu yapan yerler komsular var onlarls mesafe koydum bazen sali cuma gunleri buraya yazamim cocuklar derken cüz oku derken zaman tez geciyy ama bana cok moral icim huzurlu olan bi yol oldu iste neyden fayda var bari burda fayda goruyum hayatim bos geçiyor böyle şeyler zaman harcayim diyorum gittigim yere kadar rabbim ayirmasin rabbim kaydirmasin ayaklarimizi boyle işteecok güzelmiiişşşrabbim kabul etsin ne güzel hep beraber böyle şeyler yapabiliyosunuz biizm burda hiç yok öyle insannalr anca bi araya gelip dedikodu yapıyolar
ahahahabnmki bana güvenmiyo galiba gelinlik üsüne şal ördürcem dedi kullanmam ki dedim olsun adettendr diyo yeri gelince ne güzelde adet biliyo
bnmde pek küçük sayılmaz ama saçlarım salık olcak o yüzden uzun kollu güzel olmaz diye düşündüm
amiiinn kuzum Allah kapısından başka bi yerde huzur yok zatennn cok güzel yapıyosun bi kez daha takdir ettim doğrusuAmannn dedikodu yapan yerler komsular var onlarls mesafe koydum bazen sali cuma gunleri buraya yazamim cocuklar derken cüz oku derken zaman tez geciyy ama bana cok moral icim huzurlu olan bi yol oldu iste neyden fayda var bari burda fayda goruyum hayatim bos geçiyor böyle şeyler zaman harcayim diyorum gittigim yere kadar rabbim ayirmasin rabbim kaydirmasin ayaklarimizi boyle iştee
düğüne kısmetse 50 olcamen azından dusunup ordurcem diyo oda biseyyaaa bende salık gibi istiyorum aslında ama tam salıkta değil karar veremedim bu sisko kollarla da straplez giyilmez sen giy bebeğim yakısır sana 55 kilo olan sensin
benim kollarımda patlıcan gibiydi göğüslerimde büyüktü kına da tek kol düğünde straplez giydimen azından dusunup ordurcem diyo oda biseyyaaa bende salık gibi istiyorum aslında ama tam salıkta değil karar veremedim bu sisko kollarla da straplez giyilmez sen giy bebeğim yakısır sana 55 kilo olan sensin
düğüne kısmetse 50 olcamsende biraz azmetsen 55lere düşcen hemennnn
benim kollarımda patlıcan gibiydi göğüslerimde büyüktü kına da tek kol düğünde straplez giydimkilom 65 lerdeydi kaptinn şuram böyle nasıl durur demeyin pişman oluyor sonra insan
bende başladım regli girince yarım kalmıştı yarın akşam bende okuyum feyiz aldım senden .. amin canım rbbim doğru yoldan şaşırtmasınAmannn dedikodu yapan yerler komsular var onlarls mesafe koydum bazen sali cuma gunleri buraya yazamim cocuklar derken cüz oku derken zaman tez geciyy ama bana cok moral icim huzurlu olan bi yol oldu iste neyden fayda var bari burda fayda goruyum hayatim bos geçiyor böyle şeyler zaman harcayim diyorum gittigim yere kadar rabbim ayirmasin rabbim kaydirmasin ayaklarimizi boyle iştee
hoşuna gidiyorsa sorun olmaz 3 hakkın olacak zaten değişik değişik giyersinAma öyle rahat edemem diye düşünüyorum bide simdilerde uzun kollularda pek bi hosuma gıtmeye basladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?