Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

işinide garantiye almışsın cok güzel incelme vardır tabi o kadar spora göree

Ev icin oglan sunnet icin herşeyi n hayirlisi icin bereket icin okutturdum bi de cuma gunude olur biter onda ikram hazirlsmicimm işte sevap icin okutturuyom eve rahmet bereket huzur icin canim benim kem gözden korunmak icin allahım kabul etsin ben seviyorum icim huzurlu olur hatim indirdik sali gunude cumda oyle olacak haftalik 4-5-6 cuzum olur okurum kim evine alirsa rahmet bereket içinnn peygamber efendimizin hayatini okuruz ve ilahiler soyleriz dualar ederiz yer gok dualarla işte böylee

cok güzelmiiişşş rabbim kabul etsin ne güzel hep beraber böyle şeyler yapabiliyosunuz biizm burda hiç yok öyle insannalr anca bi araya gelip dedikodu yapıyolar

onaneymısss be en sevmediğim kv tiplemesi önceden benimde hayalim oydu ama bu koca memelerle o hayali gerçekleştiremem hem sözlüm
ahahaha bnmki bana güvenmiyo galiba gelinlik üsüne şal ördürcem dedi kullanmam ki dedim olsun adettendr diyo yeri gelince ne güzelde adet biliyo
bnmde pek küçük sayılmaz ama saçlarım salık olcak o yüzden uzun kollu güzel olmaz diye düşündüm

cok güzelmiiişşş rabbim kabul etsin ne güzel hep beraber böyle şeyler yapabiliyosunuz biizm burda hiç yok öyle insannalr anca bi araya gelip dedikodu yapıyolar
Amannn dedikodu yapan yerler komsular var onlarls mesafe koydum bazen sali cuma gunleri buraya yazamim cocuklar derken cüz oku derken zaman tez geciyy ama bana cok moral icim huzurlu olan bi yol oldu iste neyden fayda var bari burda fayda goruyum hayatim bos geçiyor böyle şeyler zaman harcayim diyorum gittigim yere kadar rabbim ayirmasin rabbim kaydirmasin ayaklarimizi boyle iştee

en azından dusunup ordurcem diyo oda bisey yaaa bende salık gibi istiyorum aslında ama tam salıkta değil karar veremedim bu sisko kollarla da straplez giyilmez sen giy bebeğim yakısır sana 55 kilo olan sensin

amiiinn kuzum Allah kapısından başka bi yerde huzur yok zatennn cok güzel yapıyosun bi kez daha takdir ettim doğrusu rabbim kiseyi ayrımasın o yoldan hala farkına varmayanlarada yoluna girmeyi nasip etsin inşallahh

en azından dusunup ordurcem diyo oda bisey yaaa bende salık gibi istiyorum aslında ama tam salıkta değil karar veremedim bu sisko kollarla da straplez giyilmez sen giy bebeğim yakısır sana 55 kilo olan sensin
düğüne kısmetse 50 olcam sende biraz azmetsen 55lere düşcen hemennnn

benim kollarımda patlıcan gibiydi göğüslerimde büyüktü kına da tek kol düğünde straplez giydim kilom 65 lerdeydi kaptinn şuram böyle nasıl durur demeyin pişman oluyor sonra insan

benim kollarımda patlıcan gibiydi göğüslerimde büyüktü kına da tek kol düğünde straplez giydim kilom 65 lerdeydi kaptinn şuram böyle nasıl durur demeyin pişman oluyor sonra insan

Ama öyle rahat edemem diye düşünüyorum bide simdilerde uzun kollularda pek bi hosuma gıtmeye basladı

bende başladım regli girince yarım kalmıştı yarın akşam bende okuyum feyiz aldım senden .. amin canım rbbim doğru yoldan şaşırtmasın

elektrikli ızgara ve katı meyve sıkacağı kullanan var mı ? ikisini almyı düşünüyorum ? sıkıcağın temizliği beni düşündürüyor ızagaranın dumanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…