- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.421
arkadas getirmiş ondan aldım 1 kaşık kuzumSabah kahvalti yapamadihini bildigimden bisi soylemeyecegimmm. Oglen salata neden 1 kasik cok az olmus oglen begenmedim ara guzel aksamda corba salata guzell
pek güzelll beğendiimmm haftada 1 kez balık kafiiMenum sabah
1 gunkurusu 1 sb iliksu
1 yk keciboynuzu pekmezi
1 domates 1 salatalik 1 dilim tb ekmegi
1 pinar beyaz peynir 1 ucgen peynir 4 zeytin
Ara ceyrek portakal 1 avuca yakin kuruyemis yarim simit yarim salatalik
Ogle
1 porsiyon sade makarna 1 kase yogurt
Ara
1 dilim tb ekmegi ve 1 pinar beyaz peynir 9 leblebi
Aksam
1 porsiyon balik
1 kase mercimek
1 dilim tb ekmegi yerim
Havuc salatasi da yapip yerim ins.
20 dk yuruyus
2 lt su
araştırıyorum canım herkesen bilgi alıyormBenim beko ama cok guzel yikyo su 4 programli olandan bence buraya sordun daha cok aklin karisacak'kaptinn
bundan sonra tarhana yogurt sos vs şeyleri evde yapmaya calış bebikimSag ol cnm cok tesekkurler. Portakal her gun en az 1 tane yiyorum kivi de oyle havalar carpti galiba anlayamadimev tarjanam yok ne yazikki (((
kız mı olcak kiiiiiiKizlar bana kiz cocuk ismi onerileri lazimm akliniza geldikce paylasirsaniz cok sevinirimm
kuzu ailelere sölediniz mi siz ne dediler ne tepki verdilleeerrrHenuz belli degil cnm ben on hazirlik yapiyorum
Zeynep ismi en cok koyulan isimmis. Gecen okuduydumm. Digerleride guzel. Ben boyle cok bilindik olmasin ama guzel herkesin telaffuz edebilecegi bir isim olsun istiyorum aklima gelenler icime sinmedi hic
işte bende o mesafeyi korumaya çalışcm cok gitmicem ama kendimide özletmicemişte onun mesafesini sen koruyacaksın benim ev soğuktu anam odun sobası yakıyorduilk sene gittik artık her sene bekliyorlar birde ben tekim kıyamıyorum yemek yaptım dese kapıdan al kaç evine
bitmiy misafirler bitmiyNapim cok yorgunum ve ceyranda kalmisim her yanim agriyor temizlik yapmistim bide dun misafir agirladimdi gece 2-3 gibi kollarimin bileklerimin agrisindan zor uyudum ve halen agrisi var canim dün misafirleri agirliyacagim diye bi kac seyden yedim tadina baktim cok ac kaldim dengezis beslrnme oldu dun menude yazmak hic icimden gelmedi,benim için bugun gayet yeşillik agirlikli salata tarzi beslendim amann misagorlerin cogu bitti diyip duruylardi ev gozaydina geldiler hem oglana kuran okutturdum ikisi bir arada cikti bende bittim yani puffff
bende denicem kuzum zamanı geldiGercekten iyi geliymiymiss bende drnesemmi yarin denim ama turp yok aldirirm bakemde
iyi gibi kuzum sporda cok iyi akşam bende salata yedim bak onuda yazmayı unuttum ben menümü bştan yazayım en iyisisabah :
kimyonlu su
1 tost / şekersiz çay
Ara
1 küçük kare bitter
öğlen
1 kase mercimek çorba
2 lokma kuru çökelek
Ara
Elma
Akşam
1 tabak çorba
3 yaprak marul / 2 domates / 1 küçük turp/ 1 k.kırmızı biber
soda
2lt su tamamlanacak / hastane çıkışı 85 dk yürüdüm yaklaşık yaktığım kalori 314 / günlük aldığım kalori 1052 günlük net 738
üzülme kuzumm dua et bol bol rabbim sana da nasip eder inşallahhhastaneye gittim bugün sıra bekleyenler hamiş ordan foruma inelim dedik her adım attığımda karşımda hamişler moralim çok bozuldu benim de olsun allahımolumsuz cümlelerden senin durumun karışık cümlelerden çok yoruldum
kız yoook kdv ötv indirimi geldi yaaa baya indi fiyatlarr bana buzdolabı bulasık camasır makinası fırını 5700 dedilerIyide şimdi cok pahali olur dolar ve euro yüzünden gecen derin Dondurucu ya baktim aboovvv fiyat iki kati olmus kurban bayraminda indrimli 1.000 tlden 1.400 du simdi 2,5kusurdu secimden sonra düşer mi bilmiimm bekle senmi acaba..
kuzuum üzülmee ayrım illaki oluyo bnm kv kp de yapıyo bnm nişanlımı hiç tutmuyolar mesela sorsan en büyük o o yüzden en cok onu seviyolar ama bize geldiklerinde bile sürekli diğer cocuklarından bahsediyolar anlıyorum seni yani.Bencede anasiz diyar olmaz ben hergun gorusuyom gormesemde telfondan görüşürüzkaptinn bende annem gilin semte goctuk bak gayinbabamgil daha hayirli olsuna gelcekler dii anamin ordayim yaa gerci onceki evimde 3-4km yol vardi halbuki kendileri koyde oturuyor hep annemgilden fayda gorurum onlardan hicc yinede.kiskaniylar bide ayrimi cok yapiylar diger kaynim ev alsa kosa kosa gelir ogluda sunnet oldu hemen geldiler bize boss ..@nuffıun kendi oz evladin yok her yonden seciyler bişey desem bakk bak kiskaniyy diyorlar tmm yuzume hic bişey demediler ama yaptiklari onu ifade ediyy nolcak brnide mutlu etseniz hep diger elti ve torunlarii amannn niyyse
Rabbim ins bizede taddirsin anneligi bu bir imtihan veren rabbim vermeyen rabbim hep bunu bilincide olmayi nasip etsinn..nedense icimm hep burukk
2. akşam oldu makarna görüyorum menüdekızlar yarın sabah yetiştirmem gereken bir iş çıktıo nedenle hızla menümü girip çıkacağım.
Kahvaltı
1 tam tahıllı lavaş
Ara
2 avuç elma kurusu
Öğlen
yarım dilim ekmek
80 gr ton balığı marul
ara
10 yer fıstığı
akşam
1 küçük dilim fırında makarna
2 yemek kaşığı pancar çorbası
2 yemek kaşığı pazı(yağsız)
2 yemek kaşığı tavuk haşlamanın az yağda ısıtması
1 bardak kefir
Belki akşama
1 bardak sütlü nescafe
spor
akşama 25 dakikamı yapabilirsem 95 dk
su
2 lt
sabah ekmek öğle içli köfte akşam sarmaMenüm
Sabah: 50 gramlık ekmek 133 kaloriymiş onu yedim sonra paketin arkasına bakınca yemeyeydim dedimbir kk kaşar peynir, 20 gr süzme peynir, 1 domates, bir çay
Öğlen : 2 içli köfte küçük , bir kase yoğurt , 2-3 kaşık salata
Akşam: 200 kalori kadar yaprak sarmabunu resmen artık bitsin diye yedim bilemedim bence sabah fena değil öğlen de eh işte akşam siz neler düşünüyorsunuz kızlar kendime ceza mı versem napaam
özlet kız niye özeletmicen ...ben haftada 1 gidersen yeter zatenkız mı olcak kiiiiii
kuzu ailelere sölediniz mi siz ne dediler ne tepki verdilleeerrr
işte bende o mesafeyi korumaya çalışcm cok gitmicem ama kendimide özletmicem
bitmiy misafirler bitmiyAllah kabul etsin bebeğim kuran ne için okutturdun
OH MAŞALLah 3litre suyu nasıl içtiiinnnn ve sabah ki 1 zeytin :08 mart 2017 menum
Sabah
1 yesil zeytin
Domatesli kirmizi biberli patlicanli sos gibi bisey ustune 1 yumurta kirdim tel peynir koydum yedim oyle
1 dilim tb ekmegi
Yesilcay
Oglen
Firinda 1 kucuk patetes
1 avuc leblebi
Sekersiz cay
Aksam
Firinda 2 dilim palamut sebzeli
Roka salatasi
Bide cay icicem
Su cok ictim 3 olmustur
1,5 kase diye okudum noluyo lan dedim kendi kendimemenüm
sabah
2 dilim sucukla 2 yumurta
1 dilim ekmek
1 tatlı kasigi bal
3 zeytin
öğlen
yeşil mercimekli salata
1 dilim ekmek
ara
1.5 kare çikolata
akşam
5 yk mantarlı tavuk sote
3 4 yk yoğurt
su 2 litre
1,5 kase diye okudum noluyo lan dedim kendi kendimeahahah D güzel bebikim beğendim
neler yidiiinnnnSelam kızlar..yaa ben ne yoğunum bu aralar evde duramıyom hayırlara çıksın inşallah :) bugün komşularla yemeğe gittik kadınlar gününü kutlayalim mana olur dedik akşam da yeni evli komşuma ziyarete gittik şükür evimdeyim şimdi..
o kadar gezmeye yine menü bozulmamışMenüm..
Sabah: peynir, zeytin, domates, bir dilim tb ekmeği..
Öğlen: yoğurtlu adana( pidelerini yemedim) salata, su..
Akşam: bir tabak ıspanak, yoğurt..
Çayın yanında bir avuç kuruyemiş..
Günaydın herkese şeytanın bacağını kırdım sonunda 73.70 ü gördüm umarım yarina saha fazla çıkmam aç gezecem bugün
ay o cok kötü oluyo yaaa iki diyette olan arkadas yan yanagunaydin kislarrr bugün misafirim var akşama ama gelen arkadaşımda diyettelahana yapicim akşama öyle takılırız
biz yemeğimizi yer kuru kuru çay içeriz artıkay o cok kötü oluyo yaaa iki diyette olan arkadas yan yanabizde salata kemiriyoz öle olunca :
çok mutlu oldum 69 a bir adım daha yaklaştım bugün akşam domates marul peynirbugün hafif belenisen yarın kesin listedesiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?