Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah kahvalti yapamadihini bildigimden bisi soylemeyecegimmm. Oglen salata neden 1 kasik cok az olmus oglen begenmedim ara guzel aksamda corba salata guzell
arkadas getirmiş ondan aldım 1 kaşık kuzum akşam menüm değişti 1 kase corba 4 kaşık bamya yedim

pek güzelll beğendiimmm haftada 1 kez balık kafii
Benim beko ama cok guzel yikyo su 4 programli olandan bence buraya sordun daha cok aklin karisacak' kaptinn
araştırıyorum canım herkesen bilgi alıyorm
Sag ol cnm cok tesekkurler. Portakal her gun en az 1 tane yiyorum kivi de oyle havalar carpti galiba anlayamadim ev tarjanam yok ne yazikki (((
bundan sonra tarhana yogurt sos vs şeyleri evde yapmaya calış bebikim

Kizlar bana kiz cocuk ismi onerileri lazimm akliniza geldikce paylasirsaniz cok sevinirimm
kız mı olcak kiiiiii
kuzu ailelere sölediniz mi siz ne dediler ne tepki verdilleeerrr
işte onun mesafesini sen koruyacaksın benim ev soğuktu anam odun sobası yakıyorduilk sene gittik artık her sene bekliyorlar birde ben tekim kıyamıyorum yemek yaptım dese kapıdan al kaç evine
işte bende o mesafeyi korumaya çalışcm cok gitmicem ama kendimide özletmicem
bitmiy misafirler bitmiy Allah kabul etsin bebeğim kuran ne için okutturdun

iyi gibi kuzum sporda cok iyi akşam bende salata yedim bak onuda yazmayı unuttum ben menümü bştan yazayım en iyisi
üzülme kuzumm dua et bol bol rabbim sana da nasip eder inşallahh

Iyide şimdi cok pahali olur dolar ve euro yüzünden gecen derin Dondurucu ya baktim aboovvv fiyat iki kati olmus kurban bayraminda indrimli 1.000 tlden 1.400 du simdi 2,5kusurdu secimden sonra düşer mi bilmiimm bekle senmi acaba..
kız yoook kdv ötv indirimi geldi yaaa baya indi fiyatlarr bana buzdolabı bulasık camasır makinası fırını 5700 dediler

kuzuum üzülmee ayrım illaki oluyo bnm kv kp de yapıyo bnm nişanlımı hiç tutmuyolar mesela sorsan en büyük o o yüzden en cok onu seviyolar ama bize geldiklerinde bile sürekli diğer cocuklarından bahsediyolar anlıyorum seni yani.
rabbim inşallahh duysun sesinizi de size de bi bebek nasip etsin cocuklarına kardeş nasip etsin onlarda cok sevicektir eminim

2. akşam oldu makarna görüyorum menüde

sabah ekmek öğle içli köfte akşam sarma bence uzun bi yürüyüşü haketmişsinnn

özlet kız niye özeletmicen ...ben haftada 1 gidersen yeter zaten

OH MAŞALLah 3litre suyu nasıl içtiiinnnn ve sabah ki 1 zeytin :

menüm
sabah
2 dilim sucukla 2 yumurta
1 dilim ekmek
1 tatlı kasigi bal
3 zeytin
öğlen
yeşil mercimekli salata
1 dilim ekmek
ara
1.5 kare çikolata
akşam
5 yk mantarlı tavuk sote
3 4 yk yoğurt
su 2 litre
1,5 kase diye okudum noluyo lan dedim kendi kendime ahahah D güzel bebikim beğendim

neler yidiiinnnn
Menüm..
Sabah: peynir, zeytin, domates, bir dilim tb ekmeği..
Öğlen: yoğurtlu adana( pidelerini yemedim) salata, su..
Akşam: bir tabak ıspanak, yoğurt..
Çayın yanında bir avuç kuruyemiş..
o kadar gezmeye yine menü bozulmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…