- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.481
benim kollarımda patlıcan gibiydi göğüslerimde büyüktü kına da tek kol düğünde straplez giydimkilom 65 lerdeydi kaptinn şuram böyle nasıl durur demeyin pişman oluyor sonra insan
efndmmmmm geldm@ParteMoralll bi bak banaa
BANA KARIŞAN YOKTU ANAM HARİÇOOOH İSTEDİĞİN GİBİ GİYİNMİŞSİN NE GÜZELbende nasıl istiyosam öyle olcam kimse de karışamaz (nişanlım hariç : )
günaydın afiyet olsun tatlım :) iyi sporlar sanaGunaydin kızlar..kahvaltımi yaptım şimdi spora gidiyorum..şükür bugün evdeyim :)
Aksama gelirler menu yazmayaniye kimseler yok burda
hep aynı hepppppAksama gelirler menu yazmaya
Şşşttttt :)))hep aynı hepppppgel özelden konuşak
hoşuna gidiyorsa sorun olmaz 3 hakkın olacak zaten değişik değişik giyersinnişan kına düğün
kızlar bugünden itibaren 30day fit programının 3. seviyesinden başlıyorumbence atık zmanı gelmiştir dimi yeterince kilo verdiğimi düşünüyorum son 2 3 kilomu verirken aynı zamanda sıkılaşmaya da başlıyayım olar mı mantıklı mı yoksa daha erken mş
telefonda bi spor programı bebeğim bi kaç seviyeden oluşuyo bölgesel egzersizler varo ney ki canım
telefonda bi spor programı bebeğim bi kaç seviyeden oluşuyo bölgesel egzersizler var
Aynen senin kilon uygun bencede artık sıkılaşmak için spor yapabilirsin ya ben çok kilo varken spor yapılmaz yürüyüş hariç diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum yeri gelmişken sormak istiyorumkızlar bugünden itibaren 30day fit programının 3. seviyesinden başlıyorumbence atık zmanı gelmiştir dimi yeterince kilo verdiğimi düşünüyorum son 2 3 kilomu verirken aynı zamanda sıkılaşmaya da başlıyayım olar mı mantıklı mı yoksa daha erken mş
tamammm
bende öyle düşünüyorum kuzum ama bilmiyorum tabi doğru mudurAynen senin kilon uygun bencede artık sıkılaşmak için spor yapabilirsin ya ben çok kilo varken spor yapılmaz yürüyüş hariç diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum yeri gelmişken sormak istiyorum
noldu bebikiiiimm
spor niyetine oh erisin yağlarçok yoruldum vergi dairesinde işim vardı 11. kat ile 9.kat arası git gel ordan 1e in canım çıktı valla iyi de spor oldu tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?