Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

özlet kız niye özeletmicen ...ben haftada 1 gidersen yeter zaten
bi evlenelimde hayırlısyla bugün annem çarşıya gidiyo ananemin yakınlarında bi vitrinde gelinlik görmüştüm cok güzeldi bedeni bana uyar mı diye bakıcak uyarsa eğer denicem onu zayıflarsam diyede arkası ipli olsun dedim ay cok heyecanlıyım

Dünkü menüm;
Sabah:2 kuru kayısı ve suyu, çeyrek simit, peynir, domates, şekersiz çay
Ara: 4 kuru kayısı, 1 şekersiz türk kahvesi
Öğlen: Türlü yemeği, mercimek çorbası
Ara: 1 yeşil elma
Akşam: Bi lahmacunun 4/3 ü + ayran

su 2 litre ictim, 80 dk spor yaptım,30 dk yürüyüş

Bu gün tartıda 60,2'ydim yani 1 günde 1,400 gram farketti
kaptinn canım beni izine ayırabilir misin? Taşınma ısınden dolayı evde yemek yapamıyoru dısardan yada atıstırmalık seyler yemek zorunda kalıyorum evde + cıkıp listeyi etkilemeyeyim hem şu tuvalet sorunumuda tamamen çözeyim öyle döneyim olur mu?
Spor salonu üyeliğimide 3 haftalık dondurucam

ooo süper gelinliğin resmini de çek bakalım nasıl birşey miş arkası ipli ise yine de deneyebilirsin ona göre ayarlıyorlar belde sorun olmazsa

munter canım geçen bi tanıdığın kızı oldu. Sühan koydular adını daha çok erkek adı gibi sanki ama koydular
Eslim duydum bide birinden değişikk hııı bide Süveybe

böyle menülerde ya sabah ya akşam seçim yapmalısın yani sabah o simiti yediysen akşam lahmacun yememelisin ikiside cok değiller tek başına zararlı değiller ama aynı gün içinde 2 öğün karbonidrat tüketmemlisiinn ama yinede güzel geldi en azından tatlı vs kaçamak yok kiloda vermişsin vc sorununu cözdn galiba kuzum
tm kuzum yarın sabh eksi çıkarım diyosan bildirim yaparsın öyle izine ayrılırsın artı cıkarım diyosan bildirim yapmadan ayrılırsın. kaç hafta izine cıkmayı düşünüyosun ve artı kiloyla gelemiyosun geri yani izindeyken cok yiyip kilo alırsan listeye alamam seni tekrar. ayrıca doktordan randevu aldın mı ne zman gidiyosun

ooo süper gelinliğin resmini de çek bakalım nasıl birşey miş arkası ipli ise yine de deneyebilirsin ona göre ayarlıyorlar belde sorun olmazsa
bakalım bi kesinleşsinde gösteririm size de erkenden alalım dedik düğün zamanı sadece evimle ilgilenmek istiyorum o yüzden böyle şeyleri erken hallediyorum

bakalım bi kesinleşsinde gösteririm size de erkenden alalım dedik düğün zamanı sadece evimle ilgilenmek istiyorum o yüzden böyle şeyleri erken hallediyorum
ya daha güzeli aklına yatarsa ne olicek .. ev hallolur ama düğün geri gelmez daha ekime çok var

ya daha güzeli aklına yatarsa ne olicek .. ev hallolur ama düğün geri gelmez daha ekime çok var
yok valla kuzum nişanda sonlara bıraktık kıyafet işini cok pişman oldum öyle yorgun düştüm ki gezerken falan şimdi alırsam içim rahat edicek

Günaydın canım yememem gerekiyo biliyorumda evde yemek pismiyo ne yiceğimi sasırdım heryer birbirinde herşey kolilerde kafayı yicem sabah akşam kayısılı su ıcıyorum etki etti beebiikim ben şuan bunu duzenlı kullanmaya devam edicem hic bırakmadan bakalım duzene gırmezse o zaman doktora gidicem hiç ilac falan kullanmak istemiyorum zaten suan kullanıyorum
Bu pazar taşınıyoruz sonra bide yerlesmesi var 1 haftada o sonraki haftada sözlüm geliyo
Sen beni 3 hafta izine ayır insallah artıyla gelmem sabit kalsam yeter belkide eksi olur bilemicem ama sizi kötü etkilemek istemiyorum

bende her şey sona kaldı malesef gelinliği kınalığı çok zor beğenmiştim ... bir yandan çok yi yapıyorsun

SPOR LİSTESİ(06/13)

PEMBE TAKİM
(170)Poncikbirgelincik:30+30+80+30
(45)Htc71:45 +
(30)Nuffiun:15+15
(100)Elaalemi:100
(120)Sarraf:120
MOR TAKİM
(60)Hedef52:30+30+35
(31)ParteMoralll:31
(70)Senad:40+30
()Selcanmehmetcan:
(14)SekerPancari71:14

PEMBE TAKİM:465
MOR TAKIM: 174

Ama ben yine burlarda takılırım menülerimi falan paylasırım
bende nu dicektim izine ayrıl ama menü kontrolüne devam
ay hadi gözün aydınnnn sözlün gelince elbise bakıcaktınız dimi siz istediğin kiloya da gelemedin ama en azından 59lara düş o gelene kadar zayıflamışsın desin sana

Evvet bakıcazz ama suan beni gören zayıflamıssın dıyo ınceldım sanırım spordan hemde ben seye guvenıyorum alcağım yerde kalcak elbıse nısan öncesi prova yapıp ustume gore ayarlıcaklar
Sağol canısııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…