Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar portakalın içinden kırmızı kan gibi bişey çıktı baya içine islemis ne olabilir sizce

Menüm..
Sabah: iki yumurta, peynir, domates, salatalık, bir çatal patates kızartması..
Akşam: bir kase yeşil mercimek çorbası, bir tabak karnabahar kısırı(karatay usulü), yoğurt..

Selam kızlar..
Klasik pazar günü koşturması bitti..çocukları alıp gezmeye gittik alışveriş falan..
çok iyi yapmışsınız çocuklar mutlu olmuşlardır .... bizim burda sabahtan beri yağmur var yeni durmaya başladı evrak kaydı da getirmiştim zaten evde oturdum bugün

çok iyi yapmışsınız çocuklar mutlu olmuşlardır .... bizim burda sabahtan beri yağmur var yeni durmaya başladı evrak kaydı da getirmiştim zaten evde oturdum bugün
Dinlenmiş olursun ne güzel..hafta içi çalışıyosunuz zaten Allah yardımcınız olsun..

ayy ben burdayim canim beklerim seni gelirsin ayni oluruz bende anlamadim kuzum 3 haftadir 200 gr 300gr 100 gr verdim geçen hafta maşallah 800 gitti farli bişey de yapmadım bakalım bu hafta nasıl olucak
Gecen hafta benimde normalden iyi gitti ne.bilim havadan mi sudan mi ayni yedim halbuki

Dinlenmiş olursun ne güzel..hafta içi çalışıyosunuz zaten Allah yardımcınız olsun..
valla güzel bir dinlence oldu uzun zamandır 10a kadar uyumamıştım 10 a kadar uyudum sereserpe kahvaltımı yaptım ... allah hepimizin yardımcısı olsun amin

sabah:
1 su bardağı çörek otu yağlı su
1 yumurta / 4 lokma reçel / 2 lokma bal / 2 dilim ekmek ekmeklerin içini yemiyorum 1 dilime denk gelir
ara : yok
akşam
1 tbk makarna / yarım kase / yoğurt 1 soda / yeşillik çeşitlerinden salat ve turp
ara
1 küçük kare bitter
2 lt su tamamlamadım aklıma gelmiyor içmek hafta sonu /
spor yapmadım daha yaparsam paylaşırım

bugün aldığım kalori 936 akşam meyve yemeyi düşünüyorum yemeğimi 5 .30 gibi yedim

Menüm..
Sabah: iki yumurta, peynir, domates, salatalık, bir çatal patates kızartması..
Akşam: bir kase yeşil mercimek çorbası, bir tabak karnabahar kısırı(karatay usulü), yoğurt..

Gayet ii canım afiyet olsun:)
Gayet ii, biraz şekerli gıdalar fazla gibi görünüyor ama kalori anlamında onu dengelemişsin afiyet olsun:)

Kahvaltı
2 dilim tam tahıllı ekmek
2 kk peynir
1 çay kaşığı tahin
Marul
5 az tuzlu zeytin
1 yemek kaşığı kahvaltılık sos
Öğle
1 avuç fındık
1 küçük kupa sütlü nescafe
Akşam
1 şiş köfte
Patlıcan patlatma
Salata
Yarım bardak kefir
Su
2 lt
Spor 60 dk tüm gün evde olduğum için tek hareketim buydu.

Canim aldigin kalori az ama saglikli degil bence yediklerin sabahki tatlilar mesela onlarin yerine peynir vb yiyebilirsin ben 3 aya yaklasiyo 1 2 gun once kahvaltida tatli birsey agzima surdum bence iyi kilo vermenin sirri gunde 1 dilim ekmek en fazla ,sifira yakin seker makarnasiz pilavsiz gunlerden geciyo yani ben boyle yapiyorum kuzum cok yazdim basini agrittim

Bence guzel canim afiyet olsun oglen az gibi ama sabahin iyi acikmamissindir buyuk ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…