- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.961
Ben bugun 56.1 çıktım kızzzzzsukur atesi filan yok hafif sadece burnu tikali istahsiz been lahana yidim pilav fazla sevmem zaten
Çok zor değildi bu sene fena geçmedi bakalımCaniiim nasıl geçti sınavın zor muydu
İnşallah güzel bir şeyler gelecek gibi bakalım bekleyeceğiz 28 marta kadar artıkinşallah güzel bi sonuç alirsin canım nasıl geçti
cumaya kadar halledersin sen güzel gecir bu haftayı canımBen bugun 56.1 çıktım kızzzzz
Pilav bayılırım ama hayatta yemem bu hafta
sevindim canım hakkında hayirlisi olsun insallhhÇok zor değildi bu sene fena geçmedi bakalım
İnşallah güzel bir şeyler gelecek gibi bakalım bekleyeceğiz 28 marta kadar artık
Öyle yapamam hiç kacamaksiz çok hafifcumaya kadar halledersin sen güzel gecir bu haftayı canım
hiç görmedim ben canımKızlar portakalın içinden kırmızı kan gibi bişey çıktı baya içine islemis ne olabilir sizce
nasıl kırmızı kan resmini atar mısın çok merak ettim bıçağı da başka meyveye değirmeseydin iyice yıksaydınKızlar portakalın içinden kırmızı kan gibi bişey çıktı baya içine islemis ne olabilir sizce
çok iyi yapmışsınız çocuklar mutlu olmuşlardır .... bizim burda sabahtan beri yağmur var yeni durmaya başladı evrak kaydı da getirmiştim zaten evde oturdum bugünSelam kızlar..
Klasik pazar günü koşturması bitti..çocukları alıp gezmeye gittik alışveriş falan..
Hiç rastlamadım neyki acaba..artık mevsimi geçiyo ya durdukca olabilir miKızlar portakalın içinden kırmızı kan gibi bişey çıktı baya içine islemis ne olabilir sizce
Dinlenmiş olursun ne güzel..hafta içi çalışıyosunuz zaten Allah yardımcınız olsun..çok iyi yapmışsınız çocuklar mutlu olmuşlardır .... bizim burda sabahtan beri yağmur var yeni durmaya başladı evrak kaydı da getirmiştim zaten evde oturdum bugün
Gecen hafta benimde normalden iyi gitti ne.bilim havadan mi sudan mi ayni yedim halbukiayy ben burdayim canim beklerim seni gelirsin ayni oluruzbende anlamadim kuzum 3 haftadir 200 gr 300gr 100 gr verdim geçen hafta maşallah 800 gitti farli bişey de yapmadım bakalım bu hafta nasıl olucak
valla güzel bir dinlence oldu uzun zamandır 10a kadar uyumamıştım 10 a kadar uyudum sereserpe kahvaltımı yaptım ... allah hepimizin yardımcısı olsun aminDinlenmiş olursun ne güzel..hafta içi çalışıyosunuz zaten Allah yardımcınız olsun..
Menüm..
Sabah: iki yumurta, peynir, domates, salatalık, bir çatal patates kızartması..
Akşam: bir kase yeşil mercimek çorbası, bir tabak karnabahar kısırı(karatay usulü), yoğurt..
Gayet ii, biraz şekerli gıdalar fazla gibi görünüyor ama kalori anlamında onu dengelemişsin afiyet olsun:)sabah:
1 su bardağı çörek otu yağlı su
1 yumurta / 4 lokma reçel / 2 lokma bal / 2 dilim ekmek ekmeklerin içini yemiyorum 1 dilime denk gelir
ara : yok
akşam
1 tbk makarna / yarım kase / yoğurt 1 soda / yeşillik çeşitlerinden salat ve turp
ara
1 küçük kare bitter
2 lt su tamamlamadım aklıma gelmiyor içmek hafta sonu /
spor yapmadım daha yaparsam paylaşırım
bugün aldığım kalori 936 akşam meyve yemeyi düşünüyorum yemeğimi 5 .30 gibi yedim
Canim aldigin kalori az ama saglikli degil bence yediklerin sabahki tatlilar mesela onlarin yerine peynir vb yiyebilirsin ben 3 aya yaklasiyo 1 2 gun once kahvaltida tatli birsey agzima surdum bence iyi kilo vermenin sirri gunde 1 dilim ekmek en fazla ,sifira yakin seker makarnasiz pilavsiz gunlerden geciyo yani ben boyle yapiyorum kuzum cok yazdim basini agrittimsabah:
1 su bardağı çörek otu yağlı su
1 yumurta / 4 lokma reçel / 2 lokma bal / 2 dilim ekmek ekmeklerin içini yemiyorum 1 dilime denk gelir
ara : yok
akşam
1 tbk makarna / yarım kase / yoğurt 1 soda / yeşillik çeşitlerinden salat ve turp
ara
1 küçük kare bitter
2 lt su tamamlamadım aklıma gelmiyor içmek hafta sonu /
spor yapmadım daha yaparsam paylaşırım
bugün aldığım kalori 936 akşam meyve yemeyi düşünüyorum yemeğimi 5 .30 gibi yedim
Bence guzel canim afiyet olsun oglen az gibi ama sabahin iyi acikmamissindir buyuk ihtimalKahvaltı
2 dilim tam tahıllı ekmek
2 kk peynir
1 çay kaşığı tahin
Marul
5 az tuzlu zeytin
1 yemek kaşığı kahvaltılık sos
Öğle
1 avuç fındık
1 küçük kupa sütlü nescafe
Akşam
1 şiş köfte
Patlıcan patlatma
Salata
Yarım bardak kefir
Su
2 lt
Spor 60 dk tüm gün evde olduğum için tek hareketim buydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?