- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.981
Kuzum 63 kilosun ya olculerin kac oldu merak ettimkızıma köfte hazırladım pilav pisirdim kendi karnimi da doyurdum uyanmasini bekliyorumiki buçuk saattir uyuyo hasta oldu burnu akiyor çok uyuyor 2 gundur yavrum
Selam canim cok gecmis olsun acil sifalarr diliyorrumm sanaSelam kizlar ben hala hastayim sizler uyi olun ins. Sizlere yazmadan yatmak istemedimm ben sizleri cok ozledim ins cabucak iyilesim araniza donecegimm
Amin cnm Allah razi olsunnSelam canim cok gecmis olsun acil sifalarr diliyorrumm sana
biraz öyle oldu çok uzun zmandır yemiyordum canım isteyince mahrum kalmak istemedim kalorisi dengelendiği içinde pek sorun olacağını düşünmüyorum tartıdaGayet ii canım afiyet olsun:)
Gayet ii, biraz şekerli gıdalar fazla gibi görünüyor ama kalori anlamında onu dengelemişsin afiyet olsun:)
gayet güzel doyurucu menü.. patlıcan patlatma ne onu çözemedimKahvaltı
2 dilim tam tahıllı ekmek
2 kk peynir
1 çay kaşığı tahin
Marul
5 az tuzlu zeytin
1 yemek kaşığı kahvaltılık sos
Öğle
1 avuç fındık
1 küçük kupa sütlü nescafe
Akşam
1 şiş köfte
Patlıcan patlatma
Salata
Yarım bardak kefir
Su
2 lt
Spor 60 dk tüm gün evde olduğum için tek hareketim buydu.
daha 63 olamadim tam tatlımKuzum 63 kilosun ya olculerin kac oldu merak ettim
bende uzun zamandır reçel yemiyordum ama inan kendime geldim özellikle diyete bağlılık olarak makarnayı eşim istedi kaç zamandır istiyordu erteledim ... yazın yaptığım diyette dediklerin gibi yaptım ama çok kaçamak oldu ve soğudum bu sefer az az yiyorum kalori hesabını aşmamak süreti ile bugün de gece 1 2 ye kadar ayaktayım eve iş getirmek zorunda kaldım bugünden birşey kalmaz diye umuyorum yarınaCanim aldigin kalori az ama saglikli degil bence yediklerin sabahki tatlilar mesela onlarin yerine peynir vb yiyebilirsin ben 3 aya yaklasiyo 1 2 gun once kahvaltida tatli birsey agzima surdum bence iyi kilo vermenin sirri gunde 1 dilim ekmek en fazla ,sifira yakin seker makarnasiz pilavsiz gunlerden geciyo yani ben boyle yapiyorum kuzum cok yazdim basini agrittim
canım geçmiş olsun bir doktora git istersen yarın kaç gün olduSelam kizlar ben hala hastayim sizler uyi olun ins. Sizlere yazmadan yatmak istemedimm ben sizleri cok ozledim ins cabucak iyilesim araniza donecegimm
afiyet olsun akşam çok hafif olmuş çok beğendim ...12 mar 2017 menum
1 az yagda yumurta
3 siyah zeytin
1 tk zeytin salatasi
3 ceri domates 2 dilim salatalik
2 top peynir 1 burgu peynir
1 tk.kahvaltilik sos
2 dilim ekmek
Oglen yok sabah cok yedim
Aksam
1 kase tavuk suyu corba
4 yk zeytinyagli kereviz
Cau icicem 2 kuru kayisi ile
Su 2.5 olur yatana kadar
90 60 90 a çok az kalmışdaha 63 olamadim tam tatlım63.5 64 arası gidip geliyorum yazayım
gogus 90
bel 74
basen 100belim ve basenim 2 cm incelmiş belim 76 basenim 102 di en son
70 olsa razıyım yeter napacam 60 i90 60 90 a çok az kalmış
Guzel canim.bende olcucem ama burdan yazamam mumkun degilldaha 63 olamadim tam tatlım63.5 64 arası gidip geliyorum yazayım
gogus 90
bel 74
basen 100belim ve basenim 2 cm incelmiş belim 76 basenim 102 di en son
afiyet olsun canım çok güzelMenüm..
Sabah: iki yumurta, peynir, domates, salatalık, bir çatal patates kızartması..
Akşam: bir kase yeşil mercimek çorbası, bir tabak karnabahar kısırı(karatay usulü), yoğurt..
canım kızların dediği gibi kalori çok degil ama diyetlik menü gibi olmamış pek olsun arada oda lazım dozunu kaçırmadan afiyet olsunsabah:
1 su bardağı çörek otu yağlı su
1 yumurta / 4 lokma reçel / 2 lokma bal / 2 dilim ekmek ekmeklerin içini yemiyorum 1 dilime denk gelir
ara : yok
akşam
1 tbk makarna / yarım kase / yoğurt 1 soda / yeşillik çeşitlerinden salat ve turp
ara
1 küçük kare bitter
2 lt su tamamlamadım aklıma gelmiyor içmek hafta sonu /
spor yapmadım daha yaparsam paylaşırım
bugün aldığım kalori 936 akşam meyve yemeyi düşünüyorum yemeğimi 5 .30 gibi yedim
afiyet olsun canım güzel menünKahvaltı
2 dilim tam tahıllı ekmek
2 kk peynir
1 çay kaşığı tahin
Marul
5 az tuzlu zeytin
1 yemek kaşığı kahvaltılık sos
Öğle
1 avuç fındık
1 küçük kupa sütlü nescafe
Akşam
1 şiş köfte
Patlıcan patlatma
Salata
Yarım bardak kefir
Su
2 lt
Spor 60 dk tüm gün evde olduğum için tek hareketim buydu.
afiyet olsun canim sabah bana çok gelmedi12 mar 2017 menum
1 az yagda yumurta
3 siyah zeytin
1 tk zeytin salatasi
3 ceri domates 2 dilim salatalik
2 top peynir 1 burgu peynir
1 tk.kahvaltilik sos
2 dilim ekmek
Oglen yok sabah cok yedim
Aksam
1 kase tavuk suyu corba
4 yk zeytinyagli kereviz
Cau icicem 2 kuru kayisi ile
Su 2.5 olur yatana kadar
Tmm cnim hem gec yedik hem kahvede ictim sekersiz tuttu beni acikmadim ya ac duramiyorum zaten emziriyorum yaafiyet olsun canım çok güzel
canım kızların dediği gibi kalori çok degil ama diyetlik menü gibi olmamış pek olsun arada oda lazım dozunu kaçırmadan afiyet olsun
afiyet olsun canım güzel menün
afiyet olsun canim sabah bana çok gelmediacikmadiysan güzel canım ama acikirsan aç bekleme sakin
o kadar da çok değildir kuzum ya ben 76 78 arasiyken 85 86 çıkıyordu belimGuzel canim.bende olcucem ama burdan yazamam mumkun degill
valla iyice yıkadım temizledim kuzum keserken farkettim zatennasıl kırmızı kan resmini atar mısın çok merak ettim bıçağı da başka meyveye değirmeseydin iyice yıksaydın
Gunaydin keptinn :)) sindi otobusnengünaydın kızlaaarrr mutlu bir hafta diliyorumm herkese
hadi bakalım hafta sonu herkes dinlendiburdan da cok uzak kaldık herkes gelsin tekrar buralara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?