Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kizlar ben hala hastayim sizler uyi olun ins. Sizlere yazmadan yatmak istemedimm ben sizleri cok ozledim ins cabucak iyilesim araniza donecegimm

12 mar 2017 menum
1 az yagda yumurta
3 siyah zeytin
1 tk zeytin salatasi
3 ceri domates 2 dilim salatalik
2 top peynir 1 burgu peynir
1 tk.kahvaltilik sos
2 dilim ekmek
Oglen yok sabah cok yedim
Aksam
1 kase tavuk suyu corba
4 yk zeytinyagli kereviz
Cau icicem 2 kuru kayisi ile
Su 2.5 olur yatana kadar

Gayet ii canım afiyet olsun:)

Gayet ii, biraz şekerli gıdalar fazla gibi görünüyor ama kalori anlamında onu dengelemişsin afiyet olsun:)
biraz öyle oldu çok uzun zmandır yemiyordum canım isteyince mahrum kalmak istemedim kalorisi dengelendiği içinde pek sorun olacağını düşünmüyorum tartıda

gayet güzel doyurucu menü.. patlıcan patlatma ne onu çözemedim

bende uzun zamandır reçel yemiyordum ama inan kendime geldim özellikle diyete bağlılık olarak makarnayı eşim istedi kaç zamandır istiyordu erteledim ... yazın yaptığım diyette dediklerin gibi yaptım ama çok kaçamak oldu ve soğudum bu sefer az az yiyorum kalori hesabını aşmamak süreti ile bugün de gece 1 2 ye kadar ayaktayım eve iş getirmek zorunda kaldım bugünden birşey kalmaz diye umuyorum yarına

afiyet olsun akşam çok hafif olmuş çok beğendim ...

Menüm..
Sabah: iki yumurta, peynir, domates, salatalık, bir çatal patates kızartması..
Akşam: bir kase yeşil mercimek çorbası, bir tabak karnabahar kısırı(karatay usulü), yoğurt..
afiyet olsun canım çok güzel

canım kızların dediği gibi kalori çok degil ama diyetlik menü gibi olmamış pek olsun arada oda lazım dozunu kaçırmadan afiyet olsun

afiyet olsun canım güzel menün

afiyet olsun canim sabah bana çok gelmediacikmadiysan güzel canım ama acikirsan aç bekleme sakin

Tmm cnim hem gec yedik hem kahvede ictim sekersiz tuttu beni acikmadim ya ac duramiyorum zaten emziriyorum ya

günaydın kızlaaarrr mutlu bir hafta diliyorumm herkese
hadi bakalım hafta sonu herkes dinlendi burdan da cok uzak kaldık herkes gelsin tekrar buralara

nasıl kırmızı kan resmini atar mısın çok merak ettim bıçağı da başka meyveye değirmeseydin iyice yıksaydın
valla iyice yıkadım temizledim kuzum keserken farkettim zaten
denedimde atamadım foto ama kan portakalı olabilir dedi görenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…