- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.941
gunaydin fıstıkGunaydin kizlar mutlu pazarlarr
Gunaydin kizlar mutlu pazarlarr
gunaydin fıstık
Günaydınlarrgunaydin kızlar
demki ki metabolizman hızlanmış:)) harika bir y bu unarım böyle devam eder:))ayy ben burdayim canim beklerim seni gelirsin ayni oluruzbende anlamadim kuzum 3 haftadir 200 gr 300gr 100 gr verdim geçen hafta maşallah 800 gitti farli bişey de yapmadım bakalım bu hafta nasıl olucak
Canim cok geçmiş olsun seninle de konusamadik hiç nasılsın daha iyisin dimiKizlar Günaydın yeni kalktim bogazim fena yinede bugun bir parca oldum cok sukur ..bugun bizim burda AVM aciliyor acilisada mustafa ceceli geliyy 50m mesafede oglen birde 1orda olucamn
ohhh afiyet olsun canımGünaydın kızlaaarrrr mutlu pazarlaarr sağlam bi kahvalti yaptim burda hava kötü o yüzde dışarı çıkamıyorum temizlik yaparım sonra sporumu yaparım ama nisanlimi da özledim onu cagirabilirm belkigorusemiyoruz pek çok çalışıyo
Sağol canimm sen napiyosunohhh afiyet olsun canım
kızıma köfte hazırladım pilav pisirdim kendi karnimi da doyurdum uyanmasini bekliyorumSağol canimm sen napiyosun
Oy Kıyamam çocuklar narin hemen hasta oluyolarkızıma köfte hazırladım pilav pisirdim kendi karnimi da doyurdum uyanmasini bekliyorumiki buçuk saattir uyuyo hasta oldu burnu akiyor çok uyuyor 2 gundur yavrum
Caniiim nasıl geçti sınavın zor muyduBende Ygs ye girdim kızlar bugün öylesine ama baya yoruldum valla anca uğrayabildim buraya
sukur atesi filan yok hafif sadece burnu tikali istahsiz been lahana yidim pilav fazla sevmem zatenOy Kıyamam çocuklar narin hemen hasta oluyolar
Pilav çok tehlikeli yalniz
inşallah güzel bi sonuç alirsin canım nasıl geçtiBende Ygs ye girdim kızlar bugün öylesine ama baya yoruldum valla anca uğrayabildim buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?