- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #188.041
benim gibigenelde muhasebecilerin matematiği kötü olur diye biliyorum ben
genelde muhasebecilerin matematiği kötü olur diye biliyorum ben
ben,m gibibenim gibi
işte o hesaplamalar için hesap makinası ve pc kullanımını öğrettiler bize hepbilmiyorum hani muhasebe biraz hesaplama gerektiriyo yabenim okuldada cok iyiydi hiç matematikten kaldıgımı bilmem sınıf birincisiydim zati
ooo çok mikemmellllGunaydin keptinn :)) sindi otobusnen
Fakülte ye gidimm rapor isleri vardi onu halledecegim eve 500- le basladim haftaya
hahahahaMor takımın yaptığı spor pembe takımın sporunun yarısından 43 dk eksiktir pembe takım 1500 dk spor yaptığına göre mor takımın sporu kaç dkdır
ben hamilryken kullandim hiç kilo almamistim canım 4 5 ay falanBitmeyenUmidim canım sen kalori mi tutuyordun bir yazı okudum bizim için düşük kalori önerilmiyormuş... eti çok tüketmemek tükettiğimizde de az yağlı olması grekiyormuş acı bademdeki volkan noyanın yazısını okudum ayrıca hafatda 2 3 kez balık öneriyor bol protein az karbonhidratlı beslenmek yumurta kalitesini arttırıyormuş .. sen sadece transfer için kilo verecektin diye hatırlıyorum ... kızlar haftada 2 3 kez balık tüketmek zaralı olur mu sizce ? birde folik asit kullanıp kilo alan oldu mu ... vitaminlerden çok kilo aldım folik asiti hiç tek başına kullanmamıştım on göre başlıcam tekrardan
ben hep ucu ucuna geçer yada sorumluluga kalır geçerdim matematik ozurluyum bendebilmiyorum hani muhasebe biraz hesaplama gerektiriyo yabenim okuldada cok iyiydi hiç matematikten kaldıgımı bilmem sınıf birincisiydim zati
regl olunca önemin gider güzelce canım böyle devam ederse bi gozukursun doktora belki stres yaptiysan ondanda gecikiyorGunaydin kizlarr gecmisi okuyamadim annemlerdeyim 2 gündüryediklerime dikkat ediyorum regl olmadim hala 10 gün gecti gecen ayda 7 gün gecikmisti duzensizlesti reglilerim nedense eger öbür ayda boyle olursa bi doktora gidicem ve cok ödemim var coraplar falan sıkı olmamasina ragmen iz bırakıyo bacaklarimda o kadar şişmişim regl gecikmesinden heralde
bizede ama ben öğrenmedimben,m gibihesap makinasız asla
işte o hesaplamalar için hesap makinası ve pc kullanımını öğrettiler bize hep
ooo çok mikemmelllltebrik ederim canım
hahahaha
ben hamilryken kullandim hiç kilo almamistim canım 4 5 ay falan
ben hep ucu ucuna geçer yada sorumluluga kalır geçerdim matematik ozurluyum bendeama sözel derslerim hep güzel olurdu
nazar hep nazarsabitim 63.9 -300 vardı ama simdi yoködem oldu belkide çok su ıcmedim 2 gundur
Ben tedavi sırasında kullandım canım 6 ay...kilo yapmadı tabi diyetimi de yapıyodum..yumurta kalitesi cidden artıyo..yediklerin çok önemli haftada iki balık, iki et ye...tavuk kesinlikle yeme..BitmeyenUmidim canım sen kalori mi tutuyordun bir yazı okudum bizim için düşük kalori önerilmiyormuş... eti çok tüketmemek tükettiğimizde de az yağlı olması grekiyormuş acı bademdeki volkan noyanın yazısını okudum ayrıca hafatda 2 3 kez balık öneriyor bol protein az karbonhidratlı beslenmek yumurta kalitesini arttırıyormuş .. sen sadece transfer için kilo verecektin diye hatırlıyorum ... kızlar haftada 2 3 kez balık tüketmek zaralı olur mu sizce ? birde folik asit kullanıp kilo alan oldu mu ... vitaminlerden çok kilo aldım folik asiti hiç tek başına kullanmamıştım on göre başlıcam tekrardan
TAVUK 1,50 SENE YEMEDİM AMA BİR HALT OLMADI O KADAR ÇOK VİTAMİN KULLANDIM Kİ TEK FAYDASI ALERJİMİ AZALTTI ... EN BÜYÜK ZARARI KİLOLARIM OLDU ... KİLO ALDIRMADIYSA TEK BAŞINA KULLANMAYA DEVAM EDEYİM ... UMARIM ARTAR SENİN TÜP YAPTIRDIĞINI BİLMİYORDUM ... SORUN NEYDİ SİZDE ..Ben tedavi sırasında kullandım canım 6 ay...kilo yapmadı tabi diyetimi de yapıyodum..yumurta kalitesi cidden artıyo..yediklerin çok önemli haftada iki balık, iki et ye...tavuk kesinlikle yeme..
Yok tokum birazz bugun fena oldum bide atesim var otobuste sicak ice tuttu sindi eve gidimm biraz bogazim ağrıyor ..ben aç binersem tutuyor genelde aç mıydın
BitmeyenUmidim canım sen kalori mi tutuyordun bir yazı okudum bizim için düşük kalori önerilmiyormuş... eti çok tüketmemek tükettiğimizde de az yağlı olması grekiyormuş acı bademdeki volkan noyanın yazısını okudum ayrıca hafatda 2 3 kez balık öneriyor bol protein az karbonhidratlı beslenmek yumurta kalitesini arttırıyormuş .. sen sadece transfer için kilo verecektin diye hatırlıyorum ... kızlar haftada 2 3 kez balık tüketmek zaralı olur mu sizce ? birde folik asit kullanıp kilo alan oldu mu ... vitaminlerden çok kilo aldım folik asiti hiç tek başına kullanmamıştım on göre başlıcam tekrardan
ödem vardır belki kuzum su iç bol bolSelam kızlar..nasılsınız..
Kahvaltımı yaptım anneme gidicem hasta biraz ilgileneyim..
Kilom 81.9..100 gr eksilmiş..hala regl olamadım yoksa dikkat ediyorum yemeğime daha fazla gitmesi lazımdı..
bence senin sağlıklı kilo vermen önemli bizim çok ekmek yiyorsun dememiz değil desek bile seni sevdiğimizden söyleriz tatlım :) .. sen yumurta kalitesi için mi gittin kilo vermek için mi gittin bana klasik bir diyet vermişti yavaş vermiştim herşeyde vermiyordu tedavi görecem diye .. valla aldım ama hiç içmedim zaten tedavi olacaksa temmuzdan sonra olur maddi özellikle manevi olarak toparlanmam gerekli halen kötü oluyor arada psikolog bulsam iyi bir tane gidicem o kadar beter oldum .. özellikle insanlar bunaltıyor beni ... dediklerini de alayım aktara gidip ...Evet aynen öyle ben az yedigimde bagirsaklarimda çalışmıyor ve saglikli beslenmeye calisacagim mesala saglikli yasamda diyetisyen bana gunde küçük 11dilim cavdar veya tam buğday ekmekle baslatmisti ve gunde 6sb yogurdum bol sebze et agirlikliydi ilk ay boyledi sonra ekmegi 8dilime dusurduydu malesef tup bebek yuzunden devam edemedimdi uyguladigimda 5kg vermistim simdi tekrar diyetisyene gitmeye utandim gitsem o diyeti uygulasam buraya yazsam ne kadar cok ekmek yiyon gibi vs tepkiler oolur düşünmüyorum degilim tekrar gidiyim saglikli yiyim zayiflayim istiyorum metobolizmam calissin istiyorum... yumurta kaliten artmasi icin en az 3 ay hayit otu kullan bak bana dr bile yumurtan yok dedi allahin izniyle 6yumurtam bulundu tabiki yaninda ari polenide kullan inan rabbim sifasini verir inş.
dediklerini yap canım aksatma hafta da 200 gr gitse senin için çok iyiKizlar artik sabahlar cavdar ekmek yiyecegim ve bi tatli kasigi pekmez ve has baldan vazgecemem yumurtam kalitesi icin yiyorum ve elimden geldigince kacamak olmucak eger böyle kg kaybim olursa devam edecegim ona gore yorum yaparsınız olurmu yoksa benim metobolizmam çalışmıyor...
Ben tüp yaptirmadim canim klomen tedavisi gördüm..ondan önce aşılama yaptırmıştım sadece..yumurtam yoktu ben folik asiti toz şeklinde kullandım bitkisel demişti doktorum..TAVUK 1,50 SENE YEMEDİM AMA BİR HALT OLMADI O KADAR ÇOK VİTAMİN KULLANDIM Kİ TEK FAYDASI ALERJİMİ AZALTTI ... EN BÜYÜK ZARARI KİLOLARIM OLDU ... KİLO ALDIRMADIYSA TEK BAŞINA KULLANMAYA DEVAM EDEYİM ... UMARIM ARTAR SENİN TÜP YAPTIRDIĞINI BİLMİYORDUM ... SORUN NEYDİ SİZDE ..
Aynen öyle olsam rahatlıycam..şiştim balon gibi..ödem vardır belki kuzum su iç bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?