- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #188.061
bende öyleyim göbeğim öncen gidiyoAynen öyle olsam rahatlıycam..şiştim balon gibi..
Psikologa bile gitmene gerek olmzaz canim hayit otu onada birebir :)) kendi kendini dr olacaksin rabbine sukredip 4elle sarilip dua edecegiz inş. Benim tup bebeler tutmayinca dr kg ver dedi tabiki kg verdikce yumurta kslitesi artar.ben erken menopoza girmisim ondan yumurtam kalitesizdi ve acil yaptirdimdi tup.rabbimime binlerce şükür olsunki yumurtam kalite iyi oldu hayit ve polendenn.bence senin sağlıklı kilo vermen önemli bizim çok ekmek yiyorsun dememiz değil desek bile seni sevdiğimizden söyleriz tatlım :) .. sen yumurta kalitesi için mi gittin kilo vermek için mi gittin bana klasik bir diyet vermişti yavaş vermiştim herşeyde vermiyordu tedavi görecem diye .. valla aldım ama hiç içmedim zaten tedavi olacaksa temmuzdan sonra olur maddi özellikle manevi olarak toparlanmam gerekli halen kötü oluyor arada psikolog bulsam iyi bir tane gidicem o kadar beter oldum .. özellikle insanlar bunaltıyor beni ... dediklerini de alayım aktara gidip ...
canım doktor listesiymiş kiloda vermişsin listeyi tekrar dene istersen bi kere toplu açıklama yaptın mı kimse bişey diyemezEvet aynen öyle ben az yedigimde bagirsaklarimda çalışmıyor ve saglikli beslenmeye calisacagim mesala saglikli yasamda diyetisyen bana gunde küçük 11dilim cavdar veya tam buğday ekmekle baslatmisti ve gunde 6sb yogurdum bol sebze et agirlikliydi ilk ay boyledi sonra ekmegi 8dilime dusurduydu malesef tup bebek yuzunden devam edemedimdi uyguladigimda 5kg vermistim simdi tekrar diyetisyene gitmeye utandim gitsem o diyeti uygulasam buraya yazsam ne kadar cok ekmek yiyon gibi vs tepkiler oolur düşünmüyorum degilim tekrar gidiyim saglikli yiyim zayiflayim istiyorum metobolizmam calissin istiyorum... yumurta kaliten artmasi icin en az 3 ay hayit otu kullan bak bana dr bile yumurtan yok dedi allahin izniyle 6yumurtam bulundu tabiki yaninda ari polenide kullan inan rabbim sifasini verir inş.
ben aşamadım daha çok şeyi eğer ona da birebrse mükemmel zaten ... bende genetik gibi birşey sanırım imkansız dediğine göre drnin neyse yer gök dua ile şükür bir kulun ilah şeklinde imkansız konuşmasıda doğru değildi.. yap olmazsa diyetisyene devam edersin aslında 2 ay içinde yaklaşık 8 kilo verebiliriz istersek ama boğaz iştePsikologa bile gitmene gerek olmzaz canim hayit otu onada birebir :)) kendi kendini dr olacaksin rabbine sukredip 4elle sarilip dua edecegiz inş. Benim tup bebeler tutmayinca dr kg ver dedi tabiki kg verdikce yumurta kslitesi artar.ben erken menopoza girmisim ondan yumurtam kalitesizdi ve acil yaptirdimdi tup.rabbimime binlerce şükür olsunki yumurtam kalite iyi oldu hayit ve polendenn.
Evet ekmek yemekten ben bile hoslanmadimdiki birakmistim simdi c.ekmege baslasam yemegin turune gore ekmek yiyecegim misal bir dolma varsa iki dilim ekmek yok onun gibi,tatli vs onlar zaten yasak gerisi serbest ama ona gore ekmek yok .bi bakim denicem yaninda sporda yapıcam biraz iyilesiyimdee..
bunalımdayımkızlar napıyonuuuuuuz sesiniz çıkmıyospor listesi tamamsa yeni listeyi yapıyımm
bunalımdayımkilo vermiyorum üstüne bide alıyorum noldu bana böyle
paramda yok taksitlerimden kalmıyoAlısverişe falan cıkkkkk kuzumm
Aynenn bogazz şimdi annem gelinimiz dogum yapcak onun yanina gitti bu firsattan istifade bende bir ay kadar yanliz olcam ve diyetime comak sokan olmaz ins da şöyle 74-73olsam iyiolcakben aşamadım daha çok şeyi eğer ona da birebrse mükemmel zaten ... bende genetik gibi birşey sanırım imkansız dediğine göre drnin neyse yer gök dua ile şükür bir kulun ilah şeklinde imkansız konuşmasıda doğru değildi.. yap olmazsa diyetisyene devam edersin aslında 2 ay içinde yaklaşık 8 kilo verebiliriz istersek ama boğaz işte
maşallah allah bağışlasın .... bak bebişin için vermen gerekli bunu düşün ... ben annemlere gitmiyorum artık bir gittim ister istemz bozuldu .... gündüz kahve içmeye uğryorum beni de çağırmayın diyorum kilo vereyim diyorum onlarda güzel birşeyler yaptıklarında seslenmiyorlarAynenn bogazz şimdi annem gelinimiz dogum yapcak onun yanina gitti bu firsattan istifade bende bir ay kadar yanliz olcam ve diyetime comak sokan olmaz ins da şöyle 74-73olsam iyiolcak
Olur canim sadece sabahlari yiyecegim diger ogunleri ekmek yerine sebze vs yemeklerini artiririm valla bu diyetle hic ac kalma yok iki uc gun oyle yaptim sankim biraz faydasi oldu gibi benim bunyede bunu istiy zagarcanım doktor listesiymiş kiloda vermişsin listeyi tekrar dene istersen bi kere toplu açıklama yaptın mı kimse bişey diyemez
paramda yok taksitlerimden kalmıyoayy bu ay yüklü bi taksit im bitiyo sonra rahatlıcam inşallahhh
şiştim iyice ya 55,6 ydım ben sabah tartıldım 56.2 dedi +600gr ..
ay hadi inşallah 1 ay kaçamaksız devam edersiiinnnAynenn bogazz şimdi annem gelinimiz dogum yapcak onun yanina gitti bu firsattan istifade bende bir ay kadar yanliz olcam ve diyetime comak sokan olmaz ins da şöyle 74-73olsam iyiolcak
baktın vücudun güzel tepki veriyo devam edersin sonra gitsin kilolar bide spor yaptın mıOlur canim sadece sabahlari yiyecegim diger ogunleri ekmek yerine sebze vs yemeklerini artiririm valla bu diyetle hic ac kalma yok iki uc gun oyle yaptim sankim biraz faydasi oldu gibi benim bunyede bunu istiy zagar
Hee banada sen gelme esin gelsin çocuklar gelsin yesin diyorlar :)) srbze pisirdiginde cagriyor artik ve cabaladigimi görüyor bana gorede yemek hazirliyor bu hosuma gidiy ve mutlu oluyorum yoksa resmen iskenceydimaşallah allah bağışlasın .... bak bebişin için vermen gerekli bunu düşün ... ben annemlere gitmiyorum artık bir gittim ister istemz bozuldu .... gündüz kahve içmeye uğryorum beni de çağırmayın diyorum kilo vereyim diyorum onlarda güzel birşeyler yaptıklarında seslenmiyorlar
bşeyde yemedim aslında yaa sadece dolma yedim cumartesi günüay aynı benmaaşımı geç aldım 2 aylık birden oldu biraz birikim yapayım dedim tasınma ısı cıkınca bide sevdicek geliyo kıyafetti alısverıstıı oohhhooo ayy sız bohca yapdınız mı
ne yedın o kadar + cıktın
Ins erken sevinmeyimde ins seytanin bacagini kiracamay hadi inşallah 1 ay kaçamaksız devam edersiiinnn
baktın vücudun güzel tepki veriyo devam edersin sonra gitsin kilolar bide spor yaptın mı
Allah ev alana evlenene yardim edermis rabbim bereket versin inş..bşeyde yemedim aslında yaa sadece dolma yedim cumartesi günü
sözde sadece nişanlımla bana yapıldı kuzum hani adet yerini bulsun diye öle yaptık
ama düğün için bütün aileye yapılcak ayykalmıyo valla hiç ne geliyosa o gidiyo resmen
bşeyde yemedim aslında yaa sadece dolma yedim cumartesi günü
sözde sadece nişanlımla bana yapıldı kuzum hani adet yerini bulsun diye öle yaptık
ama düğün için bütün aileye yapılcak ayykalmıyo valla hiç ne geliyosa o gidiyo resmen
ben güveniyorum bu sefer sanaIns erken sevinmeyimde ins seytanin bacagini kiracam
fasulye sevilmez mi aaaaaAllah ev alana evlenene yardim edermis rabbim bereket versin inş..
Ben kaçıyorum esim geliymis bi duduklu yesil fasulye pisirecem gel git ondan yiyecegim cokts bayilmiyorum ama diyett :)))
Hee öbür ayda boyle olursa gidecemgünaydııınn git doktora kuzum neden oldgunu bilirsin en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?