Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben onu hiç sevmiyorum canım benım dusuncem su bu gun amcam burda sehır dısından geldı beraber yemek yıcez yıne dısarda en hafıf sekılde ne yıyebılırsem yıcem yarından itibaren de aksam 5ten sonra meyve dahi yemicem zaten evde yemek yok işten cıkarken kahvenın yanında kayısı falan yerım sonrası sadece su zaten sporada ara verdim

Mor takımın yaptığı spor pembe takımın sporunun yarısından 43 dk eksiktir pembe takım 1500 dk spor yaptığına göre mor takımın sporu kaç dkdır

bünyen düşmesin taşınma olayı da var salata yap ye saat 17den sonrası erken bir saat ... ekmek yeme ızgara türü ye yanına közlenmiş sebze geliyorsa sizin orda servis nasıl oluyor bilemiyorum salata da ye yanına bol vitamin al

şuan taşınma icin evde yapılacak nerdeyse hıcbısey yok canım hersey toparlandı zaten geçen pazar tasınacaktık o dusunceyle
Öyle yaparım canımm tamam salata yemıyorum ama zorlarım kendimi gelirse

@selcanmehmetcan canım sen kalori mi tutuyordun bir yazı okudum bizim için düşük kalori önerilmiyormuş... eti çok tüketmemek tükettiğimizde de az yağlı olması grekiyormuş acı bademdeki volkan noyanın yazısını okudum ayrıca hafatda 2 3 kez balık öneriyor bol protein az karbonhidratlı beslenmek yumurta kalitesini arttırıyormuş .. sen sadece transfer için kilo verecektin diye hatırlıyorum ... kızlar haftada 2 3 kez balık tüketmek zaralı olur mu sizce ? birde folik asit kullanıp kilo alan oldu mu ... vitaminlerden çok kilo aldım folik asiti hiç tek başına kullanmamıştım on göre başlıcam tekrardan

Gunaydin kizlarr gecmisi okuyamadim annemlerdeyim 2 gündür yediklerime dikkat ediyorum regl olmadim hala 10 gün gecti gecen ayda 7 gün gecikmisti duzensizlesti reglilerim nedense eger öbür ayda boyle olursa bi doktora gidicem ve cok ödemim var coraplar falan sıkı olmamasina ragmen iz bırakıyo bacaklarimda o kadar şişmişim regl gecikmesinden heralde

günaydııınn git doktora kuzum neden oldgunu bilirsin en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…