- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #188.021
dayanabilirsen güzel olur yada öyle yap nesfit al ballı bademli çok güzel 5 yemek kaşığı ye akşamları yanına bir elma ya da muz ( muzun kalorisi daha yüksek ) ye 2 ceviz hafif şekilde atlatırsın çok sağlıklı değil nesfit ama böyle durumlar için çok ideal
heyy yavrum daha acelemiz yok bekliyos akşama kadarönce bi sor bakalım herkes sporlarını yazmış mı eksik var mı hafta sonu giremeynler olmştur belki hey yavrum hey
SPOR LİSTESİ(06/13)
PEMBE TAKİM
(380)Poncikbirgelincik:30+30+80+30+30+60+120
(125)Htc71:45 + 45+35
(120)Nuffiun:15+15+70+20
(445)Elaalemi:100+95+95+95+60
(430)Sarraf:120 +130+60+120
MOR TAKİM
(215)Hedef52:30+30+35+20+70+30+30
(151)ParteMoralll:31+120
(200)Senad:40+30+70+60
(60)Selcanmehmetcan:30 +30
(51)SekerPancari71:14+17+20
PEMBE TAKİM:1500
MOR TAKIM:707
bu nasıl bi farktır böyle
ben atamıyporum buraya artık foto ya niye kiii
aferin bekleeeeheyy yavrum daha acelemiz yok bekliyos akşama kadar
üşenmedin mi hiç bunları hesaplayıp yazarken yaMor takımın yaptığı spor pembe takımın sporunun yarısından 43 dk eksiktir pembe takım 1500 dk spor yaptığına göre mor takımın sporu kaç dkdır
üşenmedin mi hiç bunları hesaplayıp yazarken yabizim takım tırt çıktı
bünyen düşmesin taşınma olayı da var salata yap ye saat 17den sonrası erken bir saat ... ekmek yeme ızgara türü ye yanına közlenmiş sebze geliyorsa sizin orda servis nasıl oluyor bilemiyorum salata da ye yanına bol vitamin alben onu hiç sevmiyorum canımbenım dusuncem su bu gun amcam burda sehır dısından geldı beraber yemek yıcez yıne dısarda en hafıf sekılde ne yıyebılırsem yıcem yarından itibaren de aksam 5ten sonra meyve dahi yemicem zaten evde yemek yok işten cıkarken kahvenın yanında kayısı falan yerım sonrası sadece su zaten sporada ara verdim
şuan taşınma icin evde yapılacak nerdeyse hıcbısey yok canım hersey toparlandı zaten geçen pazar tasınacaktık o dusunceylebünyen düşmesin taşınma olayı da var salata yap ye saat 17den sonrası erken bir saat ... ekmek yeme ızgara türü ye yanına közlenmiş sebze geliyorsa sizin orda servis nasıl oluyor bilemiyorum salata da ye yanına bol vitamin al
muhasebecilerin gururuhiiç üşenmem zaten kafadan hesapladım matematiğim iyidir ayıptır söylemesi
e muhasebeciyiz
muhasebecilerin gururuhayatta toplayamam kaafamdan
hesap makinası ile toplarım kafadan yapsan kesin yanlış olurBende hep kafamdan toplarımŞu listedeki kiloları hep kafadan toplayıp yazıyorum
hesap makinası ile toplarım kafadan yapsan kesin yanlış olur
a bnm matematiğim çok kötüdürhiiç üşenmem zaten kafadan hesapladım matematiğim iyidir ayıptır söylemesi
e muhasebeciyiz
a bnm matematiğim çok kötüdür
günaydııınn git doktora kuzum neden oldgunu bilirsin en azındanGunaydin kizlarr gecmisi okuyamadim annemlerdeyim 2 gündüryediklerime dikkat ediyorum regl olmadim hala 10 gün gecti gecen ayda 7 gün gecikmisti duzensizlesti reglilerim nedense eger öbür ayda boyle olursa bi doktora gidicem ve cok ödemim var coraplar falan sıkı olmamasina ragmen iz bırakıyo bacaklarimda o kadar şişmişim regl gecikmesinden heralde
genelde muhasebecilerin matematiği kötü olur diye biliyorum ben
ben kendime güveniyorum yanlıs yapmamhesap makınesınde yapmak kücük rakamları bana daha zor geliyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?