Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben ogle eve geldigimde yogurt corbasi yedim kesmedi iki yk sosyete cemeni yedim bi dilim ekmeknen kesmedi ama nasil elim ayagim zangirdiyordu; bir cay b.sute bi yk yulaf ezmesi, tarcin, iki kuru kaysi, bi yk chia tohumu iki tanede isaret parmagi kadar kepekli galete cubugu kirdim yedim ama kucucuk tu bi kase, o karisim istahi kesti keske kendimi zabdetseydim corba icmeden bunu yesem yeterli olurdu

CHİA TOHUMUNU ÇOK SIK DUYUYORUM ACABA BENDE Mİ ALSAM SALATAYA KOYANLAR VRMIŞ BEN SÜTÜN İÇİNE ATARIM OLUYORSA

CHİA TOHUMUNU ÇOK SIK DUYUYORUM ACABA BENDE Mİ ALSAM SALATAYA KOYANLAR VRMIŞ BEN SÜTÜN İÇİNE ATARIM OLUYORSA
Al bence ari poleni gibi faydalsri cok ben hem diyet hem saglik icin kullaniyorum omega 3 ne var bali ne yiyemesem mesala bundan herseyi karsiliyor relg done!inde canin tatli istediginde muhallebisini yapiliyormus

öğrenmiş oldun beybisi bi dahakine ilk önce bunu yersin öğle öğünü olarak

Al bence ari poleni gibi faydalsri cok ben hem diyet hem saglik icin kullaniyorum omega 3 ne var bali ne yiyemesem mesala bundan herseyi karsiliyor relg done!inde canin tatli istediginde muhallebisini yapiliyormus
OMAGE 3 KİLO YPAR İŞTAH AÇAR DYE BİLİYORUM BEN KULLNDIM TEDAVİDEN SONRA ONU DA BIRAKTIM HALEN DURUYOR ÇANTAMDA

öğrenmiş oldun beybisi bi dahakine ilk önce bunu yersin öğle öğünü olarak
Evet ya gercektene doyurucu oluy bidakine oyle yapicam yulaf ezmesi yedim bitti nerdeyse 6 ay olduydu alali bitmeye yakin aklistim tadina bence yulafla chia tohumu doyuruyor,tatli istegimi kessin die yaptim yanlis yerde oldu

OMAGE 3 KİLO YPAR İŞTAH AÇAR DYE BİLİYORUM BEN KULLNDIM TEDAVİDEN SONRA ONU DA BIRAKTIM HALEN DURUYOR ÇANTAMDA
Vitamin olarak zengin kuzu sen nasil ilacinimi aldin omega 3 falan bilmimm diyet yapanlardan duydum cok arastirdim gunde iki yk tan fazla yiyemezsin ben diyet yaparken genelliklehep vitaminlerim ve kanim cok duser hayatimda yani 12yilda ilkkez 7..li rakamdayim
Aksam yatmadan iki yk yogurda zerdecal ve chia katip yiyorum sifa allahtan diyerek belkim zayiflatirda :)) bi kac gun denicegimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…