- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #188.141
Bende iki paket aldiydim kizdiydim kendime yine gozun doymadi iki aldim die ama simdi bitirene kadar kullaniyimKiz biz once aktardan aldik yarim kilosunu yalan dimeyim 15 tlye aldik sonra a101 e bi baktik 6 tldepoladim ordan
YETİŞİRSEM BUGÜN YETİŞMEZSEM YARIN ALIR BAŞLARIM NASIL KULLANIYORSUN ?Canim chia al kullan bence faydalarina bi bak istersen cok faydali hemde tok tuttugu icin kilo vermeye de yardimci
Olmaz oyleee kiz alışırsın acik erken kalk kahvaltini yapppkızlar ya ben kahvaltı yapamıyorum artıkhiçç canım istemiyo yanıma sandviç falan hazırlıyorum artık uyku sorunu yaşadıgım için oluyo bunlar 5 dk fazla uyuyayım diye aç kalıyorum
ben bilmemKiz hep o misafirler yuzundenn cocuklarda yatinca anca gece bi dinlenim soyle rahat rahat nette gezinim sonra gunduz hep meskul hatunumm binnn
etinden sütünden her seyinden faydalanıyosun yaniBen cok seviyorum yaarobottan cekiyorum bi kısmisini un haline getiriyorum ekmegim kalmadiginda sabahlari onunda krep yapiyorum oglen yulafli chiali meyveli lapa yapiyorum her halini cok seviyorum yulafın
AY BEN HANGİ VİTAMİNDEN ŞİŞTİM ACABA E , C QENZİM ( TEATRİO ) FOLİK ASİT , BALIK YAĞI ....... TETRİO DIŞINDA DİĞERLERİNİDE DÜZENLİ KULLANMADIMYapmiyor aslinda canim bende kullandim omega3 diyetime de devam ettim zayiflamaya devam etmistim
Hem bi arastir bak chia ile kilo veren cok kisi var
Ben bazen 1 yemek kaşığı chianin ustune iki parmak gececek kadar süt ekleyip 1 saat dolapta bekletiyorum sonra o katilaşinca icine kivi nar elma ne varsa az az dogruyorum içine yiyorum canim bazende 2 yemek kaşığı yulaf ezmesini pisiriyorum suyla az suluyken kapatip 2 tatli kaşığı chia atiyorum 10 dkya kivamlaniyo az soguyunca iki kasik yogurt ve istedigim meyvelerden bi iki dilim minikce dograyip karıştırıyorum ustune ceviz kirip yiyorum harika oluyor ama ara öğün olarak degil öğle yemegi yerine yiyorum yulaf lapali olaniYETİŞİRSEM BUGÜN YETİŞMEZSEM YARIN ALIR BAŞLARIM NASIL KULLANIYORSUN ?
eve iş götürme benceEVRAK İŞLEDİM İŞLER YOĞUN BİRDE UZAKTAN EĞİTİMİM BAŞLICAK UYKU DÜZENİMİ BU HAFTA BÜNYEME ALIŞTIRMAM GEREKLİ GÜNDE 6 SAATLİK UYKU UYUMAM GEREKLİ
ELİNE ELMA VERSELERDİ SENDE YESEYDİN ... AMİN ALLAH KURTARSIN SAĞSALİM LKUCAĞINA ALSIN BEBİŞİAmaaa kizlar yeni haber aldim gelinimiz dogum yapiymis suni sanci vermislerr hayirla kurtarsin darisi bizlere
ay nassı zor geliyo var yaOlmaz oyleee kiz alışırsın acik erken kalk kahvaltini yappp
rabbim kurtarsın kucagına lamayı nasip etsin inşallahhhAmaaa kizlar yeni haber aldim gelinimiz dogum yapiymis suni sanci vermislerr hayirla kurtarsin darisi bizlere
Daş olacciimmKatılıyoreeeeehedef kilodan sonrası artık vücudu şekillendirmeyle alakalı
CUMRTESİ İŞE GELMEDİM EVDE ÇALIŞIRIM DEDİM TEMBELLİK ETTİMeve iş götürme bencehele bide hafta sonu için hiç tavsiye etmiyorum hafta sonu senin dinlenmen için var niye işini eve taşıyosn
Ben 4 paket aldimBende iki paket aldiydim kizdiydim kendime yine gozun doymadi iki aldim die ama simdi bitirene kadar kullaniyim
ahahaahahah taş gibi ana olacaaannDaş olacciimmdüştügümde yer yarilacak
Aminn canimm Allah im saglik versin bebise de anasina daAmaaa kizlar yeni haber aldim gelinimiz dogum yapiymis suni sanci vermislerr hayirla kurtarsin darisi bizlere
YULAF YİYEMİYORUM Kİ AMA SÜTLE OLANI TATLI NİYETİNE YİYEBİLİRİM GÜNLÜK 2YK TÜKETEBİLİYORMUŞUZ ÖYLE DEDİBen bazen 1 yemek kaşığı chianin ustune iki parmak gececek kadar süt ekleyip 1 saat dolapta bekletiyorum sonra o katilaşinca icine kivi nar elma ne varsa az az dogruyorum içine yiyorum canim bazende 2 yemek kaşığı yulaf ezmesini pisiriyorum suyla az suluyken kapatip 2 tatli kaşığı chia atiyorum 10 dkya kivamlaniyo az soguyunca iki kasik yogurt ve istedigim meyvelerden bi iki dilim minikce dograyip karıştırıyorum ustune ceviz kirip yiyorum harika oluyor ama ara öğün olarak degil öğle yemegi yerine yiyorum yulaf lapali olani
ah bu tembellikCUMRTESİ İŞE GELMEDİM EVDE ÇALIŞIRIM DEDİM TEMBELLİK ETTİMİŞ EV ARASI 50 DK YAĞMURDA ÇOKTU EE CUMARTESİ YAPMAYINCA DA DÜNE KALDI NORMALDE GÖTÜRMÜYORUM AMA BU SEFERLİK
Ayy dur hele bi eve gidiyim tartiliyim kendimi ince hissediyom aynada ama tartilmadim 3 4 gündürahahaahahah taş gibi ana olacaaannspora dönüyon yani demi yoksa az daha mı kilo vercen nası yapcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?