Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ya ben kahvaltı yapamıyorum artık hiçç canım istemiyo yanıma sandviç falan hazırlıyorum artık uyku sorunu yaşadıgım için oluyo bunlar 5 dk fazla uyuyayım diye aç kalıyorum
Olmaz oyleee kiz alışırsın acik erken kalk kahvaltini yappp

Yapmiyor aslinda canim bende kullandim omega3 diyetime de devam ettim zayiflamaya devam etmistim
Hem bi arastir bak chia ile kilo veren cok kisi var
AY BEN HANGİ VİTAMİNDEN ŞİŞTİM ACABA E , C QENZİM ( TEATRİO ) FOLİK ASİT , BALIK YAĞI ....... TETRİO DIŞINDA DİĞERLERİNİDE DÜZENLİ KULLANMADIM
...
REFERANSLARIM SAĞLAM YERLERDEN ALIR KULLANIRIM BENDE

YETİŞİRSEM BUGÜN YETİŞMEZSEM YARIN ALIR BAŞLARIM NASIL KULLANIYORSUN ?
Ben bazen 1 yemek kaşığı chianin ustune iki parmak gececek kadar süt ekleyip 1 saat dolapta bekletiyorum sonra o katilaşinca icine kivi nar elma ne varsa az az dogruyorum içine yiyorum canim bazende 2 yemek kaşığı yulaf ezmesini pisiriyorum suyla az suluyken kapatip 2 tatli kaşığı chia atiyorum 10 dkya kivamlaniyo az soguyunca iki kasik yogurt ve istedigim meyvelerden bi iki dilim minikce dograyip karıştırıyorum ustune ceviz kirip yiyorum harika oluyor ama ara öğün olarak degil öğle yemegi yerine yiyorum yulaf lapali olani

EVRAK İŞLEDİM İŞLER YOĞUN BİRDE UZAKTAN EĞİTİMİM BAŞLICAK UYKU DÜZENİMİ BU HAFTA BÜNYEME ALIŞTIRMAM GEREKLİ GÜNDE 6 SAATLİK UYKU UYUMAM GEREKLİ
eve iş götürme bence hele bide hafta sonu için hiç tavsiye etmiyorum hafta sonu senin dinlenmen için var niye işini eve taşıyosn

eve iş götürme bence hele bide hafta sonu için hiç tavsiye etmiyorum hafta sonu senin dinlenmen için var niye işini eve taşıyosn
CUMRTESİ İŞE GELMEDİM EVDE ÇALIŞIRIM DEDİM TEMBELLİK ETTİM İŞ EV ARASI 50 DK YAĞMURDA ÇOKTU EE CUMARTESİ YAPMAYINCA DA DÜNE KALDI NORMALDE GÖTÜRMÜYORUM AMA BU SEFERLİK

YULAF YİYEMİYORUM Kİ AMA SÜTLE OLANI TATLI NİYETİNE YİYEBİLİRİM GÜNLÜK 2YK TÜKETEBİLİYORMUŞUZ ÖYLE DEDİ BitmeyenUmidim

CUMRTESİ İŞE GELMEDİM EVDE ÇALIŞIRIM DEDİM TEMBELLİK ETTİM İŞ EV ARASI 50 DK YAĞMURDA ÇOKTU EE CUMARTESİ YAPMAYINCA DA DÜNE KALDI NORMALDE GÖTÜRMÜYORUM AMA BU SEFERLİK
ah bu tembellik şimdiye kadar hiç eve iş götürmemişimdir kapıdan cıktıgım an iş bnm için biter adını anmam

ahahaahahah taş gibi ana olacaaann spora dönüyon yani demi yoksa az daha mı kilo vercen nası yapcan
Ayy dur hele bi eve gidiyim tartiliyim kendimi ince hissediyom aynada ama tartilmadim 3 4 gündür ama spora agirlik vercem yani eski duzene dönücem guzel beslenip sabah 40 dk twist shape ogle squatlarimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…