Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ya ben kahvaltı yapamıyorum artık hiçç canım istemiyo yanıma sandviç falan hazırlıyorum artık uyku sorunu yaşadıgım için oluyo bunlar 5 dk fazla uyuyayım diye aç kalıyorum

bende bi hedefime gelim aynısını yapcam aklımdan geçeni söyledin resmen
Böyle tartidaki rakama cok takinca inatlasiyo sanki inmiyo az yiyosak kilo almicak seyler yiyosak tartiyi takmaya gerek yok hedef kilomuza gelince dimi spor sporrr

CHİA TOHUMUNU ÇOK SIK DUYUYORUM ACABA BENDE Mİ ALSAM SALATAYA KOYANLAR VRMIŞ BEN SÜTÜN İÇİNE ATARIM OLUYORSA
Canim chia al kullan bence faydalarina bi bak istersen cok faydali hemde tok tuttugu icin kilo vermeye de yardimci

Bide A101de satiliy birinde yoksa digerine bak arada takip et ben 6tl mi ne aldim yarim kg su bimede bak organik urunler olan bolumde oluy bak yerinide soyledim :))
Kiz biz once aktardan aldik yarim kilosunu yalan dimeyim 15 tlye aldik sonra a101 e bi baktik 6 tldepoladim ordan

OMAGE 3 KİLO YPAR İŞTAH AÇAR DYE BİLİYORUM BEN KULLNDIM TEDAVİDEN SONRA ONU DA BIRAKTIM HALEN DURUYOR ÇANTAMDA
Yapmiyor aslinda canim bende kullandim omega3 diyetime de devam ettim zayiflamaya devam etmistim
Hem bi arastir bak chia ile kilo veren cok kisi var

yulafı bende hiç sevmiyorum yaaa
Ben cok seviyorum yaa robottan cekiyorum bi kısmisini un haline getiriyorum ekmegim kalmadiginda sabahlari onunda krep yapiyorum oglen yulafli chiali meyveli lapa yapiyorum her halini cok seviyorum yulafın

BALIK YAĞI GİBİ BİRŞEY ALDIM YUMUŞAK KAPSÜL ....ZERDEÇALIN TADI NASIL YOĞURT KÜRÜNÜ YİYEMEDİM LİMONDN DOLAYI ... SENİ TARFİ İYİYSE ONU YERİM 20 MARTTA UZAKTAN EĞİTİM BAŞLIYOR GECE 1 E KADAR UYANIK KALACAM TOK TUTAR BELKİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…