- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #188.121
o saate kadar niye uyumuyosunSTRESİM DE ÇOK KALMADI MA VÜCUUM YORDUN GECE 2,30 GİBİ UYUDUM SABAH ERKENDEN UYANIM İŞE GELDİM 6 SAAT UYUMUŞUMDUR EN FAZLA BELKİ ONDAN BÖYLE OLDUM
vaayy yürüyüş demkkkkUmit kesikliginden yiyorumyiterki tok tutsun yulaf sadece omlette sahane oluyy orda resmen yokk bugun yuruyuse cikarsa marketten alicamm
Ben tam 1 ayda oluyorum canim normalde hep ayin 27 sinde hic sektirmezdi olurdum ama 2 aydir gecikiyoSekerPancarii kaptinn siz kac gunde bir regl oluyorsunuz hedef nerdeyse bir ayda oluy bende bekarken oyledim simdi kadin rahatsizligindan 18 gune dustu
Bende hep gec yatanlardanim aslinda erken yatsam butunnorganlarim caliscakko saate kadar niye uyumuyosun
Ahahahhben telefonuma uygulama ındırdım genelde onun dedıgı gunde hıc olamıyorum
YATSANA ERKENDEN o zamannnBende hep gec yatanlardanim aslinda erken yatsam butunnorganlarim caliscakk
Böyle tartidaki rakama cok takinca inatlasiyo sanki inmiyo az yiyosak kilo almicak seyler yiyosak tartiyi takmaya gerek yok hedef kilomuza gelince dimibende bi hedefime gelim aynısını yapcam aklımdan geçeni söyledin resmen
İzcik stresten de gecikiyor kuzu ondandadir hava degisiyor oda olabiler benimde ilkkez 4gun gecikti hamisim sandimi :)))Ben tam 1 ayda oluyorum canim normalde hep ayin 27 sinde hic sektirmezdi olurdum ama 2 aydir gecikiyo
Canim chia al kullan bence faydalarina bi bak istersen cok faydali hemde tok tuttugu icin kilo vermeye de yardimciCHİA TOHUMUNU ÇOK SIK DUYUYORUM ACABA BENDE Mİ ALSAM SALATAYA KOYANLAR VRMIŞ BEN SÜTÜN İÇİNE ATARIM OLUYORSA
İnsallah o da olacak bebegimmm senin susam haberini de alicaz burdaİzcik stresten de gecikiyor kuzu ondandadir hava degisiyor oda olabiler benimde ilkkez 4gun gecikti hamisim sandimi :)))
Kiz hep o misafirler yuzundenn cocuklarda yatinca anca gece bi dinlenim soyle rahat rahat nette gezinim sonra gunduz hep meskul hatunumm binnnYATSANA ERKENDEN o zamannn
Kiz biz once aktardan aldik yarim kilosunu yalan dimeyim 15 tlye aldik sonra a101 e bi baktik 6 tlBide A101de satiliy birinde yoksa digerine bak arada takip et ben 6tl mi ne aldim yarim kg su bimede bak organik urunler olan bolumde oluy bak yerinide soyledim :))
Ayy kiyamamm kuzu benim este oyle kalk gec kaldin diyom alel acele iki lokma yiyip kaciyy..kızlar ya ben kahvaltı yapamıyorum artıkhiçç canım istemiyo yanıma sandviç falan hazırlıyorum artık uyku sorunu yaşadıgım için oluyo bunlar 5 dk fazla uyuyayım diye aç kalıyorum
Yapmiyor aslinda canim bende kullandim omega3 diyetime de devam ettim zayiflamaya devam etmistimOMAGE 3 KİLO YPAR İŞTAH AÇAR DYE BİLİYORUM BEN KULLNDIM TEDAVİDEN SONRA ONU DA BIRAKTIM HALEN DURUYOR ÇANTAMDA
KatılıyoreeeeeBöyle tartidaki rakama cok takinca inatlasiyo sanki inmiyo az yiyosak kilo almicak seyler yiyosak tartiyi takmaya gerek yok hedef kilomuza gelince dimispor sporrr
senden @munter gibin hamişler takımına geçicen önce bi zayıfladaİzcik stresten de gecikiyor kuzu ondandadir hava degisiyor oda olabiler benimde ilkkez 4gun gecikti hamisim sandimi :)))
Ben cok seviyorum yaayulafı bende hiç sevmiyorum yaaa
BALIK YAĞI GİBİ BİRŞEY ALDIM YUMUŞAK KAPSÜL ....ZERDEÇALIN TADI NASIL YOĞURT KÜRÜNÜ YİYEMEDİM LİMONDN DOLAYI ... SENİ TARFİ İYİYSE ONU YERİM 20 MARTTA UZAKTAN EĞİTİM BAŞLIYOR GECE 1 E KADAR UYANIK KALACAM TOK TUTAR BELKİVitamin olarak zengin kuzu sen nasil ilacinimi aldin omega 3 falan bilmimm diyet yapanlardan duydum cok arastirdim gunde iki yk tan fazla yiyemezsin ben diyet yaparken genelliklehep vitaminlerim ve kanim cok duser hayatimda yani 12yilda ilkkez 7..li rakamdayim
Aksam yatmadan iki yk yogurda zerdecal ve chia katip yiyorum sifa allahtan diyerek belkim zayiflatirda :)) bi kac gun denicegimm
EVRAK İŞLEDİM İŞLER YOĞUN BİRDE UZAKTAN EĞİTİMİM BAŞLICAK UYKU DÜZENİMİ BU HAFTA BÜNYEME ALIŞTIRMAM GEREKLİ GÜNDE 6 SAATLİK UYKU UYUMAM GEREKLİo saate kadar niye uyumuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?