- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #188.841
anneliğini sorgulamak kimsenin haddi değil sakın öyle algılama söylenenleri yeni başlıyosun farzet hataların yumusak bi sekilde söylenirse etki etmez sert gelince bi an noluyo der düzeltirsin beslenmeniAyyy ama olayı duygusal a bağlantınız şu an o kadar pişmanım ki aglicam yemin ederim. Anneliği mı sorguluyorum ayy kusasim vargercek anlamda pişman. Oldum
evet meselef 2 3 gündür böyle yazık banao kadar mı agrıyoüzüldüm ama
Yok yok olmadii ya ben cekici 2 3 vuruyofum kiriyodum. Asagidakiler rahatsiz olur diye uzatmadim esim kirsin artikHİNDİSTN CEVİZİNİ BIÇAĞIN ARKASI İLE KIR BEN ÖYLE YAPIYORUM CANIM İSTEDİ EVDE VARDI BENDE KIRAYIM İÇEYİM YİYEYİM
tm hadi insan içinde bagırmiyim: : yürek yemiş gbiiyim su an ::
hc sevmemben yine hindistan cevizi ihtiyacımı coco star dan almayı tercih ederim ::diyete başladıgımdan beri yemedim
Ya ilk günden ters geldi ama kahvaltımı öyle zaten normalde sadece beyaz ekmekBugday ekmegi yaninda yumurta, pekmez, yesillik, peynir vs gibi kahvalti yapsan super olur. Bugday yokken cok canin simit cektiyse yarim yiyebilirsin bana gore. Buda cook nadir bir durum olabilir.
Oglen meyve yemelisin mutlaka.
Aksamda ne pisiriyosan yiyebilirsin. Makarna pilav vs cok nadir durumlarda 2 3 kasik alabilirsin dengele iste zamanla oturucaktir.
Emzirirken kilo verildiginde saglksiz sekilde toksinler bebege gecermis bu heryerde yaziyor.
Oyuzden saglkli beslenip verirsen super olur.
Mesela boyle durumlarda misafr gelince oglen 1 ince dilim borek yaninda salata hem nefsin korelir aksamda yemegini yersin.
Ama tabi bu sık olabilcrk birsey degil
Gecmis olsunn hangi durum tetiklediyse yavasla yuuruyus yada suevet meselef 2 3 gündür böyle yazık bana
Tamam bugunden sonra duzeltmeye calis benceYa ilk günden ters geldi ama kahvaltımı öyle zaten normalde sadece beyaz ekmek
Diğer kuzucugim yarım börek ve 1 elma yedianneliğini sorgulamak kimsenin haddi değil sakın öyle algılama söylenenleri yeni başlıyosun farzet hataların yumusak bi sekilde söylenirse etki etmez sert gelince bi an noluyo der düzeltirsin beslenmeniama o bebeği düşünmelisinnn ve diğer kuzucugu. evde ne pişerse onlarda onu yiyo sonucta
vücun bazı kilolarda takılı kalıyor hamuru azalt bol sıvı alıyosundur zaten kırarsın 72 yi deYa 1 simit değil simitin 3 te1 i kekinde diliminin yarısı ben de tek sorun porsiyonu az gormem herhalde :/ 1700 kalorinin altında beslenemem zaten 500 kalori emzirme destek. Ama hatam varmış ki 72 de takılı kaldim
Ayy ne kadan zor tasinmak biz resmen surunduk madur olmustuk allah kolaylik versin tasindinizmi bu yasananlarin hepsini unutuyonnnay ınsallah bı hayırlısıyla tasınsak canım
yazık sanaaa bn bi yerim agrıdıgında sinirleniyorum niye agrıyo diyeevet meselef 2 3 gündür böyle yazık bana
merdiven çıkmam uzun yürüyüş yapmam önerilmiyor ondandır sanırım korkusan drye gidemedim kan ister diye düzelir amaGecmis olsunn hangi durum tetiklediyse yavasla yuuruyus yada su
senin agzını tadi bozukYok yok olmadii ya ben cekici 2 3 vuruyofum kiriyodum. Asagidakiler rahatsiz olur diye uzatmadim esim kirsin artik
hc sevmem
hemen fırsat bilirim de naz yapacak kimse yoktu dün hakkımı bugün kullanacamyazık sanaaa bn bi yerim agrıdıgında sinirleniyorum niye agrıyo diye
Sabah ac karnaKızlar tartıda bazen 71.6 bazen 72.3 bazen 70.3 bazen 71.3 bazense 69.8 çıkıyorum aynı günde aç karnına tok karnına farketmiuor hangisini yazicam cuma guju
sabah wc girip çıktıktan 5 dk kadar sonra tartıl .Kızlar tartıda bazen 71.6 bazen 72.3 bazen 70.3 bazen 71.3 bazense 69.8 çıkıyorum aynı günde aç karnına tok karnına farketmiuor hangisini yazicam cuma guju
Eminmisin bu mideyi bosuna buyutmediksenin agzını tadi bozukhemen öyle derler ya bişeyi sevmem diyince :
Ya bizim tartı bozuk galiba bugün sabah69.8 dik dün sabah 72.3 ondan önce 71.3Sabah ac karna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?