Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayyy ama olayı duygusal a bağlantınız şu an o kadar pişmanım ki aglicam yemin ederim. Anneliği mı sorguluyorum ayy kusasim var gercek anlamda pişman. Oldum
anneliğini sorgulamak kimsenin haddi değil sakın öyle algılama söylenenleri yeni başlıyosun farzet hataların yumusak bi sekilde söylenirse etki etmez sert gelince bi an noluyo der düzeltirsin beslenmeni ama o bebeği düşünmelisinnn ve diğer kuzucugu. evde ne pişerse onlarda onu yiyo sonucta

HİNDİSTN CEVİZİNİ BIÇAĞIN ARKASI İLE KIR BEN ÖYLE YAPIYORUM CANIM İSTEDİ EVDE VARDI BENDE KIRAYIM İÇEYİM YİYEYİM
Yok yok olmadii ya ben cekici 2 3 vuruyofum kiriyodum. Asagidakiler rahatsiz olur diye uzatmadim esim kirsin artik
tm hadi insan içinde bagırmiyim :: yürek yemiş gbiiyim su an ::

ben yine hindistan cevizi ihtiyacımı coco star dan almayı tercih ederim :: diyete başladıgımdan beri yemedim
hc sevmem

Ya ilk günden ters geldi ama kahvaltımı öyle zaten normalde sadece beyaz ekmek

Diğer kuzucugim yarım börek ve 1 elma yedi

Ya 1 simit değil simitin 3 te1 i kekinde diliminin yarısı ben de tek sorun porsiyonu az gormem herhalde :/ 1700 kalorinin altında beslenemem zaten 500 kalori emzirme destek. Ama hatam varmış ki 72 de takılı kaldim
vücun bazı kilolarda takılı kalıyor hamuru azalt bol sıvı alıyosundur zaten kırarsın 72 yi de

Kızlar tartıda bazen 71.6 bazen 72.3 bazen 70.3 bazen 71.3 bazense 69.8 çıkıyorum aynı günde aç karnına tok karnına farketmiuor hangisini yazicam cuma guju

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…