Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben nedem haftada 1 muhakkak buluşuyoz koltugun ucunda oturuym parfumler bastan asagı döküyom fesatım
Hix bisey anlamadim bu nasil sey hahaahahahahahahahahahahahaaja muz koyammi ayagina ayyyyy inceeeeeee hahahaahahahahahhah
canım coco star cekti sizin evde hayatta kalmak
Ay o ne bii ben hindistan cevizli hc bisey sevmem.
Has cocontu alirim kirar isira isira yerim super missss
bence sinirlen senden korkmasam ben daha çok yerım
Bazen susuyorum anliyosundur asaletimdeeen
astarda isterim pişkin miyim neyim
evet oylesin

onlar saydıklarını yerken sen koca bi kase salata yeseydin şimdi hiçte aç olmazdın gayet tok olurdun yemeğe cok varsa elma veya evde hangi meyve varsa ondan yiyebilirsin sonra aksam saldırma yemeklere açım diyerekten

YEDİKLERİNİ OKUYUNCA ŞOK OLDUM CANIM ... BİRDE BAŞINDAN YAPIYORSUN HANİ ORTADAN YAPSAN BUNALDIN DİYELİM Kİ O ZAMANA BİLE ÇOK BİR SİMİT 250 KALORİ İNCE 2 DİYORSUN ORTALAMA 225 DİYELİM NORMALDE 1 TANESİ 225 KALORİ 149 KALORİ DE 624 KALORİNİ SAĞLIKSIZ ŞEYLERE HARCADIN 3 AYLIK BEBEĞİN VAR MUTLAKA AKŞAMDA YEMEN GEREKECEK ONA 500 KALORİ DE 1124 KALORİ ETTİ MEYVEYE YER KALDI MI KALMADI ...

İŞLER ÇOK YOĞUNLAŞTI .. YAPAMIYORUM BÖBREĞİM KÖTÜ OLDU ŞİŞ GİBİ BİRŞEY HİSSEDİYORUM DÜN YÜRÜDÜM AMA EKLEMEDİM 2 GÜN BİRŞEY YAPAMAM HAFTA SONU DURUMA GÖRE ARTIK
sen sozlama spora kuzum kendini iyi hisettiğinde yaparsın

onlar saydıklarını yerken sen koca bi kase salata yeseydin şimdi hiçte aç olmazdın gayet tok olurdun yemeğe cok varsa elma veya evde hangi meyve varsa ondan yiyebilirsin sonra aksam saldırma yemeklere açım diyerekten
mantıklı elma da kalori ama 1 bardak süt mı icsem

bana pişkin didi
muz sevmiiim :: hiç yemedim burda da satılmaz zati öle şeyler ay merak ettim

Ya 1 simit değil simitin 3 te1 i kekinde diliminin yarısı ben de tek sorun porsiyonu az gormem herhalde :/ 1700 kalorinin altında beslenemem zaten 500 kalori emzirme destek. Ama hatam varmış ki 72 de takılı kaldim

meyve sebze kuru yemiş salata yogurt varken bebeğine sağlıklı şeyler vermek varken yeme öyle şeyler yeme Aylnaylm1

meyve sebze kuru yemiş salata yogurt varken bebeğine sağlıklı şeyler vermek varken yeme öyle şeyler yeme Aylnaylm1
Ayyy ama olayı duygusal a bağlantınız şu an o kadar pişmanım ki aglicam yemin ederim. Anneliği mı sorguluyorum ayy kusasim var gercek anlamda pişman. Oldum

Ya 1 simit değil simitin 3 te1 i kekinde diliminin yarısı ben de tek sorun porsiyonu az gormem herhalde :/ 1700 kalorinin altında beslenemem zaten 500 kalori emzirme destek. Ama hatam varmış ki 72 de takılı kaldim
Bugday ekmegi yaninda yumurta, pekmez, yesillik, peynir vs gibi kahvalti yapsan super olur. Bugday yokken cok canin simit cektiyse yarim yiyebilirsin bana gore. Buda cook nadir bir durum olabilir.
Oglen meyve yemelisin mutlaka.
Aksamda ne pisiriyosan yiyebilirsin. Makarna pilav vs cok nadir durumlarda 2 3 kasik alabilirsin dengele iste zamanla oturucaktir.
Emzirirken kilo verildiginde saglksiz sekilde toksinler bebege gecermis bu heryerde yaziyor.
Oyuzden saglkli beslenip verirsen super olur.

Mesela boyle durumlarda misafr gelince oglen 1 ince dilim borek yaninda salata hem nefsin korelir aksamda yemegini yersin.
Ama tabi bu sık olabilcrk birsey degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…