Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hahahahaah cocont yicuzzzzz cekici bulamadimmmmmmmmm tak tak bicagi kot ettim yoksa bizim ev survivor
biliyisin banada soyle

hahahahahahah yanlisin var o yiyinceydi ama bu seferlik domatislii salcali

ben bu aksam bıseyler denıcem ıse yararsa sanada derım daha 9 gun var gösteriyo takvimim ama ona güvenemiyom
tamam isten cıkıp hemen sana geliyom ama susss kimseye deme aramızda

ben bu aksam bıseyler denıcem ıse yararsa sanada derım daha 9 gun var gösteriyo takvimim ama ona güvenemiyom
tamam isten cıkıp hemen sana geliyom ama susss kimseye deme aramızda
Soyle banaaaa hemencik.oliyimmm kotuyymm

Yaninda ne istersin

Bostan patlicani aldim dun onu karniyarik gibi icine et soteyle ustune kasar vericem firina sana ozel

Anam bu ne bir ogunde 1000 kalori falan almissindir herhalde canim boyle hedefine ulasamazsin
o kadar değil ya 2 ince börek sonrakiler hep ucundann ((

bende ilkte aynıydım ne laflar yidim ne kadar kızdılar ama sonradan haklı olduklarını anladım şimdi kaçamak yapsam ilk ben kızıyorum kendime
İnşallah bende öyle.olurum.ama.ac bitac bir insanım ben hala hala açım mesela aksamı nasıl beklicem emziren anne olarak neyse kalkıp müzik açıp dans edeyim bı yarım saat ne kadar hareket o kadar karıma sonra akşam için tavuklu pilav ve karnıyarık ben sadece 1 karnıyarık ve birazcık tavuk pilav yok :))
Hahaha yess

Gel kizzzz hep bunlarmi yicekkk bizde spagetti yerdik
vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaa susuyorummm icimden neler geciyo disimda ki sus parte yeni geldiii kizcagizz diyoo
yeni geldim ve emziriyorum o lar yerken ben napicam bu arada misafirim 64 kilo bir diğeri 58 diğeri 61 ((

Soyle banaaaa hemencik.oliyimmm kotuyymm

Yaninda ne istersin

Bostan patlicani aldim dun onu karniyarik gibi icine et soteyle ustune kasar vericem firina sana ozel

tamam olur onuda yerim bide tatlı yapaydın çok eyiydi
ben sogan kuruyle maydonoz kaynatıp ıccem ama kaynatamam komsuya gıtcem offffff ne çektim beeeeeeee

SchonerDuft kız sen nerelerdesın yoksun sporda yapmıyon gözümden kaçmadı değiil
İŞLER ÇOK YOĞUNLAŞTI .. YAPAMIYORUM BÖBREĞİM KÖTÜ OLDU ŞİŞ GİBİ BİRŞEY HİSSEDİYORUM DÜN YÜRÜDÜM AMA EKLEMEDİM 2 GÜN BİRŞEY YAPAMAM HAFTA SONU DURUMA GÖRE ARTIK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…