- 23 Nisan 2016
- 949
- 858
- 53
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #188.861
SEn kac gunde bir oluyon parte duzene girmedimi hep boylemiYine ben yine regl olmadimmmm
Tuhh kacirdin min belkim haberlerdede gorun yada nette bi bak bugunku programa yabanci zayif kiz vardii biri daha var erkekmi kizmi anlamadimm kapattim islerim coktuNoliyi gizactim yeni valla ama reklam
bayıldım bu söze :)
ama gerçekten doymadım(( cidden skandal mı ya
Bende bayıldım Can'ım gerçekten de öle ama biz istediğimizi yiyoruz istediğim Hayek ettiklerimi giyemiyorumbayıldım bu söze :)
ama gerçekten doymadım(( cidden skandal mı ya
Yok ben 30 35 de bir oluyo gunum.SEn kac gunde bir oluyon parte duzene girmedimi hep boylemi
kız açtır o cocuk sabahtan beriDiğer kuzucugim yarım börek ve 1 elma yedi
gelene geçene sataştı @ParteMoralll bende ona sataştım başkada bişey yokOfff yaaa ne cok konustunuz 323msjj neee aboovv kiz onemli bisey var ozet gecinn
hee begendin miAnaaaaa kizzkaptinn ismini degistirmis yaaa bak bu yeni haber msj okuyum gelimm litfen yavas konusunnnn
Dhemen fırsat bilirim de naz yapacak kimse yoktu dün hakkımı bugün kullanacam
sabah wc den cıkıp cıbıl olarak tartılıyoruz bizKızlar tartıda bazen 71.6 bazen 72.3 bazen 70.3 bazen 71.3 bazense 69.8 çıkıyorum aynı günde aç karnına tok karnına farketmiuor hangisini yazicam cuma guju
Sabah 3 çiçek ekmek dilimi yedi ama :) gerçi o da bnle kilo vermiş kuzucugim 20 kiloyu 19.6 olmuş 1 aydakız açtır o cocuk sabahtan beri
Eminmisin bu mideyi bosuna buyutmedik
aynen cnm dijital kullanıyo herkes sanırımManuel olmuyor değil mı haftalık olduğuna göre gram önemli :/
olmaz öyle bebişide alın beraber cıkınKızlar benim asıl kilo 70 .3 galiba ben tartildim 69.8 kızım tartildi 19.6 birlikte çıktık 89.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?