Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah yemeği yok öğlen 2 ince dilim börek yarım ıspanaklı kek 3 de 1 simit ve bir kurabiye şekersiz çay

akşam 1 karnıyarık 1 tane haşlanmış tavuk pirzola ve 6 kaşık havuç salatası

Fatscreet programına göre bugün toplam 1520kalori almışım karbonhidrat %36 yag %50 protein %14

Kızlar kalbim ağzından çıkacak sanki 20 dk çiftetelli oynadım 5 dk kucagimda bebisle yavaş hareketler son beş dk tempolu roman havası topla. 30 dk.ama.bayildim son 5 dk da yaaa
Ooo oynuyoruz demek
Sabah yemeği yok öğlen 2 ince dilim börek yarım ıspanaklı kek 3 de 1 simit ve bir kurabiye şekersiz çay

Aksam güzel de o sabahi bi daha görmek istemiyorum
Fatscreet programına göre bugün toplam 1520kalori almışım karbonhidrat %36 yag %50 protein %14
İşte o yağ kısmı

Menum
Sabah kecboynuzu pekmezi 1 tk
2 kayisi ilik su
zeytin 2 kk beyaz peynir 6 zeytin 1 avucum kadar pide 1 domates 1 salatalik
(Yumurtadan midemm bulaniyor kizlar yemek istemiyorum)

Ara 1 kase nar 1 hurma

Ogle
1 porsiyon lahana yemegi 1 ayran

Ara 5 ceviz 1 salatalik 8 ad. Cizi

Aksam
1 kase mercimek
1 porsiyon bezelyeli patates 2 kasik pirinc pilavi
1 kase cacik (@ParteMoralll kac gundur aklimdaydi sende gormustum ancak yiyebildim )

Meyve yiyecegim birazdan karisik kivi portakal ayva elma

2 lt suyu tamamlamaya calisacagim

Chia bulamadım bende keten tohumu aldım yumurta kalitesini de arttiran gıdalar arasında bu bitince de chia alırım ancak bulurum o zamana sanırım
Aa bana birileri kısır yapiyo demişti yanlış bilgiymis demek ki bnm duydugum

Sabah: 1.5 dilim ekmek 1 kaşık kadar kuymak zeytin peynir
Ogle: 1 kase çorba fırında sebze cacık 1 dilim ekmek
Aksam: akşam nohut varmış yeminle kuscam sinirden aglicam yaa sürekli nohut fasulye
1 kasikcik kuymak aferin tatlis kaptnnn
Begendim menunu cnm aksama yogurt ve corba tursu falan eklemissindir ins.

Annen zayif mi anne sen kilo mu aldin de inceden isle kadina sebze yemaaa yapsin

Oo meyveler salatalar maşallah çok guzellll

Tatlim sabah ogleni begenmedim
Aksam da corba olsaymis yogurt olsaymis salata daha fazla yeseydin ya sen emziritorsun az yersen enerjin olmaz hastalanirsin Allah korusun

1 kasikcik kuymak aferin tatlis kaptnnn
Begendim menunu cnm aksama yogurt ve corba tursu falan eklemissindir ins.

Annen zayif mi anne sen kilo mu aldin de inceden isle kadina sebze yemaaa yapsin
Aglicaktim kız fabrika da aynı evde yani gina geldi
Zzeytinyag i denedin mi halis olani ama bak o saglikli hem de faydali ve gun kurusunu deneedin mi duzenli
Kayısı yiyoruum hiç biri etki etmiyoo

Aglicaktim kız fabrika da aynı evde yani gina geldi

Kayısı yiyoruum hiç biri etki etmiyoo
Haklisin kuzu hic cekilmii valla sen dedigimi dene bence yabana atma fikrimi

Kayisi degil gunkurusu yiyecen
Yeminle sana 1 kutu gunkurusu yollicam hayrima dilimde ttuy bittii

. Yoo bı daha olmaz inşallah çiçek ekmeğin 1 dilimi kaç dilim olur evde varda yarın yemek için planlıyorum hala açım galiba yemekten başka bişey düşünemiyorum
Sen tam bugday ekmegi ye cnm beyaz ekmek yeme sadece sen degil hepimiz tb yemeliyiz aslinda ben hep tb yiyordum da simdi yiyemiyorum hamilelikten gozum gormek dahi istemiiyor.
Menun az geldi bana sen sut yap ic veya ayran hatta domates salatalik dogra salata yap mis gibi ye ekmeksiz yagsiz ohhh afiyetle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…