- 23 Nisan 2016
- 949
- 858
- 53
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #188.901
Ooo oynuyoruz demekKızlar kalbim ağzından çıkacak sanki 20 dk çiftetelli oynadım 5 dk kucagimda bebisle yavaş hareketler son beş dk tempolu roman havası topla. 30 dk.ama.bayildim son 5 dk da yaaa
Aksam güzel de o sabahi bi daha görmek istemiyorumSabah yemeği yok öğlen 2 ince dilim börek yarım ıspanaklı kek 3 de 1 simit ve bir kurabiye şekersiz çay
akşam 1 karnıyarık 1 tane haşlanmış tavuk pirzola ve 6 kaşık havuç salatası
İşte o yağ kısmıFatscreet programına göre bugün toplam 1520kalori almışım karbonhidrat %36 yag %50 protein %14
Süpersin spor yapmanın en güzel haliKızlar kalbim ağzından çıkacak sanki 20 dk çiftetelli oynadım 5 dk kucagimda bebisle yavaş hareketler son beş dk tempolu roman havası topla. 30 dk.ama.bayildim son 5 dk da yaaa
Ayy guldurdun beni kizKızlar kalbim ağzından çıkacak sanki 20 dk çiftetelli oynadım 5 dk kucagimda bebisle yavaş hareketler son beş dk tempolu roman havası topla. 30 dk.ama.bayildim son 5 dk da yaaa
Kızlar kabızlık için son çare acilı cig köfte yaptım acısını çok atmisim yandım ama nasıl yandiiimm öyle bi yanmak yokkkk
Ve 5 dk sonra wc ye çıktım yaka yaka indi zaar
Aa bana birileri kısır yapiyo demişti yanlış bilgiymis demek ki bnm duydugumChia bulamadım bende keten tohumu aldım yumurta kalitesini de arttiran gıdalar arasında bu bitince de chia alırım ancak bulurum o zamana sanırım
Valla son çare dedim kuzum artık olursa olur dedimcok biber iyi degildirtr keptin
1 kasikcik kuymak aferin tatlis kaptnnnSabah: 1.5 dilim ekmek 1 kaşık kadar kuymak zeytin peynir
Ogle: 1 kase çorba fırında sebze cacık 1 dilim ekmek
Aksam: akşam nohut varmış yeminle kuscam sinirden aglicam yaa sürekli nohut fasulye
Zzeytinyag i denedin mi halis olani ama bak o saglikli hem de faydali ve gun kurusunu deneedin mi duzenliValla son çare dedim kuzum artık olursa olur dedim
Oo meyveler salatalar maşallah çok guzellllMenum
Sabah kecboynuzu pekmezi 1 tk
2 kayisi ilik su
zeytin 2 kk beyaz peynir 6 zeytin 1 avucum kadar pide 1 domates 1 salatalik
(Yumurtadan midemm bulaniyor kizlar yemek istemiyorum)
Ara 1 kase nar 1 hurma
Ogle
1 porsiyon lahana yemegi 1 ayran
Ara 5 ceviz 1 salatalik 8 ad. Cizi
Aksam
1 kase mercimek
1 porsiyon bezelyeli patates 2 kasik pirinc pilavi
1 kase cacik (@ParteMoralll kac gundur aklimdaydi sende gormustum ancak yiyebildim)
Meyve yiyecegim birazdan karisik kivi portakal ayva elma
2 lt suyu tamamlamaya calisacagim
Tatlim sabah ogleni begenmedimSabah yemeği yok öğlen 2 ince dilim börek yarım ıspanaklı kek 3 de 1 simit ve bir kurabiye şekersiz çay
akşam 1 karnıyarık 1 tane haşlanmış tavuk pirzola ve 6 kaşık havuç salatası
Aglicaktim kız fabrika da aynı evde yani gina geldi1 kasikcik kuymak aferin tatlis kaptnnn
Begendim menunu cnm aksama yogurt ve corba tursu falan eklemissindir ins.
Annen zayif mi anne sen kilo mu aldin de inceden isle kadina sebze yemaaa yapsin
Kayısı yiyoruum hiç biri etki etmiyooZzeytinyag i denedin mi halis olani ama bak o saglikli hem de faydali ve gun kurusunu deneedin mi duzenli
Begendin mi keptinnOo meyveler salatalar maşallah çok guzellll
Ooo oynuyoruz demek
Aksam güzel de o sabahi bi daha görmek istemiyorum
İşte o yağ kısmı
. Yoo bı daha olmaz inşallah çiçek ekmeğin 1 dilimi kaç dilim olur evde varda yarın yemek için planlıyorum hala açım galiba yemekten başka bişey düşünemiyorumSüpersin spor yapmanın en güzel hali
Haklisin kuzu hic cekilmii valla sen dedigimi dene bence yabana atma fikrimiAglicaktim kız fabrika da aynı evde yani gina geldi
Kayısı yiyoruum hiç biri etki etmiyoo
Sen tam bugday ekmegi ye cnm beyaz ekmek yeme sadece sen degil hepimiz tb yemeliyiz aslinda ben hep tb yiyordum da simdi yiyemiyorum hamilelikten gozum gormek dahi istemiiyor.. Yoo bı daha olmaz inşallah çiçek ekmeğin 1 dilimi kaç dilim olur evde varda yarın yemek için planlıyorum hala açım galiba yemekten başka bişey düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?