- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.021
sorma evet cok zingiinimaylıgı daha almadan hesaptan dağıtıyom borclara :
Bende merak ettigimden aldirdim bimde görmüştümo neyyyyyyyy kızyeminle hiç duymadım şeyleri burda duyuyom ben
Bende saldiriyom artik vallaayyy sorma kız altı ustu atların yedıgıı yulaf mıllet gorunce saldırıyobize kalmıyooo
Bende cok yok aslinda ama onemli yerlerde hep sakarligim tutarbende de var o sakarlık millet alıştıbu ara hiç düşmedm maşallah diyim de yine
Canim akrabaniz teyzeniz vs yokmu nolcak 3-5gun kslsaydiniz.biz esyspari siginaga tasidik 1,5ay babam gilde kaldık ama stresten olduk yaniiaynen canım öyle valla hasta olucam soguktan dun aksam kettle la su ısıtıp dus almaya calıstım resmen ezıyetdondum dondum gece desen ayrı
yaşlandım desenebence yaş ilerledikce oluyo bünyede artık bi düzen oturtuyo ama bize anormal geliyo tabi
Bende merak ettigimden aldirdim bimde görmüştümkırıyosun icinde suyu var cok faydali sonra kabugunu cikarip icindeki hindistan cevizini yiyon ama agir biraz bide o zamanlarda ben diyetteydim kilo alirim diye az yidimdi sonra dolaba koydum bi baktim iki gune küflenmiş sonra gocam bi bakiş daha atti agahajajkakaj
Canim akrabaniz teyzeniz vs yokmu nolcak 3-5gun kslsaydiniz.biz esyspari siginaga tasidik 1,5ay babam gilde kaldık ama stresten olduk yanii
seni anlayabiliyorumBiri bu soğukta sabah sabah gezme ister diğeri gece boyunca ağlar eşim ahanda 3. Geliyor der ev işleri vs vs
Bende saldiriyom artik vallagorunce bi 4 paket almadan birakmiyom
ooo ne güzel yerdesin,nz öyleeeeetakılıyom kızz buyuk tabı burda heryerde var hındıstan cevızı ben goruyom ama hıc alıpta yimedim aileden görmeyinceanca muz portakal mandalın
ulucaminin ordayım ben hemen merkezdeyiz
öyle yapmayı düşünüyordum aslında iyi ki söyledinyakınımız bi kız yogurtla yemıs sabah aksam ve ınanılmaz kılo vermıss kasıkla yemeyı deneme ben denedım damagıma yapıstı öyle kaldı cıkaramadımda yutamadımda sonra su ıctım ama baya bı mıdemı bulandırdı
valla sorma hala balayı taksitlerini ödüyom nişanlımla yarı yarıya aldık onun verdiği parayı harcadım hepsi bana kaldıevlenceklerın kaderı buçeyiz borcları
Sen yulaf keprgi alcak sin brnde yulaf ezmesi luks buyuk marketlerde oluyor, yulaf kepegi @@A101 den aldim uzerinde dukan diyetinden vazgecilmezi yaziyor bi foto atiyimcanım yulaf 101de yoktu ben chia aldım yulafa baska marketten bakıcam
Ahahhahaha aynen oyle olduahaahhahahçığıra çığıra gidiyo gocanın paralar babaanem hep öyle der
ooo ne güzel yerdesin,nz öyleeeeeulucamiye 1 kere gittim sadece o da dısardan içine girmedim ama o kadar muazzzam ki dısardan görüntüü bile bu yaz nişanlımla gitcez gezcez her yeri
evet canım malesef iyice sıcak su ile yıka .... kurtlu olanlrdan almaya çalış onlar daha az hormunludur ...Ayy kizlar elmalarin kabuklarinin üstünde bi madde varmiş biliyo msnz boyle mum gibi biseyle kaplanıyomuş ve yıkayınca geçmiyomuş kaynar suda biraz bekletmezsen ilk inanmadim aman burdakilerde olmaz dedim ama bıçakla hafiften kabugunu kazıdıydımmum gibi bisey çıktı ben kabuklu yerdim hep elmayi soyuyom artik kizlar sizde soyun cocuk coluk oyle yemesin sonra meyve yiyoz saglikli besleniyoz diyoz herseyi bozdular yaa
aynen kuzum deneyip mideni kaldırmaöyle yapmayı düşünüyordum aslında iyi ki söyledinneyse öğlen inip yoğurt alayım küçüklerinden öyle yiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?