Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

o neyyyyyyyy kız yeminle hiç duymadım şeyleri burda duyuyom ben
Bende merak ettigimden aldirdim bimde görmüştüm kırıyosun icinde suyu var cok faydali sonra kabugunu cikarip icindeki hindistan cevizini yiyon ama agir biraz bide o zamanlarda ben diyetteydim kilo alirim diye az yidimdi sonra dolaba koydum bi baktim iki gune küflenmiş sonra gocam bi bakiş daha attiagahajajkakaj

aynen canım öyle valla hasta olucam soguktan dun aksam kettle la su ısıtıp dus almaya calıstım resmen ezıyet dondum dondum gece desen ayrı
Canim akrabaniz teyzeniz vs yokmu nolcak 3-5gun kslsaydiniz.biz esyspari siginaga tasidik 1,5ay babam gilde kaldık ama stresten olduk yanii

ahaahhahah çığıra çığıra gidiyo gocanın paralar babaanem hep öyle der

Canim akrabaniz teyzeniz vs yokmu nolcak 3-5gun kslsaydiniz.biz esyspari siginaga tasidik 1,5ay babam gilde kaldık ama stresten olduk yanii

var canım teyzem dedem kuzenım falan gıdecek cok yer ama ısyerıme uzak gıtmek ıstemıyorum bıde yatagımdan baska yerde zor uyuyorum

takılıyom kızz buyuk tabı burda heryerde var hındıstan cevızı ben goruyom ama hıc alıpta yimedim aileden görmeyince anca muz portakal mandalın
ulucaminin ordayım ben hemen merkezdeyiz
ooo ne güzel yerdesin,nz öyleeeee ulucamiye 1 kere gittim sadece o da dısardan içine girmedim ama o kadar muazzzam ki dısardan görüntüü bile bu yaz nişanlımla gitcez gezcez her yeri

Ayy kizlar elmalarin kabuklarinin üstünde bi madde varmiş biliyo msnz boyle mum gibi biseyle kaplanıyomuş ve yıkayınca geçmiyomuş kaynar suda biraz bekletmezsen ilk inanmadim aman burdakilerde olmaz dedim ama bıçakla hafiften kabugunu kazıdıydım mum gibi bisey çıktı ben kabuklu yerdim hep elmayi soyuyom artik kizlar sizde soyun cocuk coluk oyle yemesin sonra meyve yiyoz saglikli besleniyoz diyoz herseyi bozdular yaa

öyle yapmayı düşünüyordum aslında iyi ki söyledin neyse öğlen inip yoğurt alayım küçüklerinden öyle yiyim

ooo ne güzel yerdesin,nz öyleeeee ulucamiye 1 kere gittim sadece o da dısardan içine girmedim ama o kadar muazzzam ki dısardan görüntüü bile bu yaz nişanlımla gitcez gezcez her yeri

kız o kadar yakınsınız gelın tabı gezılecek cok yer var burda yesıl turbeye emırsultana da gıdın yakın zaten buraya heykelde iskender yiyin

evet canım malesef iyice sıcak su ile yıka .... kurtlu olanlrdan almaya çalış onlar daha az hormunludur ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…