- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #188.981
birazda yapamıyorum dediğimiz için böyle oluyor sanki .... eskiden 10 dk yürüdüm mü wc ye koşardım şimdi çok zorlanıyorumvall bi hareketlenme seziyorum ama1 hafta sonra akşam cıktım wc ye kuzum sabahta belki dedim ama yok
bana pişkin didi
muz sevmiiim:: hiç yemedim burda da satılmaz zati öle şeyler ay merak ettim
bende şu hindistan cevizini hiç yimedimHİNDİSTN CEVİZİNİ BIÇAĞIN ARKASI İLE KIR BEN ÖYLE YAPIYORUM CANIM İSTEDİ EVDE VARDI BENDE KIRAYIM İÇEYİM YİYEYİM
bu haftada atacaz gibi dün 120 dakika yürüdükÇok geçmiş olsun canım, sen iyi olda spor önemli değil
Zaten geçen hafta büyük fark attık
yemelisin ben çok seviyorum sürekli alırım suyu da çok vitaminli oluyor kalsiyum kaynağıbende şu hindistan cevizini hiç yimedim
günaydın tatlım nasılsınGünaydın :)
aynen canım öyle valla hasta olucam soguktan dun aksam kettle la su ısıtıp dus almaya calıstım resmen ezıyetAyy ne kadan zor tasinmak biz resmen surunduk madur olmustuk allah kolaylik versin tasindinizmi bu yasananlarin hepsini unutuyonnn
Stresli sıkıcı hiç bişey yapasim yokgünaydın tatlım nasılsın
neden canım uykunu mu alamadın bebiştenStresli sıkıcı hiç bişey yapasim yok
ayy bende dun aksam chia aldım ama daha acmadım a101de vardı bitane kalmıss hemen kaptımChia bulamadım bende keten tohumu aldım yumurta kalitesini de arttiran gıdalar arasında bu bitince de chia alırım ancak bulurum o zamana sanırım
Haklisin kuzu hic cekilmii valla sen dedigimi dene bence yabana atma fikrimi
Kayisi degil gunkurusu yiyecen
Yeminle sana 1 kutu gunkurusu yollicam hayrimadilimde ttuy bittii
bence yaş ilerledikce oluyo bünyede artık bi düzen oturtuyo ama bize anormal geliyo tabibirazda yapamıyorum dediğimiz için böyle oluyor sanki .... eskiden 10 dk yürüdüm mü wc ye koşardım şimdi çok zorlanıyorum
Biri bu soğukta sabah sabah gezme ister diğeri gece boyunca ağlar eşim ahanda 3. Geliyor der ev işleri vs vsneden canım uykunu mu alamadın bebişten
muz sevmim dediğim ayrı bi konu bizim burda satılmaz hiç yemedim dediğim ayrı konumuz yemedin mi
heh işte bende ona dedim yemedim diyebende şu hindistan cevizini hiç yimedim
günaydın beybiliiiiiGunaydin kizlargecmisi okuyum dedim ama o kadar cok konusmussunuz ki pes ettim
canım yulaf 101de yoktu ben chia aldım yulafa baska marketten bakıcam@101de varmiya yulaff oraya bakmadim 5,5tl mi ne aldim dun eti markanin ,orda varsa banada haber ver canim bide ne kadann
Ayy ben bi kere yedim tam suyunu çıkardık kizima verecektik döktüm yanlişlınanbende şu hindistan cevizini hiç yimedim
Şokdan aldim ben geçen hafta yulaf ezmesi canim bi bak istersencanım yulaf 101de yoktu ben chia aldım yulafa baska marketten bakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?