- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.001
canım bunları 101 veya bimden al orda uygun oluyor ben ordan alıyorumaldım aldım ondan da aldım ben evde var bi avuc seyi 5 tl ye verdiler
kaç para verdim ben ona bakışı mıydıAyy ben bi kere yedim tam suyunu çıkardık kizima verecektik döktüm yanlişlınangocam bi bakiş atti sonra sustu ahajaiaiajjahaha bizde histintinini yidik guzeldi ama
yakınımız bi kız yogurtla yemıs sabah aksam ve ınanılmaz kılo vermıss kasıkla yemeyı deneme ben denedım damagıma yapıstı öyle kaldı cıkaramadımda yutamadımda sonra su ıctım ama baya bı mıdemı bulandırdıantioksidan omega 3 açısından zengin kaliteye iyi geliyormuş kontrol ettim dün akşam ama nasıl tüketecem bilmiyorum
bende bende çok seviyiiiiiimAhahahahahhahahahsize sahip sesleniyorum ayy ben cok seviyom o kadini 80 kere izledim gonşumuz oliyo
aktardan aldım kuzuu kuru meyve baharat vs. konusunda güvenmiyorum marketlere burda güvenilir bi aktar var ondan alıorumcanım bunları 101 veya bimden al orda uygun oluyor ben ordan alıyorum
Hee hahlisingünaydın beybiliiiiikonusmayınca bnm canım sıkılıyo takım cok sessiz deyii
sorununu çözebildin mi canm? ooh yine biz birinci olcazbu haftada atacaz gibi dün 120 dakika yürüdükhafifledi ağrılarım demek wc sorunu yüzünden oluyordu ... tedavi içinde yürüyüş öneriyor diyetisyenler ve doktorlar bol bol yürürüm ağrı önmli değil alışmak zorunda naz yapmasın bana
denicem ama nasıl yendıgını bılmıyorumyemelisin ben çok seviyorum sürekli alırım suyu da çok vitaminli oluyor kalsiyum kaynağı
gitmeyeydinHee hahlisinkeskem bende olaydim sohbette insan kendi sohbette olmayinca bi sinir oluyo niye cohh gonusuyolar diye
muz sevmim dediğim ayrı bi konu bizim burda satılmaz hiç yemedim dediğim ayrı konu
Ayda yilda bi hististan aldik bakışıydikaç para verdim ben ona bakışı mıydısakar mısın kız sen
o neyyyyyyyy kızAyy ben bi kere yedim tam suyunu çıkardık kizima verecektik döktüm yanlişlınangocam bi bakiş atti sonra sustu ahajaiaiajjahaha bizde histintinini yidik guzeldi ama
Şokdan aldim ben geçen hafta yulaf ezmesi canim bi bak istersenayy boyle seyler kiymetlendi bitiyo hemen geryerde olmuii
nere köy kız büyük şehir deyi geçiyo oraheee evet bizim burlarda yok hindistan cevizi biz köyde yaşıyok
aktardan aldım kuzuu kuru meyve baharat vs. konusunda güvenmiyorum marketlere burda güvenilir bi aktar var ondan alıorum
Hee bende hep yaşiyom bu duyguyugitmeyeydinben yokken cok konusulmuyo genelde o yüzden hiç yaşamadım o duyguyu ben bilmiiim
bende de var o sakarlık millet alıştıAyda yilda bi hististan aldik bakışıydiacik var sakarlik yalan yoh
takılıyom kızz buyuk tabı burda heryerde var hındıstan cevızı ben goruyom ama hıc alıpta yimedim aileden görmeyincenere köy kız büyük şehir deyi geçiyo orane tarafta oturuyodun sen
Iste vc sorunu benim kadin hastaligima vuruyor yurutmuyor dun sen diyince rahatsizim diye diyecektim ve benim feci oluyor hem kasik hem arka araftan bicakla kesiyor lar bicagi saplayip saplayip cikariyorlar durum oluyor her tüp bebek ysptirdigimda bilirsin tedavi ilaclari cok kabiz yaptigindan benim yumurta toplama isleminden sonra hep ikinma ve kasilmalsrim olur belki transferden sonra tutmadigi bu yuzdendir ikinma kabizlik yuzunden bi ay cekmek ne kötü.bu haftada atacaz gibi dün 120 dakika yürüdükhafifledi ağrılarım demek wc sorunu yüzünden oluyordu ... tedavi içinde yürüyüş öneriyor diyetisyenler ve doktorlar bol bol yürürüm ağrı önmli değil alışmak zorunda naz yapmasın bana
sorma evet cok zingiinimhehhhh tamam tabi zengin insanın hali bi başka oluyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?