Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy ben bi kere yedim tam suyunu çıkardık kizima verecektik döktüm yanlişlınan gocam bi bakiş atti sonra sustuahajaiaiajjahaha bizde histintinini yidikguzeldi ama
kaç para verdim ben ona bakışı mıydı sakar mısın kız sen

antioksidan omega 3 açısından zengin kaliteye iyi geliyormuş kontrol ettim dün akşam ama nasıl tüketecem bilmiyorum
yakınımız bi kız yogurtla yemıs sabah aksam ve ınanılmaz kılo vermıss kasıkla yemeyı deneme ben denedım damagıma yapıstı öyle kaldı cıkaramadımda yutamadımda sonra su ıctım ama baya bı mıdemı bulandırdı

günaydın beybiliiiii konusmayınca bnm canım sıkılıyo takım cok sessiz deyii
Hee hahlisinkeskem bende olaydim sohbette insan kendi sohbette olmayinca bi sinir oluyo niye cohh gonusuyolar diye

sorununu çözebildin mi canm? ooh yine biz birinci olcaz

Şokdan aldim ben geçen hafta yulaf ezmesi canim bi bak istersen ayy boyle seyler kiymetlendi bitiyo hemen geryerde olmuii

ayyy sorma kız altı ustu atların yedıgıı yulaf mıllet gorunce saldırıyo bize kalmıyooo

nere köy kız büyük şehir deyi geçiyo ora ne tarafta oturuyodun sen
takılıyom kızz buyuk tabı burda heryerde var hındıstan cevızı ben goruyom ama hıc alıpta yimedim aileden görmeyince anca muz portakal mandalın
ulucaminin ordayım ben hemen merkezdeyiz

Iste vc sorunu benim kadin hastaligima vuruyor yurutmuyor dun sen diyince rahatsizim diye diyecektim ve benim feci oluyor hem kasik hem arka araftan bicakla kesiyor lar bicagi saplayip saplayip cikariyorlar durum oluyor her tüp bebek ysptirdigimda bilirsin tedavi ilaclari cok kabiz yaptigindan benim yumurta toplama isleminden sonra hep ikinma ve kasilmalsrim olur belki transferden sonra tutmadigi bu yuzdendir ikinma kabizlik yuzunden bi ay cekmek ne kötü. (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…