- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.041
bi kaç ay önce bi düştüm ben kahkaha attım yeminleBende cok yok aslinda ama onemli yerlerde hep sakarligim tutar
valla sorma hala balayı taksitlerini ödüyom nişanlımla yarı yarıya aldık onun verdiği parayı harcadım hepsi bana kaldı
Pudingi nasil hic bakmadim bile tarifine ama ben sütte bekletiyim genelde o katılaşıyo zati sonra meyve dogruyom icine yiyom bek seviyomsenın gibiler yüzünden kalmıyo iştechiayla puding yapcam ben kendime yogurtla falan yıyebılırmıyım bılmıyom tadı gelıyosa yıyemem gıbı
demke istemiyorum zorlama beniyaşlandım desene
youtube den bak bir pipet ile önce suyunu iç ama daha keyifli oluyordenicem ama nasıl yendıgını bılmıyorum
ayy bakayım canım fotograf atSen yulaf keprgi alcak sin brnde yulaf ezmesi luks buyuk marketlerde oluyor, yulaf kepegi @@A101 den aldim uzerinde dukan diyetinden vazgecilmezi yaziyor bi foto atiyim
Ayy evet kuzum yaa her zaman da kaynar suda yikanmiyo birden yiyesim geliyo garantiye alip soyup yiyorum artikevet canım malesef iyice sıcak su ile yıka .... kurtlu olanlrdan almaya çalış onlar daha az hormunludur ...
aynen kuzuum buzhanelerde daha uzun süre taze kalsın diye yazdan mumlayıp öyle koyuyolarmış bende soyup yiyorum hep zaten hormondan dolayı pek kabuklu tüketmemek lazım meyve sebzeleri kendimizi ne akdar korrursak o kadar karAyy kizlar elmalarin kabuklarinin üstünde bi madde varmiş biliyo msnz boyle mum gibi biseyle kaplanıyomuş ve yıkayınca geçmiyomuş kaynar suda biraz bekletmezsen ilk inanmadim aman burdakilerde olmaz dedim ama bıçakla hafiften kabugunu kazıdıydımmum gibi bisey çıktı ben kabuklu yerdim hep elmayi soyuyom artik kizlar sizde soyun cocuk coluk oyle yemesin sonra meyve yiyoz saglikli besleniyoz diyoz herseyi bozdular yaa
bi kaç ay önce bi düştüm ben kahkaha attım yeminleD balkondan içeri giriyodum kapı önünde de sepet varmış sen sepeti görme ona takıl sonra kurtarırım diye üstünden atlamaya calıştım atlayamadım uctum salonun ortasına uzandım boylu boyunca annemde noldu diye geldi bakıyo hiiiç düştüm dedim
cumalıkızıkta kahvaltıııııı en cok özendiğimmkız o kadar yakınsınız gelın tabı gezılecek cok yer var burda yesıl turbeye emırsultana da gıdın yakın zaten burayaheykelde iskender yiyin
Pudingi nasil hic bakmadim bile tarifine ama ben sütte bekletiyim genelde o katılaşıyo zati sonra meyve dogruyom icine yiyom bek seviyom
Ama en cok yulaf lapasi pisirip icine chia ve yogurt atip meyveli yemeyi seviyom
ayyyyyyyyy onu bende cok ıstıyomm yaa hıc gıdemedımcumalıkızıkta kahvaltıııııı en cok özendiğimm
alanyaya gidiyik malum bizim durumlar uygun bi otel sectik Q premium diye ama hiç şikayet okumadım gidenlerde var cevremde herkes memnun bakalım senye lüx otele giderikkızz nere gıdıyonuz balayına ayyyyyyy cohhh datlu yaa bende istiyiiim
Ahahahhahahahhahahajahjahahahahahjajajakaljahahahahhahahbi kaç ay önce bi düştüm ben kahkaha attım yeminleD balkondan içeri giriyodum kapı önünde de sepet varmış sen sepeti görme ona takıl sonra kurtarırım diye üstünden atlamaya calıştım atlayamadım uctum salonun ortasına uzandım boylu boyunca annemde noldu diye geldi bakıyo hiiiç düştüm dedim
alanyaya gidiyik malum bizim durumlar uygun bi otel sectik Q premium diye ama hiç şikayet okumadım gidenlerde var cevremde herkes memnun bakalım senye lüx otele giderik
daha cok şükür nişanlımgilin başıma bişi gelmediay bende en olmadık zamanlarda sakarlasanlardanımgörümcem kocası kardeslerı falan geldıler bize 4 tane tabak kırdım o aksam ay cok utandım normalde hıc yapmam
geldiğinde gidin bence başbaşaayyyyyyyyy onu bende cok ıstıyomm yaa hıc gıdemedımgitsek mi aceba
nazar cıkmısdaha cok şükür nişanlımgilin başıma bişi gelmedigeçen ofiste fincanımı kırdım herkesler bana baktı
Tememben izinden dönünce yemeye baslıcam senden tarif alırımsımdı deme unuturum
bi kerede odaya girdim evdeki herkes odada bende heyecanlı bişey anlatcam nldu biliyonuz mu derken corabım eşikteki çiviye takıldı uzandım yere milletin ayaklarının dibine cok güldüydüler hala anlatıyolar onuAhahahhahahahhahahajahjahahahahahjajajakaljahahahahhahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?