Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende cok yok aslinda ama onemli yerlerde hep sakarligim tutar
bi kaç ay önce bi düştüm ben kahkaha attım yeminle D balkondan içeri giriyodum kapı önünde de sepet varmış sen sepeti görme ona takıl sonra kurtarırım diye üstünden atlamaya calıştım atlayamadım uctum salonun ortasına uzandım boylu boyunca annemde noldu diye geldi bakıyo hiiiç düştüm dedim

senın gibiler yüzünden kalmıyo işte chiayla puding yapcam ben kendime yogurtla falan yıyebılırmıyım bılmıyom tadı gelıyosa yıyemem gıbı
Pudingi nasil hic bakmadim bile tarifine ama ben sütte bekletiyim genelde o katılaşıyo zati sonra meyve dogruyom icine yiyom bek seviyom
Ama en cok yulaf lapasi pisirip icine chia ve yogurt atip meyveli yemeyi seviyom

aynen kuzuum buzhanelerde daha uzun süre taze kalsın diye yazdan mumlayıp öyle koyuyolarmış bende soyup yiyorum hep zaten hormondan dolayı pek kabuklu tüketmemek lazım meyve sebzeleri kendimizi ne akdar korrursak o kadar kar

ay bende en olmadık zamanlarda sakarlasanlardanım görümcem kocası kardeslerı falan geldıler bize 4 tane tabak kırdım o aksam ay cok utandım normalde hıc yapmam

Pudingi nasil hic bakmadim bile tarifine ama ben sütte bekletiyim genelde o katılaşıyo zati sonra meyve dogruyom icine yiyom bek seviyom
Ama en cok yulaf lapasi pisirip icine chia ve yogurt atip meyveli yemeyi seviyom

ben izinden dönünce yemeye baslıcam senden tarif alırım sımdı deme unuturum

Ahahahhahahahhahahajahjahahahahahjajajakaljahahahahhahah

alanyaya gidiyik malum bizim durumlar uygun bi otel sectik Q premium diye ama hiç şikayet okumadım gidenlerde var cevremde herkes memnun bakalım senye lüx otele giderik

ınsallah canım bızımde oyle olcak durumlar sıkısık balayı olsunda nereıs olldugunun onemı yok hıc gıdemeyenler var
sen evlenme tkelifi aldınmı

ay bende en olmadık zamanlarda sakarlasanlardanım görümcem kocası kardeslerı falan geldıler bize 4 tane tabak kırdım o aksam ay cok utandım normalde hıc yapmam
daha cok şükür nişanlımgilin başıma bişi gelmedi geçen ofiste fincanımı kırdım herkesler bana baktı

Ahahahhahahahhahahajahjahahahahahjajajakaljahahahahhahah
bi kerede odaya girdim evdeki herkes odada bende heyecanlı bişey anlatcam nldu biliyonuz mu derken corabım eşikteki çiviye takıldı uzandım yere milletin ayaklarının dibine cok güldüydüler hala anlatıyolar onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…