- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.081
situs inversus olduğum için hemen fazladan testler filimler isteniyor beni de yıpratıyor artık .. en güzel kendi çözümünü kendin bulmak ....
sen haketmişin amaben öyle şaşalı evlenme tekliflerini sevmiyom dedim istemiyom dedim diz çök icinden geçenleri söyle yeter dedim ya yok olmaz öyle falan dedı yaa ıstemıyom dıyom dedimoda sonra dız cokup bıseyler deddı taktı yuzugu
sımdıde teklıf ıstıyom dıyom artık geçti diyo
ettimsen haketmişin ama
buraya ugramamanın cezasıgunaydin kızlar dün yoğundum bayağı ugrayamadim temizlik falan yaptım annemlere geçtim ordan da eşimle alışverişe gittik eve 9.30 da geldim bi baktim 300 kusur mesajonları okurken koltukta sızmış kalmisim esimde uyuya kalmış bi uyandım saat 2.30 kahvaltımi ettim geldim yine 100 mesaj olmuş geçmişi okuya okuya geliyimmm
İÇ ORGANLRAIM AYNA GÖRÜNTÜSÜNDE MESELA KALP SAĞDA .. CİĞER SOLDA VS GİBİ HASTALIK DEĞİL SADECE FARKLI BİR DURUMyaa o nasıl hastalık kı ılk kez duyuyorum
bnm kv demiş ki yüzüğü al sözde takalım geri
aaa sadece böbreğin dğil miydi bütün organların mı öyleİÇ ORGANLRAIM AYNA GÖRÜNTÜSÜNDE MESELA KALP SAĞDA .. CİĞER SOLDA VS GİBİ HASTALIK DEĞİL SADECE FARKLI BİR DURUM
İÇ ORGANLRAIM AYNA GÖRÜNTÜSÜNDE MESELA KALP SAĞDA .. CİĞER SOLDA VS GİBİ HASTALIK DEĞİL SADECE FARKLI BİR DURUM
bnm kv demiş ki yüzüğü al sözde takalım gerinişanlımda bağırmış ona saçma sapan konusma ben taktım onu cıkmıcak o parmaktan diye
hepsi değişik canım .. teğet geçmişim herşeyi sorun yaşayan insanlar var bende sadece böbrek sorunu olmaya başladı o da benim dikkatsizliğim sanırımaaa sadece böbreğin dğil miydi bütün organların mı öylesana bi zararı avr mı bu durumun peki
olsun nişanda takarlarsözde ne taktılar baskaben gittim gümüs alyans ıstedım sozde takılması ıcın hıcbısey aldırmadım
bi tehlikesi varsa dikkat et ama daha gençsin sonucta hastalık cıkmasın başına hiç yoktanhepsi değişik canım .. teğet geçmişim herşeyi sorun yaşayan insanlar var bende sadece böbrek sorunu olmaya başladı o da benim dikkatsizliğim sanırım
oh Allah bereket versinolsun nişanda takarlarbnm bileklik saat takıldı bide yüzük onlarıda nişanlımın parsı bitti diye babası almış cok sasırdıydım bide takılarla kolye yaptım kendime günlük kullanırım diye
pardon yüzüğüde nişanlım almıştı babası saaatle bilekliği taktıoh Allah bereket versiniyi yapmıssın canım. Bunlar hep olur zamanla önemli olan mutlu huzurlu olmak
var mı etrafında benim gibi olan birileri :)aa evet ben durumu duymustum ama ısmını bılmıyodum
bende aynı dusuncedeyımpardon yüzüğüde nişanlım almıştı babası saaatle bilekliği taktıaynen öyle amaann olsada olur olmasada.. farketmiyo yani
çok araştırdım bir şey çıkmadı genetik testlerde yaptırdım aman ölüme bahane gerekbi tehlikesi varsa dikkat et ama daha gençsin sonucta hastalık cıkmasın başına hiç yoktan
var mı etrafında benim gibi olan birileri :)
YOK CANIM ÇOCUK OLAYINI BİRAZ ENGELLEDİ OPERASYON İLE DÜZELTİLMİŞTİ ODA AMA FAYDA SAĞLAMADIyok hıc rastlamadımben sadece kalbın sagda oldugu durumu duymustum dıger organları bılmıyodum canım saglığa bi zararı yoksa hıc sorun yok
Ayyy sen düsmekde dünya markasi olmussunbi kerede odaya girdim evdeki herkes odada bende heyecanlı bişey anlatcam nldu biliyonuz mu derken corabım eşikteki çiviye takıldı uzandım yere milletin ayaklarının dibine cok güldüydüler hala anlatıyolar onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?