Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sen haketmişin ama

buraya ugramamanın cezası D günaydın kuzummm

İÇ ORGANLRAIM AYNA GÖRÜNTÜSÜNDE MESELA KALP SAĞDA .. CİĞER SOLDA VS GİBİ HASTALIK DEĞİL SADECE FARKLI BİR DURUM
aaa sadece böbreğin dğil miydi bütün organların mı öyle sana bi zararı avr mı bu durumun peki

aaa sadece böbreğin dğil miydi bütün organların mı öyle sana bi zararı avr mı bu durumun peki
hepsi değişik canım .. teğet geçmişim herşeyi sorun yaşayan insanlar var bende sadece böbrek sorunu olmaya başladı o da benim dikkatsizliğim sanırım

sözde ne taktılar baska ben gittim gümüs alyans ıstedım sozde takılması ıcın hıcbısey aldırmadım
olsun nişanda takarlar bnm bileklik saat takıldı bide yüzük onlarıda nişanlımın parsı bitti diye babası almış cok sasırdıydım bide takılarla kolye yaptım kendime günlük kullanırım diye

hepsi değişik canım .. teğet geçmişim herşeyi sorun yaşayan insanlar var bende sadece böbrek sorunu olmaya başladı o da benim dikkatsizliğim sanırım
bi tehlikesi varsa dikkat et ama daha gençsin sonucta hastalık cıkmasın başına hiç yoktan

oh Allah bereket versin iyi yapmıssın canım. Bunlar hep olur zamanla önemli olan mutlu huzurlu olmak

pardon yüzüğüde nişanlım almıştı babası saaatle bilekliği taktı aynen öyle amaann olsada olur olmasada.. farketmiyo yani
bende aynı dusuncedeyım benım eltinin babası bilezik istemis yapmazsnız vermem kızımı demıs o zaman drumları yokmus zor yapmıslar nısanda evlerınde pısen yemegın tuzuna kadar parasını ıstemız kı nısan kıza aıttır . Evlendiler 3 4 yıl oldu dugun gectı ama bunlar hala unutulmuyo

Ayyy sen düsmekde dünya markasi olmussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…