- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #194.221
Demek börek yedin aksam haBen bu hafta listeye giremem muhtemelen zatenay dur tm bitti kestukkk durdum artık bitti poğaça börek
Evet simdi baska yerdeyizzz hemen girdim firsat buldumRomantik yemaaniz bitti miii hanimmm
Garnın toh sırtın peh gülen tabiAhahah ay annem diyo ne gülüyon
AyyyyyEki Görüntüle 1981605
kaptinn SekerPancarii size gelsinnnnn bugunden baska bisey aticam da gtmiyo ozelden ya
Bakamiyommmmmm yoh hii instaEvet simdi baska yerdeyizzz hemen girdim firsat buldumeksik kalmiyim instagramim acik suanda bakabilirsin atamiyorum yuzumu simdi
Yok valla gördün menümü işte mantar yidimmmDemek börek yedin aksam haehlaksız
Sagol kuzummmm insallah sizdeeeAyyyyy
Çok mutlu olun inşallahhh hep mutlu olunnama ne atcaksan onu da at kes bicte
Ama ama ama bennnnn cokkk mutlu oldum simdiÇok güzel bi menuu bayildimmm
Sen acken ben tok gezer miyim ağzıma lokma sürmedimGarnın toh sırtın peh gülen tabi
He kardesimden diyodun ya tmmm ozaman baska zaman bakarsin acarmBakamiyommmmmm yoh hii insta
Nice uzunn uzuuunn senelere bize de nasip olur inşallahhhhhSagol kuzummmm insallah sizdeee
Tmm dur
Can yoldaşımSen acken ben tok gezer miyim ağzıma lokma sürmedim
Ama ama ama bennnnn cokkk mutlu oldum simdi
Anamlara gidince haber ederim aç o zaman temem mi miraklaniyomHe kardesimden diyodun ya tmmm ozaman baska zaman bakarsin acarm
Hani makarnayla pilavla ekmek yiyenler varya ,bir an oyle sandimKofteyle yedim onu sonra makarna yedim
Açlık başımda dumaaann ilk lokma ilk heyecaaann dice sabahCan yoldaşımaçken biz biz degilik
Aminnnn amiiin aminnnnnn cansinNice uzunn uzuuunn senelere bize de nasip olur inşallahhhhhmaşallah size
tamamm kuşummmmAnamlara gidince haber ederim aç o zaman temem mi miraklaniyom
O kadarını yapamamHani makarnayla pilavla ekmek yiyenler varya ,bir an oyle sandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?