- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #194.341
Olur fakat vizelerim yaklaştı, bir gün spor bir gün ders şeklinde hazırladım programımı.. Haftanın 3-4 günü yeterli olursa girebilirim, iyi de olur..
Başarılar canım sınavlarında inşallah güzel geçerOlur fakat vizelerim yaklaştı, bir gün spor bir gün ders şeklinde hazırladım programımı.. Haftanın 3-4 günü yeterli olursa girebilirim, iyi de olur..
Olur fakat vizelerim yaklaştı, bir gün spor bir gün ders şeklinde hazırladım programımı.. Haftanın 3-4 günü yeterli olursa girebilirim, iyi de olur..
Senin yuzunden hep dun cig kofte yedim acili falan yazinca bende o kadar yogurmaya ugrasamiycagim icin kisir yaptim cıg kofte gorunumlu kisir ama saat 5 gibiydi daha da birsey yemedimakşam kısır mı ydiinnnn
Senin yuzunden hep dun cig kofte yedim acili falan yazinca bende o kadar yogurmaya ugrasamiycagim icin kisir yaptim cıg kofte gorunumlu kisir ama saat 5 gibiydi daha da birsey yemedim
Çok teşekkür ederim inşallahBaşarılar canım sınavlarında inşallah güzel geçer
Pazartesi mi başlayayım eklemeye yoksa dün yaptığımı ekleyebiliyor muyum?olur tabiiki her gün yapma koşulu yok zaten o zaman alıyorum senide
Pazartesi günleri yeni liste oluşturuyorum kazanan takım belirleniyor pazar gününe kadar olan sporlarını ekleyebilirsin listeyeSon listeyi bulamazsan spor listesi nerde yazarsan burda kim varsa yardımcı olur
bu hafta pazartesiden pazara kadar olan sporlarını bu listeye ekleyebilirsinÇok teşekkür ederim inşallah
Pazartesi mi başlayayım eklemeye yoksa dün yaptığımı ekleyebiliyor muyum?
ben anca 30 30 30 30 30Evetttttttt
Teşekkür ederim
Özellikle hafta sonları böyle duygu sömürüsü yapan bi tabak iyi olurdu. Buna tam porsiyon yemek koymaya vicdanım el vermez
ben uyucam şimdi hareketsizliktenPlatesimi yaptım yeşil çayımı hupletim :)
etkili oluyo dimi wc sorununaSenin yuzunden hep dun cig kofte yedim acili falan yazinca bende o kadar yogurmaya ugrasamiycagim icin kisir yaptim cıg kofte gorunumlu kisir ama saat 5 gibiydi daha da birsey yemedim
bn onu ona demedimdi ama
Valla ne güzel dedin akşam on oldu mu ben açım açım diye boguruyorum resmenGunaydinnn kizlar
Nasilsiniz,bu haftayida atlattik sukurler olsun,gecem gunduzum diyet oldu benimay ne zormus bu isler,alirken farkina bile varmiyorsun verirken ugras dur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?